CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Germania pune capat starii de alerta si analizeaza blocarea vaccinarii obligatorii

16 comentarii / 13045 vizualizări / 18 noiembrie 2021

Parlamentul german a aprobat azi noi legi pentru a reduce pandemia, la propunerea partidelor care urmează să formeze viitorul guvern. Parlamentarii au votat, conform Deutsche Welle, să nu prelungească starea de alertă, sau cum se numește în Germania, ”situația epidemică de interes național”, declarată în martie anul trecut, și care expiră pe 25 noiembrie.

Starea respectivă fusese introdusă ca bază legală pentru ca guvernul federal al Germaniei să poată lua măsuri la nivel național, cum ar fi impunerea de restricții de călătorie, fără acordul Bundesratului, partea legislativului în care sunt reprezentate cele 16 landuri. Partidele care urmează să formeze următorul guvern au sugerat un nou set de reglementări care trebuie, de acum, aprobate de Bundesrat și care includ, între altele, testarea zilnică obligatorie pentru angajații și vizitatorii caselor de îngrijire, indiferent dacă aceștia au fost sau nu vaccinați.
Acestea includ, de asemenea, „reguli 3G” („vaccinați, recuperați testați”) prin care se solicită oamenilor să prezinte dovada vaccinării complete sau a recuperării sau un test COVID negativ valabil pentru locurile de muncă și în transportul public.
Cele 16 state ale Germaniei vor putea menține și introduce măsuri de protecție, incluzînd restricționarea sau interzicerea evenimentelor recreative, culturale și sportive, interzicerea intrării în unitățile de asistență medicală și vânzarea și consumul public de alcool ori închiderea universităților.

Măsurile, dacă vor fi aprobate, nu vor include, însă, închiderea școlilor, restricțiile generale de călătorie sau vaccinarea obligatorie. Noua legislație prevede introducerea de pedepse stricte de până la cinci ani de închisoare pentru falsificatorii de documente și certificate de coronavirus. Falsificarea așa-numitelor pașapoarte de vaccin a devenit o problemă mare în Germania, potrivit poliției, care spune că astfel de documente false pot fi vândute cu până la 400 de euro (452 ​​de dolari), mai scrie D.W. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. E de văzut dacă încercarea Germaniei de a decide sfarsitul pandemiei va avea girul tovarășilor bancheri Macron și Draghi. Care tocmai ce-au pus-o de un parteneriat care sa domolească eventualul avânt social al Berlinului in era post-Merkel.

  • Sfârșitul pandemiei nu va fi decis politic. :))))))))))

   Mi-a plăcut mult medicul de la Iași, Răzvan Constantinescu, căuta cu lumânarea să se infecteze cu Sars-Cov-2 de dragul demonstrației, iar luna trecută s-a infectat mă-sa. Acum e orfan.

   Voința, fie ea și politică, nu-i chiar totul în viață, lungă sau scurtă… cât e. :))))))))))))

   • O vaccinata criminala i-a dat virusul.

    • Doar niște iresponsabili s-au oferit cobaii experimentului medical. Probabil, în acea clipă de luare a unei asemenea decizii s-au crezut șobolani. Au uitat cât de scârboși și respingători sunt șobolanii.

     • Vaccinata a scăpat.

      Cam asta înseamnă să fii extrem de foarte prost și să tot speri că nu ești. :)))))))))))))))))))))

 2. @Andrei Cacamicu
  Decizia de terminare a pandemiei va fi și politica. Medicina n-a fost niciodată complet separata de politica, pentru c-a presupus capacități birocratice, analitice, personal specializat etc. Sa crezi ca medicina nu implica și relații de putere, ca e deci si politica, e cam același lucru cu a crede ca economia se refera doar la raportul cerere/oferta, fara implicarea băncilor centrale, a instituțiilor financiare internaționale, transnationalelor etc. Sper ca decizia de terminare a pandemiei sa fie cât mai putin politica! Pentru cine e la nivelul de înțelegere de tipul R. Constantinescu, medicina va fi formata exclusiv din experti care ne vor binele sau raul. La nivelul asta, medicina se refera doar la doctori și doctorii, dar nu si la tehnocratie, naratiuni specifice, rețele de putere și la instituții – publice și private – cu bugete exorbitante. Sanatate!

  • Politicul poate oficializa finalul balului. Băieții pesediști din Germania au ridicat mâna taman când infectările se duc peste 50 k per zi.

 3. Divide et Impera

 4. Cum a spus Petrache Lupu de la Maglavit despre boala lumii de 2 ani…toti care au pus boala la cale si cei care au chinuit lumea cu ea VOI PIERI DUPA 2 ANI. STRANGETI BANI PENTRU COLIVA SI LUMANAREA PROPAGANDISTILOR VAXINARII…PE ARAFAT OR SA IL SPANZURE GASCA LUI…

 5. […] care urmează să formeze viitorul guvern. Parlamentarii au votat, conform Deutsche Welle, citat de InPolitics, să nu prelungească starea de alertă – numită în Germania „situație epidemică de […]

 6. […] care urmează să formeze viitorul guvern. Parlamentarii au votat, conform Deutsche Welle, citat de InPolitics, să nu prelungească starea de alertă – numită în Germania „situație epidemică de interes […]

 7. Excremente „false” sunt pe TV , pe raportări Cov , pe Achiziiți sputale ; multe ,plus pe emblematicu Cnsu .
  Nemții fac .
  Noi ?

  • Deocamdată nemții fac COVID și au început să exporte cazuri grave.

 8. […] Sursa: inpolitics.ro […]

 9. […] Măsurile, dacă vor fi aprobate, nu vor include, însă, închiderea școlilor, restricțiile generale de călătorie sau vaccinarea obligatorie. Noua legislație prevede introducerea de pedepse stricte de până la cinci ani de închisoare pentru falsificatorii de documente și certificate de coronavirus. Falsificarea așa-numitelor pașapoarte de vaccin a devenit o problemă mare în Germania, potrivit poliției, care spune că astfel de documente false pot fi vândute cu până la 400 de euro (452 ​​de dolari), mai scrie D.W. Sursa: inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998