CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Grabita: Elena Udrea da startul campaniei electorale a PDL pentru locale

0 comentarii / 1453 vizualizări / 3 octombrie 2010

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, azi, la Suceava, unde are loc şedinţa în care va fi aleasă conducerea PDL Suceava, că PDL dă startul campaniei electorale, chiar dacă aceasta începe cu alegerile interne, care „strâng echipa, fixează liderii şi priorităţile”.

„Tonul care se dă azi la Suceava trebuie continuat. Dăm startul campaniei electorale, chiar dacă aceasta începe cu alegerile interne, care strâng echipa, fixează liderii şi priorităţile. Guvernul Emil Boc face ce trebuie”, a declarat Elena Udrea.

Ea le-a spus participanţilor la şedinţa Colegiul Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, la care sunt prezenţi mai mulţi miniştri, aproximativ o mie de delegaţi din organizaţiile din judeţ şi liderii organizaţiilor PDL din judeţele Moldovei, că trebuie să aibă curaj să stea de vorbă cu oamenii, susţinând că tot ceea ce face PDL face „pentru a scoate România din criză”.

Elena Udrea i-a atacat apoi pe liderii PSD şi PNL, conform Mediafax.

„Liderilor PSD şi PNL mai mult de o suspendare nu le poate coace mintea. Ăsta este cântecul lor pe care îl cântă împreună la televiziunile mogulilor. De data asta însă nu mai au pârghiile din 2007”, a spus Udrea

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998