CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Haaretz: Hamas ne provoacă să reacționăm violent. Să nu ne lăsăm atrași în capcană!

25 comentarii / 2921 vizualizări / 21 octombrie 2023

Un excepțional articol apărut în ziarul israelian Haaretz pune punctul pe i în conflictul aflat azi în a 14-a zi de la declanșare, analiștii evrei avertizînd că Hamas a atacat violent sperînd într-o reacție disproporționat de dură a Israelului, scopul fiind solidarizarea lumii arabe și atragerea unor terțe părți în conflict. Să nu ne lăsăm păcăliți de strategia teroriștilor este mesajul direct al articolului, care îndeamnă la calm, rațiune și reținere și pe care îl reproducem mai jos.

”Scopul atacului Hamas a fost riposta israeliană, care în mod firesc ar fi trebuit să vină. Armata Israelului și Hamas sunt departe de a fi egale ca forță; unul la unul, Hamas nu poate învinge IDF. Singura modalitate prin care Hamas poate schimba acest echilibru de putere este să implice alte armate și grupuri armate în războiul împotriva noastră.
Și cel mai eficient mod de a face acest lucru este de a forța IDF să facă ceva care nu lasă altor armate ostile și grupuri armate de ales decât să se alăture războiului.
Astfel, ca urmare a unei serii de evenimente care nu ne lasă de ales, ne vom afla într-un război pe mai multe fronturi și în pragul unui al treilea război mondial. Deoarece Hamas a inițiat acest eveniment și l-a planificat în detaliu, iar noi reacționăm la el, trebuie să avem grijă să nu îndeplinim orbește rolul pe care ni l-au atribuit în scenariul lor.
Ceea ce a făcut Hamas și, cel mai important, felul în care a făcut-o, nu a lăsat de ales Israelului decât să răspundă printr-un contraatac. Hamas nu a comis aceste acțiuni pentru că a fost o nebunie; trebuiau să ne facă să înnebunim – nu doar emoțional, ci și în reacțiile noastre.
Hamas a făcut tot posibilul pentru a ne împiedica să fim reținuți, moderați și să avem autocontrol. Cu acțiunile lor sadice, militanții săi au deschis simultan toate rănile colective ale poporului evreu și au făcut-o în mod deliberat. Astfel, nu ne-au lăsat altă opțiune decât să ne luptăm cu ei de parcă ar fi mai puternici decât noi și ne amenință cu distrugerea.
Dezechilibrul de putere dintre noi și Hamas transformă războiul împotriva lui într-un război psihologic împotriva noastră, deoarece forța pe care o folosim împotriva Hamas nu va fi determinată pe câmpul de luptă. În realitate, trebuie să stabilim singuri intensitatea.

Aceasta este ceea ce președintele american Joe Biden a căutat să sublinieze în abordarea sa aproape terapeutică a situației noastre. A recunoscut că aveam toate motivele să ne pierdem cumpătul. Cu toate acestea, a încercat să ne avertizeze să nu facem greșeli fatale, luând decizii la supărare. ”După 11 septembrie, eram supărați și am făcut și greșeli. Acum israelienii trebuie să-și pună întrebări dificile, să-și definească clar obiectivele și să evalueze cu precizie dacă pașii pe care îi fac vor duce la atingerea acestor obiective”.

Cuvintele lui Biden au fost îndreptate spre sufletele noastre nu mai puțin decât spre urechile inamicului. El a încercat să ne reducă anxietatea, să ne întărească încrederea în noi înșine: „Nu sunteți singuri. Nu vom sta pe loc fără să facem nimic. Poporul lui Israel este viu. Când ne confruntăm cu tragedii și pierderi, trebuie să ne întoarcem la începuturi și să ne amintim cine suntem. Cu toții suntem ființe umane create după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.”

Faptul că Statele Unite, ca și britanicii, germanii și francezii, sunt de partea noastră ar trebui să ne ofere un motiv să fim echilibrați și să nu le lăsăm influențați de rănile deschise ale mentalului nostru colectiv.

Trebuie să punem în context ceea ce s-a întâmplat, nu pentru a înțelege cealaltă parte, ci mai degrabă pentru a ne întări propria parte – adică însuși faptul că suntem un popor(Israel) și nu doar o victimă (evreii).

A lua în considerare acest context înseamnă a ne întreba care a fost rolul nostru în modelarea acestei realități. Asta nu înseamnă deloc că suntem de vină pentru tot ceea ce decurge din ea, pentru că nu am creat-o noi înșine. Există o doua tabără.O a treia. O a patra. Sunt foarte mulți jucători.

Piatra de temelie a „Conceptului Netanyahu” pe care trebuie să-l abandonăm este tendința de a trece de la o stare de spirit în care credem că controlăm întreaga lume (vezi ”Cum Netanyahu a transformat Israelul într-un imperiu” de Akiva Bigman) la o stare de spirit în care simțim că nu avem control asupra ceva(naziștii s-au întors, trăim un alt Holocaust). Niciuna dintre aceste două stări de spirit nu ne-ar permite să ne asigurăm viitorul” se mai arată în material. (Traducere și adaptare B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

25 Comentarii

 1. Asigurati-va granitele si vanati-i pana la unul. Mossad poate sa o faca. Nu le mai furnizati nimic; lasati-i sa traiasca din ceea ce produc sau din ajutoarele oferite de hamas, de ce nu, si de fratii intru credinta. Punct.

  • Ai o maciuca infipta prin gura pana in cerebel. De-aia te caci si te pisi pe tine talamba.

  • fratii intru credinta sunt 100,israelieni sunt 2 din care unul este din USA,in rest bati campi, rezolvarea: stat Palestinian asa cum este recunoscut de ONU si de cca. 190 tari, retragerea Israelului din teritorii care nu sunt ale lor nici de drept si nici istoric, si care au fost luate prin rapt razboinic ( la fel ca germani in 1939-1940) si atunci sa vedem daca statul evreiesc este viabil

 2. „Provocarea” Hamasului a fost mascarada sângeroasă a serviciilor ji.daneati cu acordul penalului bibi, care a știut cu 3 zile înainte de aceasta fiind informat și de serviciile egiptene. S-a vrut acest măcel pentru a-i alunga pe palestinieni de pe pământurile lor cotropite de ji.dani în 1967 și de ce nu un pretext pentru a lovi Iranul, chiar și nuclear….Punct

 3. ,,Israelul a bombardat fix în zona unde mergeau ajutoarele intrate în Gaza.
  Doar 20 de camioane au reușit să treacă
  https://www.bzi.ro/israelul-a-bombardat-fix-in-zona-unde-mergeau-ajutoarele-intrate-in-gaza-doar-20-de-camioane-au-reusit-sa-treaca-4832519

  Israelul a fost de acord cu deschiderea trecerii Rafah, dar pentru numai 20 de minute. În tot acest timp, pe teritoriul Fâșiei Gaza au continuat bombardamentele. Conform Antena 3, cea mai gravă lovitură a avut loc lângă un spital din Gaza, acolo unde ar fi murit 12 persoane, ca urmare a loviturilor cu rachete.
  În zona respectivă se aflau mulți oameni pentru că o parte importantă a ajutoarelor umanitare constau în produse medicale.
  Trecerea Rafah, deschisă doar 20 de minute
  Autorităţile care gestionează punctul de trecere a frontierei de la Rafah, care leagă nordul Sinaiului egiptean de Fâşia Gaza, au închis sâmbătă, după 20 de minute, trecerea de ambele părţi ale graniţei după descărcarea celor 20 de camioane cu ajutor umanitar convenite în această primă misiune, transmite EFE. Agenţia de presă spaniolă citează surse umanitare care au
  Preşedintele Semilunii Roşii din Sinaiul de Nord, Khaled Said, a declarat pentru EFE că „punctul de trecere este închis de ambele părţi, atât pe partea egipteană, cât şi pe cea palestiniană, după ce cele 20 de camioane care au intrat (în Fâşie) prin Rafah au descărcat ajutoarele şi s-au întors în Egipt”.
  Said a subliniat că proviziile livrate în partea palestiniană a punctului de la Rafah reprezintă „doar asistenţă medicală”, că niciunul dintre transporturi nu includea combustibil şi că nu se ştie când va fi efectuată o nouă livrare de ajutor în enclava palestiniană şi câte camioane vor putea intra.
  Said a adăugat în trecere – remarcă EFE – că „nu există informaţii despre plecarea cetăţenilor străini din Gaza” şi a subliniat că „nu se ştie încă nimic” despre când şi cum ar putea avea loc.’’

  Acesti khazari Paduchiosi ar trebui deratizati ca sobolanii, cu aruncatoare de flacari !

  • Dementul, care spune pe aici că va spânzura pe toată lumea şi că îi va şi arde pe evrei (pe „khazarii Paduchiosi”, cum le zice el) „cu aruncatoare de flacari“, e acelaşi cu cel care i-a trimis ameninţări cu moartea Maiei Morgenstern, dar nu a fost inculpat căci are toate diagnosticele grave necesare.

   • Şi? Spune deschis că va ucide sau instigă la crime, dar tot postează netulburat, ba profesorul Ion Coja chiar îi promovează „articolele“ descreierate, construite din copy-paste după munca altora (a jurnaliştilor cărora le promite moartea) în care intercalează abuziv şi viclean, de la el, afirmaţii demente precum instigarea la crime.

   • Ministerul de Interne va inchide la anul multe siteuri si se confectioneaza si „probe” cu agentii lor, precum postarile comentariu descreierate de pe aici, ca sa se emita ordinele de inchidere catre ANCOM si alte institutii si organe.
    In acest sens, Marcel Ciolacu a anunta din 3 octombrie 2023:
    „Statul nu mai trebuie să tolereze discursul urii și teoriile conspiraționiste”
    Ciolacu a mai zis atunci că „soliditatea unui stat se poate măsura inclusiv prin nivelul de antisemitism, xenofoboie, discriminare și rasism” și că statul român nu trebuie să tolereze discursul urii și teoriile conspiraționiste, tot mai răspândite în mediul online.
    Deci vor lua masuri, iar si daca „Mihai” ar fi doar un descreierat iresponsabil, e foarte probabil ca oricum altii vor plati pentru ce face el.
    Dar e agent diversionist şi deja oamenii sistemului au şi publicat o listă cu „putiniştii” online care sunt vizaţi.

    • „Ion” si altii, care analizau ireprosabil pe aici prin comentariilor lor critice, dar serioase si obiective, au cam disparut pe masura ce spatiul este acaparat agresiv de „descreierati”. Acesta este scopul, tinta fiind primii, cei seriosi care deranjeaza, neputand fi altfel optiti decat prin asocierea cu mizeriile diversioniste.

     • Descreierații Mihai și dobitocul de-l pupă între fese pe Simeon Gură de AUR sunt tolerați de autorul articolelor.

 4. Ministrul israelian al Crimei, Benjamin Netanyahu, a proclamat că „teroriştii Hamas au legat, au ars şi au executat copii… „Sunt sălbatici. Hamas este ISIS.” În cazul în care nu știai, ISIS înseamnă Serviciul de Informații Satanic Israelian; a nu fi confundat cu Mossad-ul evreiesc. Ministrul israelian al Apărării, Yaov Gallant, le-a spus trupelor care se adună pentru o invazie terestră a Fâșiei Gaza: „Am abolit toate regulile războiului. Soldații noștri nu vor fi trași la răspundere pentru nimic. Nu vor exista tribunale militare.” Nici măcar Adolf Hitler nu a mers atât de departe. . . Nu e de mirare că printre protestatarii anti-Israeli a fost văzut un semn care spune „Guvernul israelian nu îl face pe Hitler de rușine”. Ipocrizia KM este acum acolo pentru ca toți să o vadă. În cazul în care există o neînțelegere, atunci când Rusia o face Ucrainei, este o crimă de război. Dar când Israelul face asta în Gaza, totul este în regulă? Nimic de văzut aici, oameni buni. Doar KM satanic la lucru. Mass-media de propagandă corporativă și-a pierdut, de asemenea, orice reținere. The New York Times a postat o fotografie cu un „copil răstignit” pentru a justifica uciderea copiilor palestinieni! ,,Netanyahu a ordonat armatei israeliene să stea ascunsi timp de 7 ORE în timpul invaziei Hamas. Ințeleg de ce Israelul dorea Gaza ștearsă complet de pe fața pământului – aveau nevoie doar de un motiv pentru a face acest lucru, altfel ONU ar fi intervenit din cauza războiului. crime și genocid. Nu ar fi prima dată când liderii unei națiuni își sacrifică propriii cetățeni pentru a începe un război.’’ ,, Armata israeliană știe că aceste încercări de a provoca război cu vecinii Israelului ar fi sinucigașe. Cei 170.000 de soldați activi li se opun aproximativ 1,6 milioane de soldați din Fâșia Gaza, Cisiordania, Liban, Siria, Egipt și Iran. „Netanyahu este un mort care merge. El va rămâne în funcție doar până când împușcăturile vor înceta… Poate încă o lună sau două.” . Avatarul prezidențial al lui Joe Biden și controlorii săi vor dispărea, de asemenea, „într-o lună”. Războiul din Ucraina s-a încheiat cu o înfrângere totală pentru KM. Acum există capitulări în masă ale trupelor ucrainene, deoarece planul de a crea o mai mare Khazaria implodează. Oleksii Mykolaiovych Arestovych, un fost ofițer al Direcției Supreme de Informații a Ucrainei, recunoaște: „Ideea națională a Ucrainei este construită pe minciuni”.
  KM ar fi trebuit să învețe de la Hitler și Napoleon să nu se încurce cu Rusia. S-a confirmat că Netanyahu a ordonat armatei israeliene să stea ascunsa timp de 7 ORE în timpul invaziei Hamas.

  • Cine a confirmat? Bibi?

  • Cand a marturist Bibi fapta de care e acuzat, cretinule? Ce ancheta independenta si abilitata a dovedit ca Netanyahu a fost implicat in atacul Hamas asupra Israelului, boule?
   De ce spui ca „s-a confirmat”? Pentru ca esti o zdreanta murdara?

   • Vezi că e raportul Egiptului trimis la ONU, chiar dacă tu preferi să trăiești in propriile-ti inchipuiri bolnave.

    • cu tot raportul tau al Egiptului

    • si cum „confirma” raportul ca „Netanyahu a ordonat armatei israeliene să stea ascunsa timp de 7 ORE în timpul invaziei Hamas”.
     Fir-ati ai dracului de scarbe mincinoase si demente!

    • tu esti bolnavul din hazna

    • asta nu e un raport catre ONU si nu demonstreaza sau „confirma” ca „Netanyahu a ordonat armatei israeliene să stea ascunsa timp de 7 ORE în timpul invaziei Hamas”.
     Jegurilor bolnave, care mintiti fara inetare si la 2 noaptea. Dementii dracului care faceti degeaba unbra pamantului!

 5. de mult timp, de aceea si vorbesc mult si prost

 6. e invers:
  e o facatura mossad 100%
  ca „revolutia romana”
  cat sa i se umple Planetei curu de lacrimi si sa dea tzatza refugiatilor din Gaza.
  (nu e plan de exterminare ci plan de evacuare,
  jidanii au cap)

 7. ,,…oamenii sistemului au şi publicat o listă cu „putiniştii” online care sunt vizaţi.”
  Platitilor Paduchiosi, vuvuzele ale CRIMINALILOR NAZISTI, voi acuzati de ,,insigarea la crime”… ?
  Voi, NAPARCILOR ?
  Se vede din avion ca sunteti CRETINI semianalfabeti, mancatori de kk nemestecat si sugatori de p…

  Cand NAZISTII PADUCHIOSI incalca o intelegere de a face un coridor umanitar pentru ca ajutoarele sa ajunga la cei pe care ei vor sa-i extermine, si ii bombardeaza ca niste misei imputzitri ce sunt, se numeste ca fac CRIME de razboi, retardatilor.
  Pentru autoaparare si raspuns ferm intr-un razboi se raspunde pe masura, lucru pe care arabii inca nu il fac dar sper sa il faca pentru ca populatia civila nu trebuie sacrificata de satanisti pentru a-si regla ei conturile, mai cu seama ca aceasta actiune a fost facuta de Hamas la comanda Deep State prin intermediul satanistului Bibi.
  Armele americane trimise in Ucraina se afla la Hamas, si asta este o dovada clara ca toata mascarada a fost orchestrata de David Rochefellersi sora sa lesbiala Hilary Clinton Rockefeller, care nu mai are clone de 30 de ani care sa o faca prezenta in anumite locuri, si apare chiar ea, ararandu-si adevarata mecla lesbiana de aproape 70 de ani.
  Articolul de mai jos arata clar ca holocaustul clamat de khazarii paduchiosi este facut impotriva palestinienilor, asa ca aruncatoarele de flacari reprezinta doar o metoda Hollywood, pentru ca este ineficienta, si o adevarata curatare ar fi folosirea unei ploi de rachete care sa rada pana la pamantul viu toata adunatura de criminali nazisti khazari in frunte cu Bibi satanistul.
  In Romania nu vor sa vina evreii adevarati ci tot khazarii nazisti care se dau victime.
  ,,Oamenii sistemului” de care vorbesti sunt CRIMINALII TRADATORI si JEFUITORI care au facut GENOCID asupra poporului roman, au JEFUIT ROMANIA si au facut INALTA TRADARE conlucrand cu NAZISTII khazari, asa ca lista adevarata este cea care ii are pe ei pregatiti pentru CURTEA MARTIALA.
  Dupa mintea vostra de RETARDATI PADUCHIOSI, khazarii Nazisti ar trebui sa bombardeze toate tarile in care sunt crestini iar tarile respective sa accpete GENOCIDUL fara sa reactioneze, pentru ca altfel ar fi acuzate de ,,instigare la crime”…
  Voi sunteti niste zoi retardate, poponari si sugatori de p… dar daca povestea se impute si se generalizeaza mizeria khazara, chiar daca nu intru in categoria celor care pot fi chemati sub arme, ma voi inrola voluntar si sunt dispus sa va fac pe toti carne tocata incepand cu tradatorii din satul Bucuresti, pentru ca juramantul miltar cu mana pe drapel imi da da dreptul si ma obliga sa-mi apar tara cu toate puterile de dusmanii din afara si de cei din tara, si o voi face !
  Viata mea este primita de la Dumnezeu si daca El va hotara sa mi-o ia nu am ce obiecta, dar pana atunci voi face ce am invatat in armata ca militar instruit sa-mi apar tara si poporul, fie si IDIOT !

  • sa te credem doar descreierat, de aia te si repeti in postari, sa pari doar cretinel

 8. ,,…oamenii sistemului au şi publicat o listă cu „putiniştii” online care sunt vizaţi.”
  Platitilor Paduchiosi, vuvuzele ale CRIMINALILOR NAZISTI, voi acuzati de ,,insigarea la crime”… ?
  Voi, NAPARCILOR ?
  Se vede din avion ca sunteti CRETINI semianalfabeti, mancatori de kk nemestecat si sugatori de p…

  Cand NAZISTII PADUCHIOSI incalca o intelegere de a face un coridor umanitar pentru ca ajutoarele sa ajunga la cei pe care ei vor sa-i extermine, si ii bombardeaza ca niste misei imputzitri ce sunt, se numeste ca fac CRIME de razboi, retardatilor.
  Pentru autoaparare si raspuns ferm intr-un razboi se raspunde pe masura, lucru pe care arabii inca nu il fac dar sper sa il faca pentru ca populatia civila nu trebuie sacrificata de satanisti pentru a-si regla ei conturile, mai cu seama ca aceasta actiune a fost facuta de Hamas la comanda Deep State prin intermediul satanistului Bibi.
  Armele americane trimise in Ucraina se afla la Hamas, si asta este o dovada clara ca toata mascarada a fost orchestrata de David Rochefeller si sora sa lesbiala Hilary Clinton Rockefeller, care nu mai are clone de 30 de ani care sa o faca prezenta in anumite locuri, si apare chiar ea, aratandu-si adevarata mecla de lesbiana de aproape 70 de ani.
  Articolul de mai jos arata clar ca holocaustul clamat de khazarii paduchiosi este facut impotriva palestinienilor, asa ca aruncatoarele de flacari reprezinta doar o metoda Hollywood, pentru ca este ineficienta, si o adevarata curatare ar fi folosirea unei ploi de rachete care sa rada pana la pamantul viu toata adunatura de criminali nazisti khazari in frunte cu Bibi satanistul.
  In Romania nu vor sa vina evreii adevarati ci tot khazarii nazisti care se dau victime.
  ,,Oamenii sistemului” de care vorbesti sunt CRIMINALII TRADATORI si JEFUITORI care au facut GENOCID asupra poporului roman, au JEFUIT ROMANIA si au facut INALTA TRADARE conlucrand cu NAZISTII khazari, asa ca lista adevarata este cea care ii are pe ei pregatiti pentru CURTEA MARTIALA.
  Dupa mintea vostra de RETARDATI PADUCHIOSI, khazarii Nazisti ar trebui sa bombardeze toate tarile in care sunt crestini iar tarile respective sa accpete GENOCIDUL fara sa reactioneze, pentru ca altfel ar fi acuzate de ,,instigare la crime”…
  Voi sunteti niste zoi retardate, poponari si sugatori de p… dar daca povestea se impute si se generalizeaza mizeria khazara, chiar daca nu intru in categoria celor care pot fi chemati sub arme, ma voi inrola voluntar si sunt dispus sa va fac pe toti carne tocata incepand cu tradatorii din satul Bucuresti, pentru ca juramantul miltar cu mana pe drapel imi da dreptul si ma obliga sa-mi apar tara cu toate puterile de dusmanii din afara si de cei din tara, si o voi face !
  Viata mea este primita de la Dumnezeu si daca El va hotara sa mi-o ia nu am ce obiecta, dar pana atunci voi face ce am invatat in armata ca militar instruit sa-mi apar tara si poporul, fie el si IDIOT !
  Si acesti criminali trebuie protejati pentru ca altfel cei care ii anihileaza pot fi acuzati de ,,instigare la crime” ? Cititti : A izbucnit ca un infern de neoprit în Europa de Est: lupta pentru demolarea în sfârșit a sindicatelor ucrainene de trafic de copii și a fermelor Adrenochrome, două obiective indisolubil legate de când regimul criminal Biden a început finanțarea lui Volodymyr Zelenskyy și a conspiratorilor săi criminali, la începutul lui 2022. Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, unitatea comună a răsturnat un cartel Adrenochrome de mai multe miliarde de dolari care a funcționat cu impunitate de-a lungul graniței dintre Ucraina și Polonia. Unitatea a petrecut prima jumătate a lunii octombrie demontând cartelul Radchenko, care a răpit nenumărați copii si le-a extras lichid din glandele suprarenale, și după ce i-a hranit si ingrijit un timp, i-a vândut pedofililor pentru sclavie sexuală. FSB a spus că cartelul lui Petro Radcenko a fost finanțat indirect de regimul Biden și s-a ocupat de jumatate din Adrenochromul exportat dincolo de granițele Ucrainei. „Președintele tău fals Biden îi dă bani câinelui Zelensky, Zelensky le dă cartelurilor, cartelurile produc și expediază Adrenochrome”, a spus agentul FSB Andrei Zakharov. Forțele Speciale/Spetzna au supravegheat clădirea și au văzut că cel care ocupase depozitul părea să fi plecat în grabă, lăsând în urmă trei duzini de frigidere medicale, adesea folosite pentru a răci Adrenochrome, și 6.000 de grame de fentanil, unul dintre opioidele sintetice folosite în reteta Adrenochrome. Informațiile au condus echipa peste graniță în Hrubieszów, Polonia, unde au căutat un bărbat pe nume Arek Ordyan și soția lui, Tamara. Acești brokeri internaționali de Adrenochrome s-au erijat in activiști itineranți pentru drepturile civile în timp ce se aflau într-o pauză de la mutarea a mii de litri de Adrenochrome rafinat în Europa și în Statele Unite. Potrivit FSB, ordinarii erau prieteni ai lui Zelensky și ai celor mai profitabili agenți de vânzări ai cartelului Radchenko. Echipa a găsit cuplul drogat cu Adrenochrome, într-un dormitor de la etaj, lângă o pereche de pungi de perfuzie epuizate. Femeia a încercat să vorbească, dar cuvintele ei au ieșit încet și ciudat, incoerent, în timp ce Arek Ordyan a afișat o forță nefirească, ridicând cu o mână un piedestal de ciment de 200 de kilograme și aruncându-l într-un Spetzna. Dacă cocktailul farmaceutic i-a sporit puterea, nu i-a conferit invulnerabilitate la gloanțe. Cartinele AK-74 ale lui Spetzna și carabinele M4 ale forțelor speciale l-au luminat pe Arek ca un brad de Crăciun…. Informațiile femeii au adus unitatea înapoi în Ucraina, unde s-au împărțit în două echipe tactice. Una a pătruns în clanul Deep State de la Kiev și a supravegheat luxoasa casă a lui Radcenko din bogatul district Pecherskyi, de-a lungul râului Nipru, o regiune nevătămată după doi ani de presupuse ostilități neîncetate. „Nu bombardăm civili, așa cum spune presa dumneavoastră”, i-a spus un Spetznas asociatului său din forțele speciale. „Atacăm doar statul adânc.” Între timp, a doua echipă a găsit un parc industrial plin de activități suspecte — echipe de securitate formate din 8 oameni patrulau un gard de sârmă care verificau actele de identitate ale persoanele aflate în vehiculele care doresc să treacă printr-un singur punct de intrare…Un aerodrom necontrolat cu o pistă asfaltată de 5.000 de picioare, pe care stătea un turbopropulsor Antonov AN-140 în asteptare. Bărbații încărcau răcitoarele medicale în avion. Pe ambele părți ale pistei, paznicii din vehicule tehnice urmăreau încărcătoarele și traficul care intra și ieșea de pe pista de aterizare. În acea seară, echipa a ales un muncitor, l-au urmărit de la parcul industrial până la apartamentul său din Luțk și l-a interceptat în pragul ușii. Când un soldat al Forțelor Speciale l-a amenințat că îi va tăia gâtul acesta s-a ghemuit și a acceptat cererile de informații, spunând, totuși, că parcul industrial nu deține copii, doar 250.000 de litri de Adrenochrome frigorific și o forță paramilitară suficient de mare pentru a duce un mic război. Ambele echipe l-au anunțat pe ministrul Apărării, Shoigu, despre progresul lor și s-a luat o decizie. La 11:00 p.m. pe 10 octombrie, rachetele de croazieră rusești au plouat pe Parcul Industrial și pe aerodrom, făcând crater pe pista și dărâmând clădirile până când tot ce a rămas au fost grămezi de moloz mocnit și oțel răsucit. În timp ce rachetele au făcut ploaie în parc, echipa de la Kiev a percheziţionat vila lui Radcenko, ucigându-l pe el, pe amanta lui, două duzini de gardieni înarmaţi şi, din păcate, băieţelul de 9 ani, pe care Radcenko îl violase. „Cei nevinovați sunt uneori prinși în ceața războiului. Adrenochromul distrus ar fi fost exportat în SUA și Rusia, peste tot. Băiatul este cu Dumnezeu acum , iar Radcenko este în altă parte.” Echipa continuă căutarea copiilor închiși.

  • idiot si cretin

 9. Moderati???,dupa distrugerea Universitatii Palestiniene,bombardarea a doua moschei,a spitatului cu bolnavi si refugiati unde au murit sute de palestinieni inclusiv copii,infometarea,lipsirea de apa potabila etc.etc.Vrajeli evreiesti,tot Occidentul le canta in struna,,au comis cele mai mari atrocitati impotriva palestinienilor,vezi Intifada,extinderea chibuturilor in teritoriul Palestinian,discriminarile de tot felul incepand de la dreptul la muca, al deplasarii libere de constrangeri,dreptul la educatie si alte nenumarate ärogante”cum spun unii idioti de pe la noi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998