CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Grindeanu, atac la USRPLUS: Spartul usii cu ranga este noua plaga sociala

3 comentarii / 1800 vizualizări / 9 aprilie 2021

Noua politică a USR se dovedește un fel de comunism fardat grosolan, cu voce stridentă – a la Clotilde – care vrea să ne bage pe gât că are dreptate cine țipă mai tare, spune Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD.

„Politica de tip userist, în care primează <principii> precum delațiunea, dictatul sau spartul ușii cu ranga este noua plagă socială care afectează România. La Timișoara, consilierul local USR-PLUS Ana Munteanu a organizat un fel de flagrant la un restaurant, folosind resurse publice, fapt scandalos, dovedit acum de raportul Corpului de Control al ministrului de Interne”, afirmă Sorin Grindeanu, conform Mediafax.

”Ministrul Drulă aplaudă spargerea magazinelor de la metrou cu ranga, iar deputatul Bulai statuează în Parlament că moralitatea e mai importantă decât legalitatea. Concluzia este clară: noua politică a USR se dovedește un fel de comunism fardat grosolan, cu voce stridentă – a la Clotilde – care vrea să ne bage pe gât că are dreptate cine țipă mai tare”, conchide Sorin Grindeanu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. O intrebare: Legatul cu lanturi de scaunul de prim ministru e din ce vremuri? Asta pentru a aduce aminte despre caracterul acestui ins.

  2. Amice….o fi cum spui…
    Întrebare : A contribuit și PSD la actuala situație cu iz orwellian?

  3. Dragoș, cu entuziasm chiar au contribuit, cu scuza”stabilității”. Eu , penelist din 90, la 53 de ani mă gândesc să emigrez. Ciolacu, grindeanu, dâncu, bulai, vlăduț, barna, rareș bogdan sunt aceleasi poze cu alt retuș. Despre penelee , să nu creadă ca sunt echipă de fotbal, fani până la moarte. Aur, încă nu au ieșit din euforia succesului și de regulă , vorba aia cățeii din prima turbează. Mă uit pe spectrul politic, ce stereotip, și nu văd alternativă. Chiar nimănui nu-i pasă de mine. Desigur, vina e a noastră, a cetățenilor , noi votăm.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998