CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Grindeanu: Datoriile companiilor aviatice sunt secrete

1 comentariu / 1940 vizualizări / 24 septembrie 2022

Deputatul PNL Adrian Cozma a primit un răspuns neașteptat la o interpelare parlamentară către ministrul transporturilor, în care solicita informații despre datoriile marilor companii aviatice care activează în România, ca și despre numărul pasagerilor transportați în ultimii ani: sunt date secrete.

”Informațiile referitoare la debitele companiilor aeriene nu au caracter public, sunt confidențiale și sunt utilizate în scop economic și financiar de către părțile implicate. Datele privind numărul de pasageri, transportați de companiile WIZZ AIR, RYANAIR, BLUE AIR AVIATION și TAROM din/către România în perioada 2019-2022 se încadrează în categoria „date statistice confidențiale”. Nu s-a obținut acordul transportatorilor aerieni pentru furnizarea datelor solicitate” se arată în răspunsul oficial al ministrului Sorin Grindeanu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

 1. Grindeanu este inventia si omul SRI… restul este vrajeala!
  ANCOM este CHEIA… cine a fost, in vremea lui Grindeanu prim-ministru, cine i-a urmat si, mai ales, cine ocupa astazi functia!
  E suficient sa vezi cum Grindeanu si gashca – aia de au fost pe vremea cand el “servea patria hotilor” ca prim-ministru si, apoi cei ce le-au urmat – au pus o talpa pe piept chinezilor de la Huawei!
  Romania, cica democratie si piata libera, a pus botul la americani si a dat interzis – prin SERVICIILE SECRETE si ANTICONSTITUTIONALUL CSAT – la tehnologiile 5G venite de la chinezi!
  Astazi, sef la ANCOM este Stoica… STOICA VLAD!… pus de S R I !!!
  Acelasi S T O I C A V L A D, care i-a fost SEF DE CBINET lui PONTA, care S T O I C A V L A D a scapat de acuzatiile DNA, jurand ca va face orice i se va cere!
  Si, ce sa vezi… CHINEZII au fost interzisi in Romania, pe mana lui Grindeanu, a lui Stoica si a SRI-ului!!
  Din nefericire, lui GRINDEANU, nu i-a ajuns sa distruga domeniul comunicatiilor, acum s-a apucat si de transporturi!
  Asta se intampla atunci cand esti sclav!
  Omori tot ce ti se ordona!
  Pultonier Grindeanu!… Asculta comanda la EI!
  Datele solicitate, alea cu avioanele si cu pasagerii, chiar daca tin de 544/2001, chiar daca fac parte din bilantul companiilor vizate… trebuie ascunse, de tine GRINDEANULE, sluga de sclav ce esti!
  Ca asta-i ORDINUL PE CARE L-AI PRIMIT PE UNITATE!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998