CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9752 RON UP | 1 USD = 4.7387 RON UP | 1 GBP = 5.7500 RON UP

Ghicitoare: pe cine din PMP face Baconschi ”parvenit” si ”ciocoi provincial” ?

2 comentarii / 2326 vizualizări / 1 iunie 2014

Fostul consilier prezidențial și candidat ratat al PMP în recentele alegeri, Teodor Baconschi, postează azi un text enigmatic pe Facebook, care sună cam așa:

”Detest marlania parvenitului de tranzitie, iesit din mlastina legaturilor interlope si intrat in politica. Aroganta omului venit din cea mai joasa zona sociala, care a facut intr-o generatie, prin jaf si frauda, saltul de la gumari la Patek Philippe si de la casa cu pamant pe jos, la parchetul din lemn de lamai.

Deplang ostentarea luxului in cazul acestui tip uman necioplit, care crede ca totul se cumpara (de la diplome si functii, pana la „consultantii” care il perie si il flateaza necontenit).

Acuz dispretul acestui gen de ciocoi fata de prestigiul conferit de cultura si de libertatea care nu se vinde. Mi-e scarba de narcisismul acestor personaje provinciale, bovarice si ratate existential, care nu inteleg ca adevarata aristocratie rezida in arta de a fi discret, modest si generos, cu gandul la stramosii si la urmasii tai”.

Pariul Inpolitics e că textul lui Baconschi vizează pe cineva anume de la vîrful PMP, pe care mulți îl fac responsabil de eșecul în alegeri.

Ghici, cin’ să fie personajul în cauză, căruia i s-ar potrivit profilul de mai sus?

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Elena Udrea.

  2. Ca doar nu o fi coetnica lui Madalin Voicu, cea careia i se harazise inca dinainte de 2004 sa-i succeada la tron Conducatorului iubit?!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998