CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Halucinant – Israelul cere comunității internaționale să nu mai finanțeze ONU: ”E defectă!”

11 comentarii / 2661 vizualizări / 29 octombrie 2023

Ambasadorul Israelului la ONU, Gilad Erdan, a cerut comunității internaționale să înceteze finanțarea ONU, la câteva zile după ce Adunarea Generală a ONU a adoptat o rezoluție fără caracter obligatoriu care solicită o încetare imediată a focului, fără a condamna însă Hamas, relatează CNN.

„Fiecare țară cinstită ar trebui să nu mai finanțeze ONU. Până când prejudecățile și antisemitismul nu vor înceta, nu mai putem continua să facem afaceri ca de obicei”, a declarat el pentru Fox News.

„Este de neînțeles”, a spus Erdan despre rezoluția recentă, susținând că aceasta arată că ONU „și-a pierdut complet legitimitatea și relevanța”.
Erdan a susținut că ONU este defectă din punct de vedere structural, o treime din ONU fiind reprezentată de țări musulmane, iar o țară cu zeci de mii de oameni deține la fel de multă putere ca SUA, în timp ce țări precum Iranul fac parte din consiliile pentru drepturile omului.
El a mai susținut că ONU încurajează viitoarele atrocități, deoarece încearcă să „lege mâinile Israelului” pentru a nu răspunde cu toată forța împotriva Hamas.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

11 Comentarii

 1. https://www.infobrasov.net/wp-content/uploads/photo-gallery/thumb/1867.jpg?bwg=1698571265
  Nu v-ati orientat ! Asta e kibutzul care trebuia sa-l atacati !

  • SOBOLAN poponar retardat paduchios nazist satanist cu muci in gura ?

  • A bombarda fără discriminare orașe pline cu civili e CRIMĂ de război, chiar genocid. A te pronunța din funcția de prim-ministru că te vei RĂZBUNA te transformă imediat în criminal de război. Poți lua acțiuni de aducere în fața legii a teroriștilor, acțiuni de eliminare selectivă a unor viitoare amenințări…..dar, nu te „răzbuni”! Israelul ar trebui să-și aleagă un alt prim-ministru care să ia măsuri împotriva Hamasului fără a transforma statul evreu într-un stat terorist, genocidal…vor fi piederi umane, de trupe într-o invazie israeliană terestră dusa cu scopul destructurarii Hamas dar măcar nu omori dea valma copii, femei, bătrâni. Civili care nu a nicio vină până la urmă

   • Spui ce stia toata lumea dinainte sa te nasti tu? Te-ai nascut cam proasta?

 2. Principiul JIDANESC: ,,Cine nu-i cu noi CRIMINALII SATANISTI este impotriva noastra”, asa ca trebuie sa dispara chiar daca pana acum au fost criminali ca si noi !

 3. SOBOLANII SE MANACA INTRE EI !!!
  BRAVOOOO ! FELICITARI, SOBOLANILOR !

 4. „Steagul fals” al lui Netanyahu este un „copy-paste” al operațiunii secrete a Pentagonului „Northwoods” (1962), regizat împotriva Cubei. „Listele cu victime ar provoca un val util de indignare”. „Operațiunea Northwoods” din 1962 a fost „Justificarea intervenției militare americane în Cuba”. Sâmbătă, 7 octombrie 2023, devreme, Hamas a lansat „Operațiunea Furtuna Al-Aqsa”.
  În aceeași zi, Netanyahu a confirmat așa-numita „Stare de pregătire pentru război”. O blocada completă pe Fâșia Gaza a fost inițiată la 9 octombrie 2023, constând în blocarea și obstrucționarea importului de alimente, apă, combustibil și mărfuri esențiale către 2,3 milioane de palestinieni. Este o crimă totală împotriva umanității. Este genocid. A fost „Operațiunea Furtuna Al-Aqsa” un „atac surpriză”? A fost un atac cu „steagul fals” al unei facțiuni din cadrul Hamas care avea intenția de a justifica războiul total al lui Netanyahu împotriva Palestinei ? În acest stadiu, avem dovezi limitate cu privire la cine s-a aflat în spatele atacului Hamas. Agendele false flag sunt operațiuni de informații atent planificate. Următorul articol, care este relevant pentru atacul de furtuna Hamas Al Aqsa , examinează logica unei „agenda de steag fals” formulată în 1962 de către șefii de stat major americani ca mijloc de a justifica o invazie și un război total împotriva Cubei. .
  Premisa fundamentală a Operațiunii Northwoods a fost declanșarea morților de civili în S.U.A. ca o justificare pentru intervenția militară („din motive umanitare”). Aceeași premisă diabolică „steagul fals” caracterizează în mare măsură războiul total al lui Netanyahu împotriva Palestinei.
  Operațiunea Northwoods a fost pregătită de șefii de stat major comun cu sprijinul serviciilor de informații americane. Logica acestui plan fals flag a fost „să ucidă oameni nevinovați și să comită acte de terorism în orașele americane pentru a crea sprijin public pentru un război împotriva Cubei”.
  „Listele cu victime ar provoca un val util de indignare”. Președintele John F. Kennedy a refuzat să efectueze „Operațiunea Northwoods”. Asta s-a întâmplat cu un an înainte de asasinarea lui, în noiembrie 1963. Documentele secrete referitoare la „Operațiunea Northwoods” au fost desecretizate acum mai bine de 15 ani. Citiți-le cu atenție. Războiul lui Netanyahu împotriva poporului Palestinei este o „copy-paste” a „Operațiunii Northwoods”. În timp ce punerea în aplicare a „Operațiunii Northwoods” a fost abandonată, premisa sa fundamentală (diabolică) de a folosi morți civili (descrise de Pentagon ca un „eveniment care produce victime masive”) ca justificare pentru intervenția militară („din motive umanitare”) rămâne de cea mai mare relevanță.
  Gândurile noastre sunt la poporul Palestinei și Israelului, care sunt victimele agendei criminale a lui Netanyahu. În conformitate cu un secret al șefilor de stat major al SUA din 1962, intitulat „Operațiunea Northwoods”, civilii din comunitatea cubaneză din Miami urmau să fie uciși în cadrul unei operațiuni ascunse. Obiectivul a fost declanșarea unui „val util de indignare în ziarele americane”. Uciderile și „actele de terorism” trebuiau apoi puse pe seama guvernului cubanez al lui Fidel Castro. Obiectivul acestui plan sinistru – pe care secretarul Apărării Robert McNamara și președintele JF Kennedy – au refuzat să-l ducă la îndeplinire, a fost acela de a obține sprijinul public pentru un război împotriva Cubei. „La începutul anilor 1960, liderii militari de top ai Americii au elaborat planuri de a ucide oameni nevinovați și de a comite acte de terorism în orașele americane pentru a crea sprijin public pentru un război împotriva Cubei. Cu numele de cod Operațiunea Northwoods, planurile au inclus posibila asasinare a emigranților cubanezi, scufundarea bărcilor refugiaților cubanezi în marea liberă , deturnarea avioanelor, aruncarea în aer a unei nave americane și chiar orchestrarea terorismului violent în orașele americane. Planurile au fost dezvoltate ca modalități de a păcăli publicul american și comunitatea internațională să susțină un război pentru a-l înlătura pe atunci noul lider al Cubei, comunist Fidel Castro. Cel mai înalt nivel militar al Americii s-a gândit chiar să provoace victime militare americane, scriind: „Am putea arunca în aer o navă americană în Guantanamo Bay și să dăm vina pe Cuba” și „listele cu victime din ziarele americane ar provoca un val util de indignare națională”. Documentele arată că „șefii de stat major au întocmit și au aprobat planuri pentru ceea ce ar putea fi cel mai corupt plan creat vreodată de guvernul S.U.A.”. Acest document secret al Pentagonului a fost desecretizat și poate fi consultat cu ușurință. A fost o operațiune fals flag: ucideți civili în orașele americane și dați vina pe guvernul comunist al lui Fidel Castro, cu scopul de a oferi un pretext pentru a invada Cuba din motive umanitare. Documentul „Northwoods” din 1962 a fost intitulat „Justificarea intervenției militare americane în Cuba”. „Memorandumul Top Secret descrie planurile SUA de a crea în secret diverse pretexte care ar justifica o invazie americană a Cubei. Aceste propuneri – parte a unui program secret anti-Castro cunoscut sub numele de Operațiunea Mangusta – includeau organizarea asasinatelor cubanezilor care trăiesc în Statele Unite, dezvoltarea unei false „campanie de teroare comunistă cubaneză în zona Miami, în alte orașe din Florida și chiar în Washington”, inclusiv „scufundarea unei barci de refugiați cubanezi (reali sau simulați)”
  Prefăcând un atac al forțelor aeriene cubaneze asupra unui avion civil și inventând un incident „Remember the Maine”, aruncând în aer o navă americană în apele cubaneze și apoi dând vina pe seama sabotajului cubanez”. Premisa de bază încă prevalează în războiul împotriva terorismului sponsorizat de SUA. În timp ce punerea în aplicare a Operațiunii Northwoods a fost abandonată, premisa sa fundamentală (diabolică) de a folosi morți civili (descrise de Pentagon ca un „eveniment care produce victime masive”) ca justificare pentru intervenția militară („din motive umanitare”) sau implementarea măsurile de anvergură ale statului polițienesc este încă de cea mai mare relevanță. Atacurile teroriste recente de la Bruxelles și Paris au o logică similară?
  Moartea civililor obișnuia să susțină sprijinul pentru implementarea măsurilor de stat polițienești împotriva ISIS, un inamic iluzoriu cu sediul în Raqqa, nordul Siriei?
  https://www.infobrasov.net/steagul-fals-al-lui-netanyahu-este-un-copy-paste-al-operatiunii-secretee-a-pentagonului-northwoods-1962/

 5. Sa nu mai finanteze ONU, nu, este exagerat, dar sa nu mai finanteze indirect Hamas prin ajutoare in Gaza , asta da. Organizatia Hamas este a doua cea mai bogata organizatie terorista; banii vin de la prostii de occidentali. Intrebare: cei de acolo nu fac nimic? De ce traiesc doar din ajutoare? Hamas care ii conduce din 2006, nu face nimic pentru gragul sau popor? Pentru tarile din Europa, UE cere dovezi despre cheltuirea banilor; mai intra si luluta pe fir, daca se deturneaza ceva euro. Dar pentru banii trimisi cu gramada in Gaza, se cere vreun document despre cum au fost cheltuiti? Nu. Banii sunt luati de Hamas pentru atacuri teroriste, culmea si in tarile care ii finanteaza. Ce simpatica este UE! Ce treaba are ea cu zona aia? Ajutoarele de ce nu vin de la cei de o religie cu ei, de la liga araba, de ex?

  • Ti se vad coarnele, copitele si coada!

 6. Are cineva un rezumat ,sinteză ori procese verbale ale participarii aIsraelului laactivitatea Ligii Natiunilor?

 7. Nu poti spune nimic despre evrei ca daca nu le convine esti taxat automat ca antisemit.Pai sa desfiintam ONU si sa o inlocuim cu Comunitatea Evreiasca Internationala si in felul acesta vor fi la conducerea lumii ca popor „äles”.Jigodii ,criminali ,asa cum au facut nemtii cu ei asa fac ei acum cu palestinienii pe care vor sa-i extirpe. Se pare ca toata mascarada cu Hamas are ca scop un pretext ptr. evrei de a elimina complet Poporul Palestinian din teritoriile lor.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998