CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Guvernul Orban ”inchide” si Curtea de Apel Bucuresti

3 comentarii / 4440 vizualizări / 20 decembrie 2019

Surse judiciare au declarat pentru Q Magazine că judecătorii Curții de Apel București au decis azi, în Adunarea generală, suspendarea activității. Măsura va intra în vigoare de luni, 23 decembrie pe o durată nederminată.

La AG au participat peste 100 de judecători, iar decizia a fost luată în unanimitate, fără niciun vot împotrivă.

Hotărârea CAB vine în urma deciziei Guvernului Orban de a elimina pensiile speciale ale magistraților, de a diminua salariile, dar și în urma mai multor atacuri lansate de lideri ai actualei puteri la adresa judecătorilor.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Sigur sigur …. să iasă Militaru să le dea MU*E și peneliștilor că la pesedi le-a dat destul :)

  2. Ha, ha, ha,…Ciumei rosie i-a facut pe magistrati milonari si independenti iar Iohannis ii face milogi captivi cu mana intinsa. Daca vor salarii si pensii ”nesimtite„, este foarte simplu, sa condamne conform indicatiilor de partid si vor avea de toate, ce-i asa greu de inteles? N-am votat pentru bolsevism?

  3. Prostie si de o parte si de alta !! Eliminarea pensiilor magistratilor o prostie ! Inchiderea Curtii de Apel o alta Prostie ! Ce ar fi daca politistii ar inchide politia iar militarii ar inchide armata !!? Daca Orban le-a dat nas cand era in opozitie ! Mai trebuie ca ei sa legifereze , nu !!?? Ia sa bage si la ei ca un pensionar nu are voie sa aibe mai mult decat cel care ocupa functia de pe care a iesit, dar fara alte sporuri, salariu de baza .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998