CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Guvernul ungar: ”Migratia trebuie oprita, nu organizata”

2 comentarii / 2381 vizualizări / 1 februarie 2019

Planul socialiştilor europeni de a crea un traseu special pentru migraţia spre Europa reprezintă un pericol uriaş şi trebuie împiedicat la alegerile europarlamentare – a declarat ieri presei de limbă maghiară Péter Szijjártó, ministrul ungar al Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior, care a participat în Bucureşti la intâlnirea informală a miniştrilor de externe ai ţărilor UE.

Szijjártó a reacţionat la declaraţia de miercuri a candidatului de vârf al socialiştilor europeni, vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

“Migraţia ar trebui oprită, nu organizată. Se vede clar că Frans Timmermans şi socialiştii europeni vor să crească în continuare procesele migraţioniste în direcţia Europei, la comanda reţelei Soros” – a spus Péter Szijjártó, citat de hirado.hu.

Acesta a arătat: amplificare proceselor migraţioniste poate fi oprită doar dacă după alegerile europarlamentare vor ajunge la putere cei care se opun migraţiei.

Ministrul ungar a apreciat că în lumina acestor realităţi este extrem de alarmantă declaraţia de miercuri a lui Frans Timmermans, candidatul de vârf al socialiştilor europeni.
“Vorbim în mod limpede de omul lui Soros, dacă nu ar fi aşa el nu l-ar fi primit la Bruxelles de patru ori pe Soros şi de nenumărate ori pe conducătorii organizaţiilor finanţate de György Soros.” – a conchis ministrul de externe al Ungariei.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Noi nu avem nici o pozitie decat aceea a statului cu spinarea aplecata si de a fi de acord cu „iluminatii” de la Bruxelles? Nu l-am auzit pe mos Melescanu zicand ceva despre aceasta chestiune.

  2. Are dreptate maghiarul…Si o spun eu care desfind orice politica revizionista a statului vecin! Macar Budapesta recunoaste ca Natiunea este in continuare motorul dezvoltarii statale in opozitie cu clica globalista de la Bruxelles, stipendata de cele 300 de familii( soros e doar unul dintre ei) !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998