CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Guvernantii ne prezinta noile taxe, liderii opozitiei – noile ceasuri de lux

1 comentariu / 2625 vizualizări / 9 aprilie 2014

Acuzat în repetate rînduri pentru discreția cu care face opoziție regimului PSD, Vasile Blaga, liderul PDL, e mult mai vocal cînd vine vorba de ceasuri de lux.

În ultimul număr al revistei de nișă Temporis, dedicată brandurilor de la cîteva zeci de mii de euro în sus, Blaga acordă un amplu interviu despre ceasurile pe care le-a avut, le are sau și le dorește.

Totul garnisit cu o părere de expert despre ceasurile de fițe:

”Cred că este accesoriul cel mai elegant pentru un bărbat. Mai ales dacă vorbim despre haute-horlogerie, îmi plac trei mărci în mod deosebit. Pe primul loc este Breguet, chiar dacă, în general, clasamentele sunt conduse de Patek Philippe. Breguet are un statut, o stabilitate în tot ceea ce înseamnă linia ceasului, toate modelele au același stil de arătătoare, foarte elegant. Clasamentul meu ar avea, deci, pe primele locuri Breguet, Patek Philippe și Vacheron Constantin. Asta nu înseamnă că nu îmi plac și alte ceasuri, am urmărit ceasurile cu calendar perpetuu, inovațiile celor de la IWC, evoluția celor de la Ulysse Nardin.(…) Despre firme și modele, cel mai mult îmi place El Toro de la Ulysse Nardin. Un ceas drăguț, tineresc, totuși destul de simplu, dar foarte reușit. Le-am citit și istoria, un ceas foarte popular în România, am destui colegi care au un Ulysse Nardin”, mai spune liderul PDL. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. […] Vasile Blaga, este unul dintre politicienii pasionati de accesorii costisitoare si, anunta inpolitics.ro, unul dintre cei mai avizati in materie de ceasuri de lux. In cel mai recent numar al publicatiei […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998