CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Guvernul Orban acuza: ”Timmermans e omul lui Soros”

0 comentarii / 2892 vizualizări / 18 aprilie 2018

Purtătorul de cuvânt al guvernului ungar, Zoltán Kovács, îl acuză pe miliardarul György Soros că ar fi reluat negocierile al căror scop este de a pune sub semnul întrebării rezultatul alegerilor din Ungaria şi de a aduna aliaţi împotriva guvernului ungar, ales în mod democratic, respectiv împotriva majorităţii. În plus, guvernul Orban îl mai acuză pe vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, că ar fi omul miliardarului.

Kovacs a menţionat vizita de luni a miliardarului, efectuată la Frans Timmermans, vicepreşedintele Comisiei Europene, care, în opinia lui Kovács, poartă mult mai frecvent dialoguri cu György Soros şi cu organizaţiile sale, decât o face cu ONG-urile reale.
“Este absolut evident că Timmermans este omul lui Soros”, a declarat, conform agenției Hirato.hu purtătorul de cuvânt al guvernului ungar, care a subliniat că vicepreşedintele Comisiei Europene este foarte angajat într-o politică de imigrare al cărei scop este acela de a destabiliza Ungaria, respectiv, alte state care sunt împotriva imigraţiei.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998