CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Guterres aruncă bomba: Hamas a atacat din cauza comportamentului evreilor. Israel îi cere demisia urgentă

27 comentarii / 5592 vizualizări / 24 octombrie 2023

Bubuie un scandal planetar: secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a acuzat azi Israelul de crime de război și a cerut o încetare imediată a focului, într-un discurs la o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU. Mai grav, Guterres a amorsat bomba totală, spunînd că Hamas nu a atacat din senin, ci din cauza comportamentului de care evreii au dat dovadă, în timp, în raport cu palestinienii, relatează israelnationalnews.

„Sunt profund îngrijorat de încălcările clare ale dreptului internațional umanitar pe care le vedem în Gaza. Permiteți-mi să fiu clar: nicio parte la conflictul armat nu este mai presus de dreptul internațional umanitar”, a spus el.
Secretarul general al ONU a condamnat fără echivoc ”atacul terorist îngrozitor și fără precedent comis de Hamas pe 7 octombrie în Israel”. Potrivit acestuia, nimic nu poate justifica uciderea și răpirea deliberată a civililor sau lansarea de rachete către ținte civile. El a afirmat, de asemenea, necesitatea unui tratament uman al ostaticilor și eliberarea lor imediată, fără nicio condiție.

Guterres a numit convoaiele de ajutor care au intrat în Gaza din Egipt prin trecerea Rafah în ultimele zile „o picătură de ajutor într-un ocean de nevoie. În plus, proviziile de combustibil în Gaza se vor epuiza în câteva zile. Asta ar fi încă un dezastru”. „Pentru a ușura suferința cumplită, pentru a face livrarea ajutoarelor mai ușoară și mai sigură și pentru a facilita eliberarea ostaticilor, îmi reiterez apelul pentru o încetare a focului umanitară imediată”, a spus el.

Dar, în același timp, Antonio Guterres a spus că atacul Hamas nu a fost lipsit de motivație:

„Este important să recunoaștem, de asemenea, că atacul Hamas nu a avut loc fără motiv. Poporul palestinian a fost supus la 56 de ani de ocupație sufocantă. Și-a văzut pământurile în mod constant înghițite de așezări și afectate de violență, economiile lor au fost înăbușite, oamenii lor strămutați și casele lor demolate. Speranțele lor pentru o soluție politică la situația lor au dispărut”.

În replică, reprezentantul permanent al Israelului la ONU, Gilad Erdan, a spus că discursul lui Antonio Guterres arată că e paralel cu realitatea, iar cuvintele sale sunt o justificare pentru teroare, solicitînd demisia imediată a acestuia.

”Discursul șocant al Secretarului General al ONU la reuniunea Consiliului de Securitate, în timp ce rachete sunt lansate în tot Israelul, a demonstrat în mod concludent, dincolo de orice îndoială, că Secretarul General este complet deconectat de realitatea din regiunea noastră și că vede masacrul comis de teroriștii naziști ai Hamasului într-o manieră distorsionată și imorală. Declarația sa că „atacurile Hamas nu s-au petrecut fără motiv”, a exprimat înțelegere pentru terorism și crimă. Este cu adevărat de neînțeles. Este cu adevărat trist că șeful unei organizații care a apărut după Holocaust are opinii atât de oribile. O tragedie!” a spus Erdan.

Ministrul israelian Benny Gantz a declarat la rîndul lui: „Zilele în care Secretarul General al ONU a ajuns să sprijine terorismul sunt zile negre pentru lume. Nu există nicio modalitate de a justifica un masacru de civili nevinovați. Oricine nu este de partea dreaptă a istoriei va fi judecat după el. Oricine justifică terorismul nu este apt să vorbească în numele lumii”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

27 Comentarii

 1. E groasa. Se va lasa cu sange pe peretzi.

 2. Antisemitismul va deveni planetar. Evreii se vor sufoca in propria capcana.

  • o sula belita pe piele?

   • Antisemitismul a fost inventat pentru a infricosa ne-evreii. Goym care critica un evreu este antisemit.

    • Tampenii. Sem vine de la Unchiul Sam, din America.
     De aia se si zice Ancăl Sem, ca el conduce totul la americani.
     Sa nu mai spuneti cuiva secretul acesta.

     • Il vom aresta pe Ancăl Sem cand vom pune mana pe el.

     • Eu ii arestez pe toti si fac numai ce vreau.

 3. ONU nu a declarat niciodata Hamas si Hezbollah drept organizatii teroriste. Asa ca Guterres vorbeste din punctul de vedere oficial al ONU. Ca Israel , SUA si cativa acoliti au alta parere, e treaba lor. Nu exista niciun temei legal pentru solicitarea demisiei. Gilad Erdan este jidan obraznic care acuza pe altii de ceea ce ii lipseste lui insusi: legatura cu realitatea.

  • Poporul israelian are sansa istorica de a se dezice de politicienii rasisti si criminali precum Benjamin Netanyahu. Rabini din niste secte ortodoxe mozaice sustin teorii halucinante despre suprematia poporului iudeu asupra celorlalte popoare. Acestia trebuie sa fie condamnati de poporul evreu pentru instigare la rasism si genocid planetar.

   • au o „shansa istorica” de 2’000 de ani.

 4. Daca spui adevarul despre genocidul facut de khazarii paduchiosi nu inseamna ca esti antisemit.
  Antisemiti sunt khazarii paduchiosi care ii omoara pe evrei, pe palestinieni, etc, vorbitori a aceleiasi limbi, conform DEX:,,SEMÍT, -Ă, semiți, -te, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din grupul de popoare, apropiate între ele prin limbă și prin aspect fizic, din sud-vestul Asiei, nordul și estul Africii, căruia îi aparțin astăzi arabii, sirienii, evreii etc. 2. Adj. Care aparține semiților (1), privitor la semiți; semitic. – Din fr. sémite. (Sursa: DEX ’98 ) ”. La Auschwitz ,,au fost gazati si arsi 6 milioane de evrei”, este afirmatia khazarilor paduchiosi.Satanistii folosesc, de asemenea, minciuni, grafica pe computer, teatru si alte trucuri pentru a amplifica efectul crimelor lor si comit crime reale. Evenimente cu adevărat groaznice au loc în tunelurile subterane construite de sataniști sub Fâșia Gaza și în interiorul Israelului. S-a ajuns la punctul în care până și mass-media corporativă vorbește acum despre lupta în interiorul tunelurilor. „Trupuri mutilate din Israel, care au fost toate torturate sever și arse și se pare că sunt sacrificii de sânge satanic… Bebeluși cu intestinele tăiate – în fața părinților legati cu mainile la spate si apoi au fost împușcați.” O altă crimă foarte reală a fost distrugerea unui spital din Gaza de o rachetă israeliană. Distrugerea spitalelor este un vechi truc satanic calculat pentru a provoca indignare și o reacție. Fiți siguri că autorii acestor crime vor fi doborâți ca niște câini turbați de forțele speciale. Acesta este adevăratul motiv pentru care trupele americane de elită se află în Gaza și Israel.
  În același timp, majoritatea evreilor sunt acum pe deplin conștienți de criminalii care i-au chinuit de atâta timp. Doi evrei ortodocși vorbesc în numele majorității poporului lor când spun că vor să trăiască în pace și prietenie cu arabii și cu alți vecini. Spre deosebire de sataniști și de sclavii lor spălați pe creier, așa gândesc evreii adevărați. Protestele în masă ale evreilor din Israel împotriva propriului guvern satanic este un alt semn al trezirii evreilor. Săptămâna trecută, cel puțin 500.000 de evrei au protestat în fața Ministerului Apărării, strigând „Bibi este un criminal” și cerând ca Netanyahu să demisioneze.
  Mass-media de propagandă corporativă este, de asemenea, injutrata la propriu. Unor reporteri CNN din Palestina li se spune: „Nu sunteți bineveniți aici, susținători ai genocidului! Fuk CNN !”
  Ca urmare a acestei treziri, obiectivul mai mare al sataniștilor sau al mafiei khazariene, de a începe al treilea război mondial, eșuează lamentabil. În ciuda tuturor provocărilor și psihodramelor care au loc în mass-media corporativă occidentală, vecinii Israelului nu sunt păcăliți. Conform fiilor șahului Iranului – administrația Bush a vândut Iranului rachete cu vârf cu bombe cu neutroni și a încurajat utilizarea lor împotriva Israelului. Deci, KM speră să facă un alt holocaust sau un sacrificiu în masă al evreilor catre Satana pentru a da vina pe Iran. Iranienii nu iau momeala. Surse guvernamentale iraniene spun că nu vor juca în mâinile satanistului, punând Hezbollah și Iranul să atace Israelul. În schimb, ei vor aștepta ca Occidentul să înceapă tribunale pentru crime de război împotriva autorilor atrocităților. Ei știu foarte bine că sataniștii se prefac a fi Boko Haram, ISIS, Al Qaeda, Hamas etc. și că niciuna dintre aceste entități nu reprezintă islamul. Prim-ministrul irakian Mohammed Shia al-Sudani s-a alăturat oficialilor iranieni săptămâna trecută pentru a amenința că va opri petrolul către SUA și Europa de Vest dacă nu vor pune capăt spectacolului terorist israelian/palestinian…
  Cel mai bizar lucru este ca ONU este o organizatie patronata de David Rochefeler, si acest Antonio Guterres ori este pe duca si nu are ce pierde daca spune adevarul, ori are coloana vertebrala, ceea ce pare greu de crezut cand esti angajatul lui Rockefeler …?!
  Vom vedea care este adevaratul motiv pentru care acest Antonio a fluerat in templul satanic…?!
  Dar odata ce in teatrul de razboi se afla Palariile Albe, atunci si acest GENOCID al paduchiosilor s-a fasait si mult doritul lor razboi nuclear s-a varsat. Planul de combatere a Cabalei este la ultimul punct.
  Urmeaza EBS, Curtea Martiala Internationala, Festivitatea de premiere pe eshafod a ,,castigatorilor” la categoria ,,cel mai prost rol jucat”, si aruncarea in foc a Satanei, a Fiarei si a Prorocului mincinos !

  • Muiaia e condamnat la un LOPATIN in cap.

 5. „a fost supus la 56 de ani de ocupație sufocantă.”
  -avem un negatzionist al fenomenului:
  deja s-au implinit 75 de ani de ocupație sufocantă!

 6. Si politicienii trebuie sa iasa la pensie; daca raman mult in functie, spun prostii. Exemplele sunt multe.

  • Pensioneaza-te, ca uite cede tampenii vorbesti pe aici!

  • Ca esti terminata!

 7. Daca si lepra de mason pervers Parvulescu ii da dreptate sefului ONU, atunci Bibi este pe faras sigur.

  ,,„Deloc, nu sunt deloc surprinzătoare și aceste declarații nu neagă atrocitatea atacurilor teroriste din 7 octombrie, ci le pune într-o logică pe care o cunoaștem cu toții. Acele atacuri nu au fost gratuite. Ele au urmărit să provoace Israelul, să creeze frică, să creeze teroare, dar și să creeze susținere în lumea musulmană și ele vin, într-adevăr, după o istorie – nu doar o istorie a conflictului dintre Hamas și Israel, ci după o istorie a conflictelor dintre arabii palestinieni și Israel (…) – și sunt și o consecință a politicii primului-ministru Netanyahu”, a spus Pîrvulescu, la un post TV.”

  Este clar: sobolanii se mananca intre ei !

  • Sorosistii au fot tot timpul impotriva lui Netanyahu, nu doar acum. E poveste veche de decenii.
   Sobolanii iti mananca doar tie creierul pe la Iasi, pe unde l-ai pierdut prin gara, pe peron.

 8. Seful ONU un tip cu coaie. Acesta este adevarul de care tot occidentul si americanii fug ca dracul de tamaie.Ipocrizia mondiala privind antisemitismul este determinata de conjuratia mondiala iudeo-americana ,care detine banul la nivel mondial,sper ca nu ptr. mult timp ca le sufla in ceafa China.Banc: Atila pe cal calare,cu ganduri cuceritoare,intalneste un rau mare.Oparit la cur si coaie a dorit sa faca baie.Intra el in apa mare,se spala si pe picioare,dar cand a iesit la mal,nu tu haine nu tu cal.No-cine a fost primul in Ardeal? Ghici?. Asa si cu evrei in Palestina,au venit peste palestinieni si ii persecuta de sute de ani. Acum primesc rasplata cum a zis seful ONU.

  • O sa primeasca o lectie istorica.

 9. Fostul prim-ministru israelian Naftali Bennett a spus că BBC nu are „claritate morală” și le-a transmis prezentatorilor postului TV britanic să le fie rușine în timpul unei intervenții în direct.„Dacă credeți că aici există un echilibru între două părți egale, atunci vă lipsește claritatea morală. Și trebuie să spun că la BBC vă lipsește claritatea morală”, a adăugat el.

  • la BBC lipseste si claritatea si morala:
   -asa e cu tembeliziunea!

 10. […] „Sunt profund îngrijorat de încălcările clare ale dreptului internațional umanitar pe care le vedem în Gaza. Permiteți-mi să fiu clar: nicio parte la conflictul armat nu este mai presus de dreptul internațional umanitar”, a spus el… „Este important să recunoaștem, de asemenea, că atacul Hamas nu a avut loc fără motiv. Poporul palestinian a fost supus la 56 de ani de ocupație sufocantă. Și-a văzut pământurile în mod constant înghițite de așezări și afectate de violență, economiile lor au fost înăbușite, oamenii lor strămutați și casele lor demolate. Speranțele lor pentru o soluție politică la situația lor au dispărut”. https://inpolitics.ro/guterres-arunca-bomba-hamas-a-atacat-din-cauza-comportamentului-evreilor-israe… […]

 11. Cata pandemie de zoaie dementa !

 12. Date : 300000 militari activi + 340000 rezerviști. minus fiul lui Netanyahu.

 13. kurzii nu au drepturi din cauza comportamentului lui erdogan.

 14. A.Guterres

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998