CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

George Simion, mărturisiri neașteptate: Tatăl meu e alcoolic, unchiul soției mele e homosexual

51 comentarii / 6598 vizualizări / 11 septembrie 2022

Sesiune neobișnuită de mărturisiri din partea liderului AUR, George Simion, într-o apariție la România TV. Într-un moment rar întîlnit în politica mioritică, Simion e vorbit fără ocolișuri despre probleme din familia sa ori a soției sale, punctînd că amîndoi provin din familii normale, și care e firesc să aibă și probleme omenești, precum alcoolismul.

George Simion a dezvăluit că tatăl său se luptă cu băutura și a devenit alcoolic în urma unei depresii produse de concedierea sa de la banca BRD. ”Noi venim din familii normale, care au probleme. Venim din rîndul poporului român. Au spus despre mine că sunt securist, că sunt SIE, SRI, că sunt agent rus. Că mi-am schimbat soția cu o lună înainte de nuntă…Or să spună despre tatăl meu că e alcoolist…Sunt chestii personale care nu știu dacă mă definesc. Tata a fost concediat de la BRD cînd au venit francezii și nu s-a mai regăsit, A intrat în concediu fără plată, apoi s-a pensionat și a căzut în patima alcoolului. Trebuie să mă definească asta pe mine? Eu am avut părinți normali, rude normale, cei care aruncă mizerii de astea, Dumnezeu cu ei. Chiar așa, am ajuns să ne luăm de unchi etc? Nu sunt securiști, asta mă bucură, nici nomenclaturiști” a spus liderul AUR

El a confirmat, de asemenea, o dezvăluire a senatoarei Diana Șoșoacă, potrivit căreia unchiul proaspetei sale soții este homosexual. ”Unchiul ei e homosexual? Așa, și? Trebuia să-mi găsesc altă mireasă sau care a problema? Mai sunt oameni în societate care au altă înclinație sexuală. Foarte bine, e treaba lor ce fac la ei în dormitor” a spus Simion. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

51 Comentarii

 1. Sa va dam muie cu cacat la toti.

  • Mai bine iti dai tie doua palme.

 2. Cu astfel de declarații îmi aduc aminte de Ciolosi când a mers cu avionul la clasa Economic :))) politrucii lui căcat pe ei ….. să nu se ducă NIMENI la vot și nici in gura lor la TV să nu se uite să vedem ce fac ?

 3. Simion a trecut în echipa „fătălăilor”, descrisă de Dana Budeanu într-o emisiune recentă de la Antena 3. Acesta i-a spus atunci că nu există partid politic care să ajungă la nivelul AUR fără să fie controlat de Servicii.Pe moment, Simion n-a fost capabil decât să rânjească la Budeanu. Cineva l-a consiliat prost cu această victimizare publică. Nu poate fi în același timp „prințul salvator” cu „paloșul” dreptății într-o mână și cu crucea lui Hristos în cealaltă, care se ia de piept cu hoții economiei, cu trădătorii țării, cu ateii și cu propagandiștii LGBT iar pe de altă parte să o dea pe lacrimogene publice cu împătimiții din propria familie pe care nu-i poate dezbăra de „năravurile” necreștine.
  Logica lui lasă de dorit. Nu se cunoaște faptul că angajații SIE ar proveni din niște familii de sfinți în viață și pe cale de consecință nevoiașul George Simion – care ar proveni dintr-o familie „tradițională” cu probleme contemporaneizate – nu poate avea legături cu angajații SIE. Aici i se potrivește o vorbă veche românească „Ce legătură are sula cu prefectura, domnule deputat Simion?”.

  • Securistule, ai o gAURă în cap, o pizdă în loc de creier?

   • Probabul ești un credincios ortodox din echipa lui Simion. Ăsta este limbajul de defulare al unui votant al AUR???

    • pe măsura faptelor tale de jonglerie-vorbărie-murdărie
     Acu’ tocmai ţi-ai adus aminte că urăşti şi Biserica Ortodoxă?

  • Deşi Mişcarea Legionară a câştigat alegerile, liberalii dictaturii carliste au coborât-o de pe locul 1 pe locul 3, falsificând numărătoarea.
   1. „La alegerile din anul 1937, Mișcarea Legionară (Partidul Totul pentru Țară) a obținut 800 000 de voturi ! Dar 300 000 voturi au fost escamotate de Ministerul de Interne, anunțându-se public numai 500 000 voturi”
   (declaraţia şefului Siguranţei, Eugen Cristescu aflată în Arhiva SRI, Dosar nr. 48163, Vol. 3, Declarație Eugen Cristescu, 15 aprilie 1946, f. 126. – v. https://historia.ro/sectiune/general/cum-s-au-furat-alegerile-din-decembrie-1937-569225.html)
   2. În 1937, la alegerile parlamentare, 1% din locuri în parlament era dat de aproximativ 30710 voturi = (conform tabelului public ”Alegeri generale în România, 1937”).
   La 800000 de voturi cât au avut în realitate legionarii, conform şefului Siguranţei (şi nu doar 478.378, cum s-a ”numărat“ oficial), rezultă 26% din locuri. Le-au dat doar 15,58%, restul de locuri fiind furate pentru liberalii regelui.
   Şi de la Partidul Naţional Creştin furtul a fost, evident, tot de 40% (ca şi la legionari şi la ţărănişti), acesta, PNC, trebuind de aceea să fi avut 15% în loc 9,15%, cât au primit în urma numărătorii frauduloase naţionaliştii lui A.C. Cuza și Octavian Goga.
   Tot ce s-a furat de la ceilalţi s-a dat la liberali, care tot n-au atins 40%.
   3. Iar 15% (”fasciştii” PNC) + 26% (legionarii) = 41% şi mai veneau voturi şi din redistribuire. Dar şi cu numai 41% aveau dreptul automat să guverneze ţara.
   Atunci Carol al II-lea a desfiinţat Parlamentul şi şi-a impus dictatura personală.

 4. Acesta este destinul oricărui partid naționalist din România: „Pentru cine ştie să facă politică în ţara aceasta…această formulă politică trebuie să fie epuizată de o manieră oarecare. Ori o iei şi o suprimi total…ori o aduci la guvern şi de o manieră oarecare, după o vreme foarte scurtă, o suprimi”. Schema de lucru a fost aplicată Mișcării Legionare, de un fost șef de serviciu secret, românul Eugen Cristescu – denumit de generalul SRI Cristian Troncotă „Asul Serviciilor Secrete Românești”. Oare nu a fost predată unor generații de studenți ai Academiei Naționale de Informații, actualii ofițeri ai serviciilor secrete românești??? Urez mult succes partidului AUR pentru a ajunge grabnic la guvernare!

  • Mişcarea legionară nu a ajuns la guvernare adusă de Siguranţă, dar securiştii ca tine nu acceptă asta. Mişcarea legionară a fost opţiunea poporului român, care a votat-o masiv.
   Îţi urăm să ajungi grabnic la balamuc, unde îţi e locul.

   • Scrii numai prostii. Mișcarea Legionară a ajuns în anul 1937 pe locul al treilea în alegeri. Alegerile din decembrie 1937 au plasat partidele astfel: liberalii cu 36.92%, naţional-ţărăniştii cu 20,40%. Surpriza absolută a fost plasarea pe locul al treilea a legionarilor lui Codreanu cu 15,58%. Din Memoriile lui Eugen Cristescu (şef al Siguranţei Generale la acel timp) redactate de Cristian Troncotă, aflăm că legionarii au luat peste 500.000 de voturi şi fuseseră furaţi de 300.000 voturi.(op.cit.,p.317) Un calcul matematic ne duce la un procent corect de 25% pe care l-ar fi câştigat cu adevărat legionarii. Corneliu Zelea Codreanu a refuzat participarea la formarea unui guvern ceea ce a condus la hotârărea lui Carol al II lea de a interzice funcționarea tuturor partidelor politice și instaurarea unui guvern de dictatură condus de Patriarhul Miron Cristea. Abia în septembrie 1940, pe fondul fugii lui Carol al II lea din România dezmembrată, Mișcarea Legionară, aflată sub conducerea lui Horia Sima, a instaurat Statul Național Legionar sub conducerea dictatorului Ion Antonescu.

    • Rezultatul oficial al alegerilor din 1937 nu reprezenta votul real al românilor, ci modul cum a ştiut să fure la numărătoare regimul carlist.
     În 1933, partidul fondat de Corneliu Zelea Codreanu, partidul Totul pentru Ţară, a fost chiar interzis la alegeri, apoi Coroana a trecut la fraude electorale.
     „Strategia lui Carol al II-lea era să aibă controlul asupra organizării scrutinului. Anterior, regele s-a îngrijit să-și pună oamenii cheie în aparatul administrativ. Gavrilă Marinescu era unul dintre ei. Fusese numit subsecretar de stat la Ministerul de Interne…“ – din studiul „Cum s-au furat alegerile din decembrie 1937“, pe historia.ro

     • E clar că Salivică nu se tratează sau e plătit să atace AUR şi naţionalismul

     • Tu ești un trântor și o lichea după chipul și asemănarea idolului tău politic. Eu muncesc de dimineață până seara pentru a întreține diverse culturi agricole pe o suprafață de pământ. Ei îmi asigur necesarul de hrană din munca proprie. Numai anul acesta am cărat zeci de tone de apă, pe lângă celelalte munci agricole de sezon. Tu ce muncești? Sau ești scriitor ca George Simion?

     • În cazul tău, nu poţi să le faci bine pe toate, dovada fiind cât de mult baţi câmpii.
      Să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi spor la munca câmpului, nu la bătut câmpii!

     • Nu știam că este o rușine să muncești în agricultură. Mă declar inginer și teolog pentru că am absolvit două facultăți de stat, nu particulare, și dețin diplome de licență pe specializările pe care le declar: licențiat din anul 1991 în inginerie mecanică – specializarea TCM și licențiat din anul 2007 în teologie ortodoxă pastorală. Probabil că nu știi ce înseamnă să fii șef de promoție într-un colectiv de câteva sute de studenți! Am lucrat ca inginer mecanic proiectant și de întreținere utilaje și am folosit cunoștințele de inginer mecanic în vânzări în domeniul industrial până în anul 2003 când am început studiile la teologie ortodoxă.

     • Spor la treabă şi Doamne ajută! O ruşine e să te dai ce nu eşti şi să-i murdăreşti întruna pe alţii şi Biserica.

     • Securiștii au înființat Asociații, Fundații și Partide Politice în care trântori care nu au muncit niciodată în viața lor au beneficiat de subvenții de la stat, de scutiri de taxe și impozite și de donații primite de la prostimea credulă. Ce-a muncit George Simion în cei zece ani de la finalizarea facultății până astăzi??? A fluierat pe stadioane, s-a autoproclamat NOUL GOLAN și a strâns DONAȚII de la fraieri.

     • Tocmai zici „Securiștii au înființat Asociații…”, şi te semnezi totodată ca Asociaţia.
      Nu cumva tot ce spui e o logoree fără cap?

     • Prefer să muncesc în agricultură decât să obțin bani nemunciți prin inginerii financiare de la bugetul de stat sau să cerșesc donații de la bieții români necăjiți. Asociația Neamul Românesc nu a desfășurat de la înființarea din anul 2011 și până în prezent nicio activitate comercială sau de natură financiară tocmai pentru a nu fi finanțată de securiști.

     • Asociația Neamul Românesc nu a folosit niciun ban de la bugetul de stat și nu a beneficiat de nicio donație sau facilitate fiscală. Simion a cerșit bani de donații și la Alianța Pentru O Românie Curată.

     • S-au mai văzut din ăştia care şi-au făcut asociaţii crezând că vor primi uşor şi bani moca de vreundeva, după care i-a apucat ura împotriva altora.
      Te semnezi aiurea ca Asociaţie, doar să pari şi tu ceva pe-acolo?

     • A atacat mai multa lume, ca sa il plateasca consilier, sa taca, sa nu mai atace.

     • Așa procedează leprele politice? Închid cu o sumă de bani gura celor care-i critică? Liderul vostru strigă în gura mare că el vrea libertate de exprimare iar voi anihilați orice dezvăluire despre activitatea lui incorectă.

    • „La alegerile din anul 1937, Mișcarea Legionară (Partidul Totul pentru Țară) a obținut 800 000 de voturi ! Dar 300 000 voturi au fost escamotate de Ministerul de Interne, anunțându-se public numai 500 000 voturi” (Eugen Cristecu ASRI, Dosar nr. 48163, Vol. 3, Declarație Eugen Cristescu, 15 aprilie 1946, f. 126.)
     https://historia.ro/sectiune/general/cum-s-au-furat-alegerile-din-decembrie-1937-569225.html

     • Am explicat faptul că, incluzând voturile furate, Mișcarea Legionară ar fi ajuns pe locul doi în Parlament. Deci nu se punea problema unei majorități care să voteze la acel moment Mișcarea. De aceea Codreanu a refuzat să participe la orice formă de guvernare. El anunțase că legionarii vor guverna numai atunci când vor obține majoritatea necesară pentru a forma singuri un guvern.

     • indiferent de explicaţiile tale. Nu era pe locul doi, că aşa crezi tu (sau aşa cum vrei tu). Dai sentinţe împotriva mişcării legionare, cum că nu a fost votată de români preponderent, ca şi când tu eşti Siguranţa de atunci şi ai făcut vreo numărătoare paralelă. Eşti doar un neo-securist voluntar, sub acoperire agricultor, mai nou.

     • Aproximativ 30710 voturi = 1% locuri în parlament (conform tabelului ”Alegeri generale în România, 1937”).
      La 800000 de voturi cât au avut în realitate legionarii, conform şefului Siguranţei (şi nu doar 15%, cum s-a numărat), rezultă 26% din locuri. Le-au dat doar 15,58%, restul fiind locuri furate pentru liberalii regelui.
      Furtul a fost tot de 40% (ca la legionari) şi la ţărănişti şi la Partidul Naţional Creştin, acesta din urmă trebuind de aceea să fi avut 15% în loc 9,15%, cât au primit în urmă numărătorii frauduloase.
      Tot ce s-a furat de la ceilalţi s-a dat la liberali, care tot n-au atins 40%
      Iar 15% (”fasciştii” PNC) + 26% (legionarii) = 41%. Mai veneau voturi şi din redistribuire,
      Dar şi cu numai 41% aveai dreptul automat să guvernezi ţara.
      Matematică ai făcut la şcoală, „şefule de promoţie“ Vasilică Militaru? Cum de faci alte socoteli?

     • Bați câmpii și habar nu ai de nimic. Pragul minim pentru ca un partid să formeze singur guvernul era de 40%. Ratând, guvernul liberal a fost nevoit să prezinte demisia.Regele era cel care trebuia să iniţieze negocieri pentru un nou cabinet.
      Tentativa de a-l convinge pe ţărănistul Ion Mihalache să formeze guvernul cu Vaida Voevod, fără Maniu, a eşuat. Din „Însemnările zilnice” ale lui Carol înţelegem caracterul perfid al acestui om. El prezintă varianta formării guvernului cu legionarul Codreanu drept o formulă în care, „nimeni în afară de legionari nu ar fi aprobat acest gest”. Carol se confesează atribuind renunţarea la legionari ca parteneri de guvernare din cauza: „metodelor teroriste ce le adoptase, antisemitismul violent, ideile lor vădit radicale în politica externă, răsturnarea alianţelor, legătura antinaturală de a se apropia numai de Germania, în general toate metodele radicale şi antisociale”. Berilă, așa cum îl porecleau legionarii, era un derbedeu.

     • Ai spus mai sus, „incluzând voturile furate, Mișcarea Legionară ar fi ajuns pe locul doi în Parlament”.
      În realitate, scăzând voturile pe care le-au furat, PNL-ul regelui abia ar fi avut 18%,
      în timp ce legionarii ar fi avut 26%, dacă nu erau furaţi, fiind pe locul unu în parlament.
      Ai trecut degeaba prin şcoală? Se vede.
      Eşti pa, aşa ca hai pa şi paşi vioi la muncă

     • Cornel Dan Niculae, nu știi nimic. Redistribuirea voturilor precum și furtul electoral nu acopereau o majoritate de 40% pentru a forma un guvern. Nu uita că Partidul Național Creștin a fost creat la Iași prin fuziunea, la 14 iulie 1935, a Ligii Apărării Național Creștine (A.C.Cuza) și Partidului Național Agrar (Octavian Goga). Președinte suprem a fost A.C.Cuza, iar președinte Octavian Goga. Și nu uita că lăncierii profesorului AC Cuza au fost cei mai aprigi vrămași ai legionarilor lui Corneliu Codreanu în campaniile electorale. S-a ajuns la maltratarea unor legionari și chiar omor. Prin urmare, electoratul lui Codreanu nu coincidea cu cel al PNC. Și nu uita că Octavian Goga a murit cu celebrele cuvinte pe buze: „Israele, ai învins.”.

     • Astfel la 1 martie 1937, Armand Călinescu află de la Gavrilă Marinescu: Când s-a întors Rex în Bucureşti, duminică, l-a chemat de dimineaţă şi i-a spus că s-a convins de primejdia Gărzii de Fier şi de necesitatea represiunii. Urmare a acordului dat de rege, Gavrilă Marinescu: Are de gând să suprime pe Codreanu şi vreo 30 de gardişti principali. Şi-a format echipe de 200 de puşcăriaşi, cu care va da lovitura într-o noapte.
      Decizia regelui a fost luată după o întâlnire secretă cu Corneliu Codreanu. Această întâlnire este expusă în Memoriile ţărănistului Zaharia Boilă, care relatează o întrevedere a sa cu Şeful Legiunii, datată 11 martie 1937. Codreanu îi cerea o întrevedere cu Iuliu Maniu pentru a realiza un pact, care s-a şi încheiat la finele anului. Codreanu: Pe mine m-a condamnat la moarte regele Carol II… Mai acum câteva săptămâni am fost chemat în audienţă la rege. Ea a avut loc noaptea într-o casă particulară. Regele mi-a spus înainte de toate că simpatizează mult Mişcarea noastră şi că are de gând să demită guvernul, să instaureze o guvernare absolutistă, personală, bazată pe Mişcarea Legionară. Regele mi-a cerut să-l proclam căpitanul Mişcării, eu voi fi locotenentul său şi mă va numi şeful guvernului. Codreanu a refuzat propunerea regelui care, ofensat fiind, va face toate demersurile pentru înlăturarea acestuia.

     • Dacă regele Carol nu desfiinţa parlamentul, impunând dictatura personală, ar fi fost chiar în colaborare.
      Cauţi continuu să deformezi realitatea, de aceea şi vorbeşti cu persoane absente, să faci diversiuni.
      Pe 20 februarie 1938 Carol a abolit Constituția, înlocuind-o cu alta (elaborată cu masconii lui Jean Pangal), care îi dădea lui mari puteri, ca rege,r din 30 martie 1938 dizolvând partidele politice şi lichidând regimul parlamentar.
      Ca sa te dai original şi să pari deştept, inventezi ceea ce nu a fost. În rest umpli cu copy-paste din lucruri bine ştiute, fără legătură cu subiectul în discuţie.

     • Copy paste faci tu după pagini de wikipedia. Eu citez din cartea al cărui coautor sunt, Credința Neamul Românesc tipărită din anul 2010, Ai auzit vreodată de „Șah la rege, Declinul monarhiei române în secolul XX”? A fost una dintre cele peste 70 de surse utilizate pentru scrierea cărții. Mărturisitoarea din temnițele comuniste Maria Constantinescu, soția autorului – filosoful mărturisitor Gabriel Constantinescu – , mi-a dăruit-o. Peste câțiva ani, a luat Credința Neamului Românesc și a donat-o tuturor bibliotecilor din Sibiu. „Poate cineva va găsi cartea dumneavoastră și citind-o va înțelege ce a fost cu Neamul nostru Românesc și cu Mișcarea Legionară”, spunea regretata doamnă Mary, cum îi spuneau prietenii.

     • Ceea ce e clar infatuare. Te lauzi singur, mitocăneşte?
      Nici nu se înţelege ce citezi tu din tine.
      Dar şi cartea aceea, „a ta”, e tot o redactare-adunare de date masiv luatedin alte părţi, copieri la greu de la alţii, cu nişte adaosuri fantasmagorice de la tine privindu-l pe Zelea Codreanu, cum că legionarii îl considereau patriahul neamului românesc, ceea ce o fabulaţie totală. O născocire personală care sa denigreze Biserica.
      Tot ce ai pus de la tine în cea carte, denotă dezechilibru mintal.

     • Scârbă ordinară ce ești,CDN. Susții că Biserica se poate mândri doar cu Patriarhii Neamului Iudaic Avrraam, Isaac și Iacov. O Biserica ce se declară în propriul statut „Biserica Neamului Românesc” și proslăvește doar personaje istorice ale Neamului Evreiesc! Legionari de fomație teologică precum și preoți au comparat jertfa lui Corneliu Codreanu cu Iisus Hristos și l-au numit Hristosul Neamului Românesc. Aceștia au găsit similitudini între condamnarea la moarte a lui Iisus Hristos de către Arhiereul anului și condamnarea la moarte a lui Corneliu Codreanu de către Arhiereul BOR – Patriarh Miron Cristea care era și Prim Ministru al guvernului de dictatură regală.

     • Scoti numai aberatii. Pai, pe logica ta, si Iisus si apostolii sunt din neamul evreiesc si n-ar trebui proslaviti de Biserica. O tot dai cu „neamul”, desi crestinii sunt uniti in Dumnezeu deasupra originii etnice. Dar destinul neamului romanesc a fost impletit cu cel al Bisericii. Ai ajuns doar sa insulti, in lipsa unor argumente fundamentate.

     • Acuză-i pe legionarii care au afirmat cele expuse. Spune-le lor că bat câmpii și că denigrează Biserica. Dar nu uita că sunt morți toți. Giorgică și alții de teapa lui maimuțăresc Mișcarea Legionară.

     • „Hristosul Neamului Românesc” i s-a spus metaforic lui Horia cel tras pe roată, dar nu în sens religios. I s-a mai spus şi lui Mihai Eminescu, căruia i s-a mai spus şi „Patriarhul Neamului Românesc“, tot metaforic, ceea ce tu transferi de la tine voie către Zelea Codreanu, doar ca să construieşti o teologie a ta, păgână.
      La legionari i s-a mai spus, tot metaforic, „Patriarhul Neamului Românesc“ părintelui protopop Ioan Moţa (tatăl eroului legionar Ion Moţa), care avea în spate cincizeci de ani de luptă şi de jertfe în slujba neamului, a Patriei şi a lui Dumnezeu! În acest sens a scris un legionar adevărat (nu ca tine), Vasile Posteucă, studiul „Patriarhul neamului românesc”.
      Ceea ce scorneşti tu are sens direcţionat religios, fiind o diversiune de punere a legionarismului împotriva Bisericii Ortodoxe, ceea ce e o lucrătură necurată şi străină de legionari.
      „Hristosul Neamului Românesc” este, creştin şi religios, doar Hristosul tuturor neamurilor. Orice altă afirmaţia de a ta are scopuri diabolice.

     • Asemenea Arhiereulu iudeu Caiafa, Arhiereul român Miron Cristea (patriarh al BOR și Prim ministru) a rostit în data de 24 aprilie 1938 – de sărbătoarea Învierii – în faţa a 60 de preoţi veniţi să-i transmită salutul creştin Hristos a înviat!, referindu-se la Corneliu Codreanu ce fusese deja arestat în ziua de Florii: „Un om în ale cărui vine nu curge nici un strop de sânge românesc, vrea să dea foc ţării. Apoi, mai bine să moară unul pentru popor, decât să piară poporul pentru unul.”.
      Iată și cuvintele rostite de patriarhul criminal Miron Cristea către Bahman, secretarul regelui Carol, după asasinarea lui Corneliu Codreanu de către o echipă de jandarmi: „Desigur este regretabil că se pot petrece asemenea evenimente; dar nu putem uita că cei care au murit erau asasini şi criminali (…) care au provocat multe necazuri. Eliminarea câtorva indivizi care n-au respectat legea nu trebuie să tragă prea tare în balanţă, dacă ţinem seama de liniştea ţării.”. Miron Cristea – Jigodie criminală care este pomenit la fiecare Sfântă Liturghie ca Vrednic de pomenire.

 5. Multa, multa prostie pe forumuri. Nu mi-e teama de politicieni cât îmi e de alegători. De fiecare dată când citesc comentarii mă apucă sila.

 6. Căci ei au trecut de la comunism la globalism şi o duc bine.

  • Securiștii nu au sentimente. Ei sunt educați să se folosească de scursurile societății, oamenii șantajabili de la care pot obține informații și cu care pot face operațiunile ilegale. Orice spion de pe teritoriul unui stat străin trebuie să încalce legile țării respective pentru a-și îndeplini misiunea. Unii securiști au povestit cum erau folosite patimile celor racolați de ei (amante, parteneri homosexuali, alcool sau droguri) pentru a-i determina să colaboreze.

   • Esti chiar tu, foameo, si-ti crei cota?

 7. Doamne ajuta dl Vasilica Militaru, de unde as putea sa fac rost de cartea dvs: Credinta Neamului Romanesc?

 8. -exista trattamente eficace pentru astfel de affectiuni…..

  • Au găsit comuniștii „tratamentele”: carcera, minele și Canalul. L-am cunoscut pe Grigore Caraza care a încasat de la comuniști 21 de ani de pușcărie fără să fi omorât sau măcar să fi agresat vreun om. Au fost legionari arestați de Ion Anonescu în ianuarie-februarie 1941 care au ieșit din pușcărie în mai 1964. Din câteva mii de întemnițați de la Aiud au existat totuși vreo 50 de deținuți la care „tratamentul” n-a funcționat. Caraza a fost printre aceștia. Iată un fragment din declaraţia dată de acesta în anul 1962, prin care preciza că refuză să primească reeducarea: „Subsemnatul fiind creştin-ortodox, cu credinţă nelimitată în Dumnezeu, nu pot să mă asociez decât unei formaţii cu caracter religios. În acest sens, la întrebarea care mi s-a pus de către domnul maior politic, ce cărţi vreau să citesc, răspunsul meu a fost că numai cu caracter religios şi, în special, Noul Testament.”

 9. Partidul AUR si locomotiva Simion sunt sabotate incet, dar sigur.

  Orice student de marketing iti spunea ca nu este bine sa asociezi un produs cu alcoolismul si homosexualitatea.

  Simion, de la un an, tot acumuleaza greseli si gafe. El trebuie sa faca o pauza de o zi si sa se gandeasca ce merge, ce nu merge, ce iti aduce voturi, respect, imagine buna, rezultate bune in partid si in tara apoi sa traga linie.
  Pana la urma, are modele de succes in Polonia, Ungaria, Turcia.

  Sunt atatea probleme majore in Romania in care el si partidul trebuie sa se implice cu toata forta de partid parlamentar si de parlamentari cu imunitate.

  De ex, va plangeti de offshore-uri, de multinationalele care nu platesc nimic, de optimizarea fiscala a corporatiilor, dar ati citit tratatele fiscale intre Romania si UK/Olanda/Franta/SUA? Ati luat fiecare teritoriu in parte din aceste tari sa vedeti cum s-a schimbat regimul juridic? Aveti o solutie pentru ca Romania sa colecteze mai multi bani, sa repatrieze bani ascunsi afara?

  • Fii serios, domnule. Simion este la furat electorat. Strategi din spatele AUR mi-au spus că ținta lor este ca naționalist suveraniștii să ajungă la putere și abia apoi se vor ocupa de toate problemele Țării. Farsa numită AUR își va da arama pe față abia când vor dovedi neputința ajunși la guvernare.

   • Un diversionist facut „preot” de gruparile dusmane Bisericii Ortodoce Romane, grupari si bisericute patronate din Ucraina de unul Varsanufie Solopov, boss la „Adevărata Biserică Ortodoxă din Ucraina”, care isi zice si ,„mitropolit al Herţei, Cernăuţilor şi Bucovinei de Nord”, dar e dirijat de serviciile secrete ucrainene (SBU) si impotriva Rusiei si impotriva Romaniei

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998