CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Germanofilii in panica: pactul Macron-socialisti, ”grav pentru Romania”

9 comentarii / 4404 vizualizări / 21 iunie 2019

Grupul european al popularilor lui Merkel pierde teren vertiginos în PE, fapt consfințit de eșecul negocierilor pentru noua conducere a Comisiei Europene, iar asta panichează ”germanofilii” iohanniști din România, care avertizează că PPE ”e partidul care a sprijinit mereu România”.

”Zilele acestea vedem în Parlamentul European o alianță între grupul Renew al lui Emmanuel Macron și socialiștii europeni împotriva PPE” scrie pe Facebook eurodeputatul popular Siegfried Mureșan.
”Colaborarea dintre grupul lui Macron și socialiști este mult mai strânsă decât colaborarea lor cu PPE.
Am văzut asta în fiecare zi în negocierile pentru formarea majorității.
Acest lucru nu este surprinzător. Emmanuel Macron însuși a fost membru al Partidului Socialist din Franța și a fost ministru în Guvernul președintelui socialist al Franței, Francois Hollande.
Acest lucru nu este surprinzător, dar este grav pentru România.
Este grav, deoarece PPE este partidul care a sprijinit mereu România. PPE a luptat pentru statul de drept din România, în timp ce socialiștii europeni erau la braț cu PSD.
PPE a susținut-o pe doamna Kovesi, în timp ce socialiștii europeni au votat împotriva ei. Sigur că și Guvernul Franței a votat împotriva ei în Consiliu. Socialiștii europeni au fost apărătorii PSD-ului și vor fi in continuare, după o scurtă “înghețare a relațiilor” pe durata campaniei. Acest subiect merită monitorizat deoarece este foarte important pentru România” mai avertizează el. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Atat de mult a sprijinit PPE Romania ca noi suntem in Shengen, dar nu am aflat inca !!!! Pana in Thassos faci acum 10-11 ore. 1-2 ore stai in vama la Giurgiu si 2-3 ore in vama la Makaza !!!

 2. Siegfried asta slobozul cui il inghite ca a trecut de la Basescu la Orban fara nici o remuscare!

  • Pai inghite acelasi sloboz de cand a absolvit scoala

  • Securist de bine. De ce la bagat Baselu in mandartul trecut pe liste pe o pozitie eligibila?

 3. A sprijinit statul paralel din România, conform cu interesele lor, nu România, e o mare diferență. N-au nimic de-a face ei cu românii și interesele naționale.

 4. Siegfried, un bou politic.

 5. Muie, Ciolos! Muie, Macron!

  Grupul Renew, ciuma rosie!

  #rezist, nu v-a sarit mustaru?

  #rezist, vopsea rosie pe usa lui Ciolos!

  #rezist, cand mergeti la Bruxelles sa protestati, ca la voi este speranta.

 6. Ma doare in basca daca Romania e colonie germana sau franceza. tot colonie se cheama . platim gazele noastre nemtilor ,apa francezilor petrolul austriecilor energia altora .nimic nu ne mai apartine .cu oameni ca acest sigfried care vrea sa fie roman s a vandut tot.

 7. Ma doare in basca daca Romania e colonie germana sau franceza. tot colonie se cheama . platim gazele noastre nemtilor ,apa francezilor petrolul austriecilor energia altora .nimic nu ne mai apartine .cu oameni ca acest sigfried care vrea sa fie roman s a vandut tot.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998