CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

George Maior și standardele stricte ale intelligence-ului

5 comentarii / 4384 vizualizări / 22 august 2019

”În mandatul meu am fost admiși – și se uită de acest lucru – în clubul cel mai select al serviciilor de informații europene, Clubul de la Berna, care are – vă rog să mă credeți – niște standarde extrem de stricte din acest punct de vedere și am toată încrederea că există posibilități de control și de echilibrare a lucrurilor din societate”.
Afirmația auto-laudativă aparține fostului director al SRI, George Maior, și a fost făcută într-un interviu pentru Hotnews, publicat azi.
Merită precizat, în treacăt, doar că în selectul club cu standarde ”extrem de stricte” se regăsesc serviciile absolut tuturor statelor UE, plus Norvegia și Elveția, ceea ce înseamnă că e mai greu să rămîi pe dinafara clubului decît să fii ”admis” în el. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Este Maior (Moior) spion dublu ? Binenteles, nu pentru Romania…

    • Nu cred, pentru ca se spune ca bea de stinge, ceea ce e incopatibil cu meseria de spion. Hai ca unii mai accepta beutura, atunci cand n-au incotro, dar sa fii si betivan si agent dublu, parca e putin prea mult

    • Categoric DAAAA !

  2. @Opinați că domnul George Maior ar trebui să comunice public dacă i-au fost transmise informări lui Traian Băsescu și responsabililor de la Ministerul Public,altor instituții cu atribuții, cât s-a aflat la conducerea SRI, despre activități infracționale la Caracal, de felul celor acuzate de ministrul de la justiție Ana Birchal , de ministrul Fifor, de domnul Cumpănașu, un apropiat al lui Gabriel Oprea, etc. domnul Maior și cei pe care îi conducea la acea vreme având, așa cum susține, și sprijinul Clubului de la Berna, pentru activitățile informative,?

    • Cumpanasu, apropiat al lui Gabriel Oprea?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998