CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Gigel Știrbu ameninta ca face miting sub fereastra casei lui Geoană

0 comentarii / 1555 vizualizări / 17 decembrie 2013

Proaspăt desemnat ministru al Culturii, deputatul PNL Gigel Știrbu are intenții belicoase: el îl acuză pe Mircea Geoană că ocupă ilegal o locuință de protocol și amenință că va organiza un pichet de protest sub fereastra acestuia.

”Mircea Geoană, fost preşedinte de o noapte al României, a mai câştigat două săptămâni în care nu a fost deranjat şi mutat din spaţiul locativ, vila de protocol pe care o ocupă ilegal de câţiva ani. Nu se mai vorbeşte de demnitatea de „înalt reprezentant al Guvernului”, funcţie inventată pe hârtie, pentru ca Domnia Sa să-şi păstreze locuinţa de protocol. Probabil că şi domnul Geoană şi-a dat seama că, ocupând o astfel de eventuală funcţie, îşi pierde mandatul de senator, pentru că funcţia respectivă este incompatibilă cu cea de parlamentar” afirmă Știrbu, într-o declarație politică făcută în parlament.

”Eu îi sugerez o soluţie din care va avea numai de câştigat, mai mult, va avea posibilitatea să ocupe o locuinţă fără să scoată un ban din buzunar pentru chirie. Cum Domnia Sa este senator în Dăbuleni, Dolj, statutul îi dă dreptul să stea în Bucureşti la hotel sau să obţină indemnizaţia pentru a-şi închiria un apartament. Dacă însă nu va ţine cont de sfatul meu colegial, o să recurg la o măsură extremă: voi lansa un apel pe Facebook pentru o pichetare a locuinţei de protocol pe care o ocupă ilegal. Cred că domnul Geoană nu vrea să vadă sub ferestrele lui cum arată o manifestaţie „marca” Pungeşti” mai spune liberalul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998