CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Guy Verhofstadt matura pe jos cu Antonescu: ”Bigam politic, neloial electoratului”

6 comentarii / 4413 vizualizări / 28 mai 2015

Preşedintele Grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, i-a servit un duș rece lui Crin Antonescu, într-un comunicat de presă, după declarațiile de ieri ale acestuia în care le acuza de neloialitate pe europarlamentarele Norica Nicolai și Renate Weber, excluse din partid.

”Este incredibil faptul că fostul lider al PNL Crin Antonescu le acuză pe doamnele Nicolai şi Weber de bigamie politică. Dacă cineva a fost neloial în relaţia cu electoratul acela a fost domnul Antonescu alături de PNL. S-au prezentat în faţa votanţilor pe o listă a ALDE şi au ales, a doua zi după alegeri, să părăsească Grupul şi să se alăture PPE.
Am stat alături de Crin Antonescu, la o conferinţă de presă, la Bucureşti în aprilie 2014, când a infirmat orice negociere cu PPE, chiar înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile europene. Dacă acesta nu este un exemplu clar de lipsă de onestitate, nu ştiu ce alt exemplu am putea folosi. Suntem fericiţi să le avem alături de noi pe Norica Nicolai şi Renate Weber. ALDE este grupul politic unde ar trebui să fie toţi liberalii din România!”, a spus Verhofstadt. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. liberalii europeni au ajuns dpdv electoral niste pitici cu influenta zero

  2. Si asta e un motiv suficient de tradare? De onestitate ai auzit?

  3. De fapt, Qwerty, ai dreptate. De cand politica liberala se face cu Boboc si de cand acesta reprezinta electoratul, mai bine fara.

  4. Catre Qwerty: omule, nu te-ai saturat de propaganda???? Cine dracu’ mai crede ca alde Boc, Blaga – fosti membri PD, care declarau in 2004 ca ei sunt ‘adevaratii oameni de stanga” din Romania, nu Bombonel – sunt „populari”? Sunt niste traseisti la nivel European. daca tot de plateste – presupun – PDL, explica-mi si mie ce este „popular” dpdv doctrinar??? nu ti-au dat un punctaj de la partid sa-l raaspnadesti pe net?

  5. E adevarat ca ,la nivel european, liberalii nu prea conteaza, dar ce a adus bun aderarea PNL la PPE?Romania prin presedintele Iohannis este privita altfel decat in „era”” Basescu?Am intrat, cumva, in Schengen?

  6. „Curve liberale”, celebra sintagma interbelica, se potriveste cum nu se poate mai bine pentru Crin Antonescu si „Noul PNL”. La liberali, cutitul in spate reprezinta statutul partidului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998