CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9699 RON UP | 1 USD = 4.5984 RON UP | 1 GBP = 5.8083 RON UP

Guvernarea carusel: ministri prin rotatie

2 comentarii / 2284 vizualizări / 19 noiembrie 2018

Comitetul Executiv Naţional al PSD a aprobat azi noua formulă a cabinetului Dăncilă, după ce unii miniştri au fost remaniaţi.

Ilan Laufer revine în echipa guvernamentală ca ministru al Dezvoltării.

Gabriel Leş revine în funcţia de ministru al Apărării, în locul lui Mihai Fifor, preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Camera Deputaţilor, Marius Budăi, a devenit ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale, înlocuind-o în funcţie pe Lia Olguţa Vasilescu, care trece la Transporturi în locul lui Lucian Şova, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă, conform Agerpres.

Niculae Bădălău va prelua funcţia de ministru al Economiei, în locul lui Dănuţ Andruşcă, Alexandru Petrescu pe cea de ministru al Comunicaţiilor, în locul lui Petru Bogdan Cojocaru, Daniel Breaz a fost numit la Ministerul Culturii, în locul lui George Ivaşcu, iar la Ministerul Tineretului şi Sportului a fost nominalizat Constantin-Bogdan Matei, în locul Ioanei Bran.
Mihai Fifor se va ocupa de departamentele PSD, a menţionat premierul.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Articolul asta imi aminteste de numarul de joi, 21 decembrie 1989 al ziarului Scanteia Tineretului. La fel de entuziast. Imi amintesc chiar si in titlu: „Sfaturi pentru cei plecati la mare” :) Cool, este?

    • :D :D :D

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998