CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Hackerii i-au spart contul de YouTube al lui Ion Cristoiu!

4 comentarii / 1568 vizualizări / 29 octombrie 2023

”Vineri, canalul de YouTube al lui Ion Cristoiu nu a putut fi accesat. Mulți abonați s-au întrebat ce se întâmplă. Explicația este următoarea:
Contul de YouTube al lui Ion Cristoiu a fost spart, odată cu contul de Google. Hackerii au preluat comanda, au schimbat numele canalului și au făcut o transmisiune live despre criptomonede. Urmare acestui lucru, YouTube a decis următoarele:

„Ți-am examinat conținutul și am descoperit încălcări grave sau repetate privind politica privind conținutul dăunător și periculos. Din acest motiv, ți-am eliminat canalul de pe YouTube. (…) Ți-am eliminat permanent canalul de pe YouTube. Pe viitor, nu vei mai putea să accesezi, să deții sau să creezi alte canale YouTube”.

Urmare a sesizărilor noastre către Google România, s-a pus în mișcare un mecanism (incluzând și sediul din Statele Unite al Google) prin care contul lui Ion Cristoiu a fost recuperat în totalitate. Cea mai dificilă operațiune a fost dovedirea de către Ion Cristoiu că nu el a făcut transmisiunea live cu criptomeonde, pentru care canalul i-a fost interzis. La două și jumătate noaptea YouTube a revenit asupra deciziei de a șterge canalul. De la ora aceasta canalul funcționează.

Concluzia:
Atenție la hackeri!
Sunt noii spărgători de locuințe de data aceasta digitale!” se arată într-un comunicat postat pe siteul reputatului jurnalist. (B.I.)

foto: pixabay.com

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. „Russia imprastie virusi”,
    se stie.

  2. asa patesti cand ai parola cristoiu48.

  3. Vreme de 24 de ore lumea a fost lipsită de inteligența pătrunzătoare a lui Ardei Umplut.

    • Bravo. Insul care a „produs”gaina”” care face pui vii are secrete „tenebroase. Ce sa vezi? HA,HA.Ii doare in cur pe Hackeri de jalnicul Jack.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998