CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Guvernarea liberala sau cum se fura cu basculantele in starea de urgenta

13 comentarii / 4655 vizualizări / 4 ianuarie 2021

Joi, 23 aprilie 2020.
Ziua Sfîntului Gheorghe, omorîtorul de balaur și simbolul luptei anticorupție. Aproape un milion de români îi poartă numele. Dar azi, nu se mai pot bucura de sărbătoare. Suntem la jumătatea cumplitei perioade numite stare de urgență. Din case se iese numai cu adeverințe, plouă cu amenzi de zeci de milioane, cățeii au ajuns la mare preț, pentru că sunt pretext de respirat și alt aer decît cel al încăperilor.
Românii stau în case ca în celule și privesc prin geamuri cu ochii triști, în zare.

Dar nu toți au ochii triști.
Unii îi au plini de veselie și satisfacție.
Bunăoară, undeva, în curtea unei firme a familiei unui ministru, basculantele deșartă de zor zeci de tone de tablă zincată de gard, piloni, materiale metalice etc, numai bune de amenajat vile de lux pentru guvernanții îngrijorați de soarta poporului.

La TV, Rareş Bogdan înfierează cu indignare hoții și tîlharii care au revenit în țară din străinătate după izbucnirea pandemiei și acum jefuiesc ”la intern”.
Cu ochii la ei, românii nu apucă să observă cum fură guvernanții.

Undeva, pe calendarul din perete, Sf.Gheorghe s-a întors cu spatele…(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Prostel Alexe a guvernat raptul forestier din timpul pandemiei și poluarea mucureștenilor pentru generarea subiectului campaniei electorale a anticipatelor care n-au mai avut loc.

  Micul beșinos Alexe face parte din mafia locală alături de primarul Chirica, doi luptători împotriva anticorupției :)))))))

  • Idiotul asta de Costel Alexe era notoriu pentru ambivalenta sa: si prost si hot. Adica cel mai hot dintre prosti si cel mai prost dintre hoti. Fireste ca era numai bun sa fie sacrificat si trimis la loc racoros, de verdeata prin celula, langa mai prestigiosul Dragnila Perpeleac.

   Ceea ce nu stiti voi pe acilea este ca foarte curand va incepe numaratoarea expeditiatilor la locul respectiv, dupa principiul, unul de la noi, doi de la voi, doi de la noi, trei de la voi …

   • Singura problemă e că noi înseamnă PDL, iar voi, USRI+2și1/4. :))))))))))))))))

  • … cam cum calcula originalul Parpanghel in seria de filme B.D?

   • Exact, Marmelando, vad ca stii ceva istorie. Apropo, semeni putin cu barmanul din Desperado cand ii dadea replica lui Buschemi: „Barmanul nu pateste niciodata nimic”

    • Parpanghele, te amăgești. Așa cum se vor fute pensiile speciale la deficit peste 10%t, se fute și Securitatea cu ciobanii ei cretini, cu tine cu tot!!!

   • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

    • Ciucurele, denuntul nu se face public bah, se face la DNA. Asa va lad-o jos ca macane si iti inghite putulica

     • Convenabil, Securitatea care controlează Academia SRI Mihai Viteazu deține și arhiva SIPA pe baza căreia procurorii DNA recită poezii la cerere.

      Marș, cioban jegos!!!

 2. Eu cred că ar trebui să așteptăm ancheta.

  • Asa cum aștepți tu un orgasm de o viata întreaga?

 3. Ei, nu chiar toti romanii priveau „tristi” si tacuti pe geam…unii dintre noi observau si camioanele cu busteni care spargeau soselele pazite de „fortele de ordine” pe vreme de noapte, mai vedeai si insule de normalitate (de la paranghelii, la constructii, calatorii) in starea de urgenta, dar numai la „eroii din linia intai”, adica fortele represive si asimilatele lor…daca-ti amintesti toate sloganurile lor „noaptea ca hotii”, gen, ori „ataca justitia”, pe langa generalizarea „isi apara hotii si coruptii ” etc. la adresa PSD-ului, nu poti sa nu tragi concluzia ca astia erau ofticati pe „ciuma rosie” ca nu face toate astea, ca ei, chiar sunt in stare…exact cum, inainte de 89 securistii pe puncte, din liniile doi-trei, la fel si utecistii erau indignati pe sefii lor ca nu sunt „mai fermi”…cel mai grav e ca au justitia lor, un soi de stabor rezist, fara educatie, fara carte, dar total supus „activului de partid” securist

 4. Te si miri cum DNA („justitea independenta”) a avut ochi pentru un reprezentant al ciumei galbene , un fost membru al guwernerului. Parca astia, galbenii, sunt cinstitii cinstitilor, curatii curatilor, etc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998