CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Greu PSD: Dancila a candidat la indemnul lui Iohannis

3 comentarii / 4129 vizualizări / 5 decembrie 2019

Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu a făcut azi declarații șocante, afirmînd că Viorica Dăncilă a candidat cu binecuvîntarea lui Klaus Iohannis. El spune că inițial, după alegerile europarlamentare s-a înțeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 și să nu candideze la Președinție. „Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puțin, 7 – 8 zile”, a spus Stănescu.

„Am trecut în opoziție cu Liviu Dragnea pentru că am considerat că partidul merge într-o direcție greșită, lucru care s-a adeverit. (…) A venit doamna Dăncilă. Cu doamna Dăncilă, vă spun în mod direct, am avut o discuție înainte de a accepta propunerea colegilor mei în Comitetul Executiv. Am rugat-o pe doamna Dăncilă două lucruri: 1- să nu facem congres în 2019, să facem congres în ianuarie -februarie 2020; 2- i-am spus doamnei Dăncilă să nu mai candideze. Acum, pot să vă spun public lucrul acesta, am bătut palma, ca să spun așa. Adică, doamna a fost de acord. Și mai continui puțin, dar o să o să mă și opresc undeva, pentru că mariajul ăsta al nostru a durat foarte puțin, 7 – 8 zile cred că a durat”, a spus Stănescu azi, într-o conferință de presă la Slatina, conform Mediafax.

Potrivit acestuia, Viorica Dăncilă a încălcat înțelegerea după o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.

„Am mers la Cotroceni la consultare. Consultarea, cred, a fost pe votul în Diaspora. (…) Am mers în formula Dăncilă – Fifor – Stănescu – Ciolacu -Teodorovici, cred. După ce am avut întâlnire la Cotroceni cu domnul președinte, am stat în formatul ăsta 5 – 10 minute la masă. După aceea, președintele a rugat-o pe doamna prim-ministru în funcție să stea de vorbă cu dumneaei câteva minute. Întâlnirea a durat 20 de minute, dacă nu o jumătate de oră. După aceea, ajungând la Parlament, doamna Dăncilă a spus că vrea congres imediat. Eu am spus <doamna Dăncilă, doamna prim -ministru, Viorica …> nu mai știu cum am spus, în condițiile date, <pe mine m-ați pierdut pentru că am stabilit că nu facem niște lucruri și dumneavoastră ați ținut doar câteva zile>. (…) A făcut congres. Am fost la congres, s-a votat. (…) Miza era candidatura dumneaei. Eu m-am retras. Ce a urmat ați văzut cu toții”, a declarat Paul Stănescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. „Am fost la congres, s-a votat”, zice Stanescu. Ce-a facut „eroul” la Congres? „Eu m-am retras”. Atunci, care-i problema?

    Daca era marele barbat din PSD, Stanescu trebuia sa i-a cuvantul la Congres si sa ceara delegatilor sa n-o voteze pe Viorica pentru ca este pe mana cu Iohannis. Atunci, la Congres, trebuia sa povesteasca Stanescu de intalnirea de la Cotroceni, nu acum, dupa razboi, cand multi viteji se arata.

  2. Isi merita pesedistii soarta ? Si-o merita ! Cu Dragnea si Dancila in frunte, au avut victorii multe… Acum PSD-ul face blat cu ultraminoritarul prim ministru Orban (cel mic). Vor avea noi succesuri…

  3. Intradevar,cu liviu Dragnea presedinte,PSD se vede ca a luat-o int-tro dir.gresita,ca altfel nu-l bagau la inchisoare ”baietii”ce stau in spatele Generalului ioanis.Ac’u,se va croi o cale buna pentru PSD,adica sa se supuna ordinelor trasate,-semne ar fi,ca pres.va fi doctorandul s.r.i.-actual ”interimar”,ori daca nu,regimul de larga concentrare ”democratica” ioaniss orban,va desfiinta PSD,ca e ”nociv”,iar social democratia tot ”nociva” e si nu corespunde la sloganul lui cu ”normalitatea”,iar fara psd, romania o sa fie” o tara normala”.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998