CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

George Simion, misto crunt pe seama lui Muraru: ”Nu i-a ajuns pachetul cu medicamente”

8 comentarii / 4088 vizualizări / 4 ianuarie 2022

Liderul AUR, George Simion, îl ia peste picior pe deputatul PNL Alexandru Muraru, care a anunțat depunerea de denunțuri penale pentru scoaterea partidului în afara legii, și spune că acesta nu a primit încă necesarele calmante.

”Mă sună presa ca să îi răspund unui PNL-ist care vrea să fim scoși în afara legii. Nu am timp de comentarii, sunt cu copiii frumoși de la Braloșița/Filiași.
Se pare că nu a ajuns pachetul trimis lui Muraru la Iași, de comentat vă las pe voi să îi răspundeți…” a scris Simion pe Facebook.
Recent, el i-a trimis lui Muraru un pachet cu medicamente calmante, în replică la acuzațiile acestuia că AUR e un partid fascist care trebuie scos în afara legii. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. ..paduchele cu asta vrea sa rezolve el ascensiune AUR. Arestarea lui Simion, Tarziu, Sosoaca si altii si scoaterea partridului in afara legii. Cam ce a facut dictatura lui Carol in anii 40, cu patriotii de atunci. Situatia nu mai este la fel. Nu mai este dictatura Hohenzoler (dulapu’ e departe de discretionarele regalitatii de atunci), mediul informational e altul, nu mai avem populatie preponderent rurala, pe care in alte vremuri o faceau „pe degete”, suntem probabil mai pregatiti ca si grup sa simtim si sa contracaram manariile acelorasi vrasmasi din totdeauna, dar si celor noi. Asa ca e bine, ca Simion i a trimis Rudotel. Nu vrem neaparat sa i calcam in picioare pe dusmani. Justitia divina si poate si cea a oamenilor, va face asta in mod implacabil.

 2. Simion are dreptate.

  Chelbosu ala de Muratu e un tradator, care incearca sa se faca remarcat in fata strainilor, in speranta ca va primi mai multi bani si apreciere de la ei.
  Chelbosu are nevoie de un proces in calitate de inculpat tradator iar faptul ca e ticnit ar putea sa-i imbunatateasca situatia si sa nu ajunga la streang sau pe esafod.

  ASA CA II RECOMAND CHELBOSULUI TRADATOR SA-SI IA MEDICATIA SI SA PLEDEZE IN FATA INSTANTEI CA E DUS CU PLUTA SI INCEARCA SA SE TRATEZE

 3. Comisarul politic Muraru școlit la academiile sioniste și venit în România odată cu rachetele ocupantului american ar trebui chestionat de autorități în legătură cu activitățile lui. Dar statul vasal român e impotent și absent, drepți la ordinul ambasadelor și cercurilor externe. Suna „populist” ? se poate dar asta e adevărul.

 4. Ce autoritate acest individ, Moraru!?
  S- a ales un partid în Parlament de cetățeni la fel de valabil că și alții
  Vox populi vox dei.

 5. Fratii MURARU = FRATII MARARU, STIATI? MOLDOVENI CARPITI IN CUR SI BINE SPALATI PE CREIER, LA BALAMUC AR TREBUI DUSI CU MAMICA LOR CARE I-A CACAT ASA BOI SI JEGOSI…PUTE PAMANTUL SUB EI DE NESPALATI…PADUCHI -NUMELE PERFECT CE LI SE POTRIVESTE….IATA O MAMA CARE A KKAT DOI PADUCHI MURDARI SI STRAMBI LA MINTE…CAND AUZITI CA AU VREO FEMEIE ALATURI SA ANUNTATI…CA SA STIM CE PREFERINTE AU…MURDARII ASTIA DE MURARU CER CURATENIE ALTORA….IA PASTILA SI MUCLES! NU E VIAGRA SI ORICUM VOUA NU VI SE SCOALA CA NU ARE CE…miciosenie i se spune …

 6. Muraru, un fomist căcat într-o casă grea, că Moldova are și zone cu foamete. Ăsta ar vinde-o și pe mumăsa ptr o bucat de slană ș-un șorici

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998