CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Guvernul post-mortem Dacian Cioloş

8 comentarii / 3056 vizualizări / 12 octombrie 2021

Un guvern Dacian Cioloş, cu PNL folosit ca mâna a doua, mână moartă, împreună cu abonatul din oficiu la putere, UDMR, nu e deloc de exclus. Multă lume ştie că Iohannis e complet lipsit de umor, de subtilităţi, de machiavelisme, şi că e doar un Robocop (încă unul!) întors cu cheiţa. Cine deţine cheiţa? Soros şi CIA? Germania? Statul subteran din România? Sau toţi deodată?
În orice caz, cei care îl atribuie cu mare plăcere pe Dacian Cioloş Franţei, lui Emmanuel Macron, se înşală cel puţin pe jumătate, dacă nu cumva mult mai mult. Pentru că Dacian Cioloş e şi creaţia unchiului său, Virgil Ardelean, zis „Vulpea”, general de servicii secrete, şi a prietenilor acestuia, bătrânii şi puternicii rezervişti din Sistem. Şi Cioloş, împreună cu USR, e într-o mare măsură şi patentul globaliştilor. Nu numai al rezerviştilor români. Nici francezii nu mai cred de mult că Macron e doar al lor. Cum nici Éric Zemmour, care li se pregăteşte pentru 2022. Cu cooperarea financiară, de presă, media şi reţele de influenţă a oligarhilor din România, respectiv din Franţa.

Dacă Dacian Cioloş va reuşi să compună un guvern – de program de guvernare nu are nevoie, pentru că i se va da – şi să-şi treacă echipa USR-PNL-UDMR prin Parlament, România va avea pentru prima dată un guvern post-mortem. După guvernele „mele”, de comă profundă, Ludovic Orban şi Florin Cîţu. Şi chiar Klaus Iohannis va fi primul preşedinte post-mortem al României. În sfârşit putem înţelege de ce au avut nevoie românii majoritari ortodocşi de un preşedinte sas şi luteran. Pentru că românii continuă să fie trataţi convenabil de occidentali ca o populaţie primitivă, needucată, incapabilă să se autoguverneze. Un fel de Africa albă.

Ce va face pentru România şi pentru români guvernul post-mortem al USR-istului Dacian Cioloş? Ce au făcut de sute, de mii de ani satrapii numiţi în colonii. Extracţie! Exploatare! Colonialism! Dar nu asta ne-am dorit? Nu am vrut noi cu entuziasm să fim primiţi în NATO şi în UE? Ne-a forţat cineva să aderăm? Desigur, încă începând din 1990 am fost manipulaţi, mai ales prin presă şi media, dar şi prin politicieni închiriaţi (Emil Constantinescu?). Ni s-a băgat în cap că fără NATO şi fără UE suntem morţi. Că ne mănâncă ruşii şi ungurii. Câteva mari vedete din presa anilor ’90 au făcut avere cu o asemenea propagandă deşănţată şi continuă neobrăzat să ne dea lecţii şi astăzi, deşi pentru toţi copiii împăratul e gol.
Dar nu suntem chiar morţi. Suntem doar într-un postmortem politic. Conduşi „democratic” de fantomele Klaus Iohannis, Dacian Cioloş, Florin Cîţu etc. Şi ne pregătim de Halloween (31 octombrie), sărbătoare anglo-celtă. (Petru Romoşan)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Eram sigur morți fără UE, Serbia și Albania fiind exemple un pic mai fericite față de Bosnia și Macedoni de Nord.

  Am fi putut completa grupul Vișegrad, dacă n-ar fi ieșit românii în stradă când s-a anunțat majorarea salariului minim.

 2. Cel puțin cinci miniștri din noul cabinet ar fi ofițeri acoperiți ai SIE – ceea ce nu înseamnă că celelalte servicii nu ar fi reprezentate – este declarația șocantă a cunoscutului disident Paul Goma, postată sub formă de comentariu la un editorial al lui Cornel Nistorescu, pe siteul ”Cotidianul”, de duminică seara.
  Postarea semnată cu numele de Paul Goma sună cam așa:
  ”Guvernul „Ciolos” o noua etapa in acapararea intregii puteri in stat de serviciile de informatii; indiciul este prezenta a 5 functionari ai Statului Roman, care au ocupat sau ocupa functii care sunt in atribuirea SIE. De aceea, daca in Romania ar exista presa independenta sau ONG-uri fara afilieri necunoscute, acestea ar trebui sa intrebe oficial, prin caile la dispozitie, daca d-nii Motoc, Irimescu, Grigorescu, Stoenescu si Comanescu sunt ofiteri sau colaboratori ai unui serviciu de informatii? A bon entendeur, salut!”. (B.I.)

  • SIE, SRI fostele politie politica criminal comunoste interna sie xterna sunt la putere si-si apara avetile avute inainte de dec.1989 si pe cele facute in 31 de ani dupa lovitura de stat din dec.1989.

 3. Paul Goma e mort din 2020.
  Intersanta declaratie de pe lumea ailalata.

  • 12 comentarii / 33660 vizualizări / 17 noiembrie 2015

   • Trollul Securității și-a făcut datoria.

    Guvernul Cioloș zero 1 era tixit de securiști, dar timpul a trecut și uitarea s-a așternut, deci e nevoie de Guvernul Cioloș zero 2.

    Oricât s-ar chinui prostovanul Securității, jumătate de PNL se pișă cu boltă pe Cioloș așa că case closed.

 4. Impostor / securistele guverne ale lui Klaus Iohannis/Ciolos Dacian. Primul nongevern romanesc Ciolos /Iohannis a fost un guvern catarat pe cadavrele de la Club Colectiv.Nici pana acum nu s-a lamurit de ce piromanul nazist Kaus Iohannis a spus ca ” a trebuit sa moara oamnei ca Ponta saplece”. De data aceasta,iarasi Ciolos Dacian se catara in palatul Victoria tot de suderinta si drama romanilor in regimul mafiot PNL/USR/Iohannis.

 5. Amaratul asta, Dacian Ciolos, absolvent de liceu foarte modest din comuna Simleul Silvaniei, a fost promovat de unchiul sau, odiosul MILITIAN Virgil Ardelean. Doina Cornea ce gindeste oare de acolo unde este? DE la protejatul generalui Gioni Popescu(copilul sau din flori?) trecem la protejatul securistului MAI Virgil Ardelean din Salaj? Cind vom scapa de criminalii securisti? Cind vor ajuge la CANAL sinistri astia?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998