CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Guvernarea transparenta, intre ”zeii” de la Bruxelles si muclesul lui Citu

5 comentarii / 2981 vizualizări / 13 mai 2021

Premierul României a avut în ultimele două zile trei întîlniri oficiale extrem de importante la Bruxelles, cu mai-marii Comisiei Europene, în urma cărora românii, care i-au plătit din taxe și impozite deplasarea, au aflat că premierul a avut trei întîlniri importante. Și cam atît.

Situație greu de calificat: după ce s-a văzut oficial cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și cu doi vicepreședinți, Margrethe Vestager și Valdis Dombrovskis, trei ”zeități” europene, premierul României, Florin Cîțu, a postat pe siteul guvernului doar trei clipuri Youtube în care ni se arată cum s-au făcut pozele de după întrevederi, preț de cîte 30 de secunde.
Atît și nimic mai mult.
Niciun fel de comunicat, oricît de laconic.

Cîțu a informat poporul despre importantele întrevederi doar pe Facebook, la modul „Am avut o discuție detaliată cu Margrethe Vestager, vicepreședintele executiv al CE, cu privire la prioritățile României prevăzute de Planul Național de Redresare și Reziliență”, ”O discuție excelentă cu Valdis Dombrovskis, vicepreședintele executiv al CE, privind aspectele fiscale și bugetare ale PNNR. Am reconfirmat obiectivul guvernului de a asigura o relansare economică și o creștere economică durabilă post-pandemie” și ”Am avut o întâlnire foarte constructivă cu președintele Comisiei Europene, pentru negocierile privind PNRR, așa cum confirmă și Ursula von der Leyen”.

Dacă nu se năștea Zuckerberg, nu am fi aflat nici atît

Pe Twitter, șefa UE, von der Leyen, scrie că lucrează mînă în mînă cu Florin Cîțu pentru finalizarea planului românesc de reziliență. Adăugînd că Ungaria tocmai l-a depus oficial, ieri, pe al ei. Ce să zicem: România a dat, iar, lovitura la Bruxelles…(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Cui sa dea raportul? Supusilor? Ei oricum nu inteleg nimic. Nici klaun nu spune nimic dupa diverse intrevederi sau participari pe la Bruxelles. Considera ca nu meritam. Si asa este. Nu meritam sa fim informati, ii meritam doar pe ei.

  2. Când Ponta a a venit cu to do list a fost TRAGEDIE
    Acum e doar o nouă filă a relației STAPAN / SERVITOR…
    E bine….

  3. […] marți și miercuri, unde s-a văzut cu șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dar, așa cum punctam într-un articol, românii nu au primit nicio relatare concretă legată de respectiva întrevedere. De ce atîta […]

  4. […] Sursa: inpolitics.ro […]

  5. […] marți și miercuri, unde s-a văzut cu șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dar, așa cum punctam într-un articol tot azi, românii nu au primit nicio relatare concretă legată de respectiva întrevedere. De ce atîta […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998