CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Greu liberal, apel disperat: PNL să salveze Bucureștiul de Nicușor, primarul catastrofă!

6 comentarii / 2936 vizualizări / 12 septembrie 2022

Prestația primarului general Nicușor Dan stîrnește tot mai multe nemulțumiri în rîndul membrilor partidului care l-a trimis la cîrma orașului, ultima serie de critici venind din partea unui fost edil bucureștean, liberalul Liviu Negoiță. Supărat pe dezastrul creat de Nicușor la primărie, Negoiță cere urgent PNL, într-o postare pe Facebook, să salveze Bucureștiul și să se dezică de primar.

În postare, Negoiță amintește că o mare agenție japoneză a făcut cu ani în urmă un amplu și bine documentat master plan de excepție pentru transportul bucureștean, pe care primarii Gabriela Firea și Nicușor Dan l-au ignorat cu grație ani de zile.

”Poate constata oricine că Gabriela Firea și Nicușor Dan au fost incapabili să pună în practică acest master plan atât de necesar pentru București! Bazat pe cercetarea JICA (Agenţia Japoneză pentru Cooperare Internaţională), master plan-ul pentru București, dacă era pus în aplicare, ne-ar fi scutit de coșmarul fără de sfârșit în care trăim! Un proiect de o însemnătate vitală pentru oraș a fost neglijat, abandonat, uitat! Dintr-o condamnabilă indolență a celui ales cu bună credință de bucureșteni pe promisiuni mincinoase! Atâția ani pierduți pe mâna unor primari de nimic!(…)
PNL trebuie să se dezică public și fără echivoc de primarul catastrofa, Nicușor Dan! PNL nu mai poate să cauționeze, nici măcar prin tăcere, dezastrul administrativ de la București!
În tot acest război dezgustător al catastrofelor, al neputințelor, PNL trebuie să se pronunțe! Trebuie să se implice! A venit vremea ca PNL să-i pună pe cei doi acolo unde le este locul, la soluții ratate pentru București! În al doilea rând, să ofere o alternativă viabilă, decentă și profesionistă bucureștenilor, Bucureștiului! PNL nu poate să abandoneze Bucureștiul pe mâna unuia ca Nicușor Dan! Orice amânare a implicării PNL-ului în administrarea Bucureștiului va avea consecințe catastrofale pentru oraș și aceleași consecințe catastrofale pentru #PNL ca partid! În București avem cea mai mare aglomerare urbană din România și cea mai importantă parte a economiei țării. PNL are obligația să salveze Bucureștiul!” mai scrie liberalul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Dacă se rupe alianta PSD-PNL înainte de 2024, PNL are șanse sa ajungă ca PDL în 2012. Adica sa candideze sub alt nume și sa ia sub 15% la generale. Cu un pic de ajutor din partea ,,exceptionalului” mandat al lui Plicusor, PNL poate lua chiar în jur de 10% in Bucuresti. Sau sub. ,,Locomotiva” PNL, to’arsul Cătălin Perdoiu, lua 15% in Bucuresti la localele din 2016. Dar alianta nu se va rupe, in baza scenariului venit de unde trebuie. Va milita pentru propasirea valorilor euro-atlantice amenințate de mirosul extrem(ist) al brânzei si sarmalelor de la nunta lui Simion.

 2. El si sonata aia – Clotilde Armand sunt cuplul de groaza al adminstratiei si administrarii Capitalei. Incredibil cum au rămas in functie!

 3. Prostălăul ăsta indopat cu inepțiile globaliste declara deunăzi: ” După cum ştiţi, avem un bebeluş şi medicul i-a recomandat soţiei să ţină mai frig în casă, ca să mănânce mai puţin, să nu aibă reflux”. Eu cred ca ar trebui, incepand din iarna asta, poporul sa se trezeasca si sa faca economie la prostie, sa dea de pământ cu acesti idioți care trebuie inchiși undeva, unde sa faca si dușuri comune si tot ce mai propagă ei cu nesaț.

  • Ce crezi tu nu contează deloc, iar tu personal chiar nu ai cum să faci economie la prostie, căci ura ta bolnava arată ca eşti prea plin de ea.

   • Ineptiile propagate de voi si măsurile luate impotriva cetateanului reprezinta ”ură bolnavă”? Bonavii sunteți voi, care actionati in scopul anihilarii si distrugerii fizice a cetateanului. Nu cred ca o persoana cu discernământ intact ar putea sa spună ce spune el si sa se foloseasca de o functie numai ca sa facă rău. De cand este primar, tontul ăsta nu a făcut NI-MIC in beneficiul cetățeanului! Doar rău! Mănâncă banii aiurea.

 4. Sa citati din Liviu Negoita cand o sa faca puscarie, o sa dea inapoi ce a furat si isi va fi turnat colegii de furaciune si distrugere din grupul criminal organizat PDL.

  Pana atunci ii dorim multa variola maimutei, toate formele de COVID si sa i se faca strada din dosare penale borduite cu numele lui.

  Decat sa se mai fure, mai bine sa nu se mai faca nimic, chiar daca avem de suportat Nicusori Dani.
  La Clotilde e si mai rau, aia fura si distruge si nu face nimic. Asta macar e neutru, ia salariul si merge acasa. Nu e milionar in euro din bani publici.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998