CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Halucinant: Concedierea medicilor ”rebeli” sau cum s-a razgindit guvernul in 3 zile

3 comentarii / 1975 vizualizări / 28 septembrie 2021

„Am văzut în Europa că sunt ţări unde cei care nu vor să se vaccineze nu mai primesc salariu, li se desface contractul de muncă. Eu cred că asta cu desfăcutul contractului de muncă în România pentru medici este puţin extrem, când avem nevoie de medici, mai ales în această perioadă. S-ar putea să fie penalităţi financiare pentru cei care nu vor să se vaccineze sau să se testeze, pentru că pun în pericol viaţa pacienţilor şi nu este normal aşa ceva, mai ales că sunt cadre medicale.” (Florin Cîțu – 25 septembrie)

„În cazul în care nu se prezintă (certificatul digital – n.r.) – avem de-a face cu o persoană din sistemul medical care nu este vaccinată, nu a trecut prin boală şi nu se testează – va fi suspendat contractul individual de muncă, respectiv după 30 de zile de la suspendare poate avea loc şi încetarea contractului de muncă”. (Cseke Attila – 28 septembrie)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. Au ajuns cadrele medicale sa pună în pericol pacienții!!! Sa ne reamintim. Anul trecut medicii erau „eroii din prima linie” și nu au renunțat să trateze bolnavii de Covid pentru că le puneau viața în pericol. Infecțiile nosocomiale, lipsa infrastructurii medicale, lipsa de medicamente, etc… nu pun viața în pericol? Se tot transmit mesaje de incitare, segregare, de ura împotriva celor nevaccinați. Aceste lucruri nu au legătură cu sănătatea și grija fata de om. Veți constata că adevărul de azi va fi minciună mâine!

 2. Cand ai la Sanatate un ministru de alta nationalitate, asa se intampla. Sa spuna si doctorii ca nu mai trateaza unguri vaccinati, ca sunt contagiosi, sa vedem atunci.

  • Constitutia Romaniei! – cata mai e ea astazi…
   “ Art. 41 – Munca şi protecţia socială a muncii
   (1) Dreptul la muncă nu poate fi îngrădit. Alegerea profesiei, a meseriei sau a ocupaţiei, precum şi a locului de muncă este liberă.”
   In tara lui KWI, Constitutia nu mai conteaza…
   Domnilor – cretini de politicieni – mai cititi “brosura” aia de ati jurat pe ea (“jur sa apar Constitutia si legile tari”…)
   Daca in tara asta ar functiona justitia… v-ar lua DNA-ul!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998