CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Halucinant: ”printisorul” lui Placinta, anchetat pentru tentativa de omor

0 comentarii / 1859 vizualizări / 7 decembrie 2010

Dezastrul de imagine al PDL capătă ”provizii” noi: fiul fostului ministru al Tineretului, senatoarea PDL Sorina Plăcintă, este anchetat pentru tentativă de omor după ce a provocat un scandal de o violență ieșită din comun, azi noapte, în București.

Andrei Plăcintă, de care mama sa se declară mîndră, anul trecut, după ce presa dezvăluia că are un comportament imoral, inclusiv sexual, și practică un soi de satanism, mergînd pînă la urinarea pe cruci creștine, e anchetat pentru fapte de o gravitate extremă. Azi noapte, aflat, se pare, sub influența unor droguri ușoare, el a avut un scandal cu prietena sa, pe str.Berzei din Capitală, și a încercat să calce intenționat cu mașina un trecător care a încercat să intervină în conflict. Plăcintă Jr. nu a a putut fi calmat decît cu focuri de armă trase de un alt trecător, care asista, îngrozit, la tentativa de omor. „A încercat un băiat să îi despartă, un om în vârstă şi el s-a enervat, s-a suit la volan şi a început să facă piruete cu maşina pe aici, să se învârte cu maşina şi a dat peste om. A încercat să îl calce de câteva ori, omul s-a ferit, s-a împiedicat de şina de tramvai şi s-a urcat cu maşina peste el”, a declarat un martor, pentru Realitatea TV. După teribilul incident, senatoarea PDL nu mai pare chiar atît de solidară cu fiul său, precum anul trecut: „Este un bărbat tânăr responsabil care are 20 de ani, va răspunde pentru ceea ce a făcut şi legea îşi va urma cursul. Eu cred că toate întrebările trebuie să îi fie puse lui. Este major”, a spus Sorina Plăcintă la același post.

Așa cum am mai spus, în mod normal un părinte nu poate fi culpabilizat total pentru faptele odraslei, dar a promova ca ministru al Tineretului o mamă cu asemenea probleme în familie sună a sfidare pe față a românilor. Un lucru similar, dacă vreți, cu a numi un pedofil drept administrator de grădiniță. Mai mult, Plăcintă a fost recent promovată politic la rangul de prim-vicepreședinte al celei mai mari organizații a PDL din țară, calitate în care, potrivit programului său politic, vrea să se ocupe, cu prioritate, de tineretul bucureștean: ”vom folosi de o resursă insuficient exploatată: organizațiile bucureștene de tineret” promite ea.

”Am lucrat cu tinerii, iar lucrul acesta m-a ajutat să-mi înțeleg mai bine fiul și prin el întreaga generație care acum se formează, chiar și în politică. Am condus mii de oameni, alături de care am trecut prin greutați pe care le-am razbit, ca să ne putem bucura de succes și de roadele muncii. Faptul că eu am lucrat într-o industrie a frumosului m-a pus în legătură cu oameni de o înaltă ținută estetică. Si, dacă sunt mândră de ceva, atunci sunt mândră de felul în care am reușit să lucrăm împreună, noi toți acești oameni foarte diferiți” mai scrie pedelista în program.

Dacă rezultatele ”înțelegerii” fiului sunt cele de azi noapte, văzute de o țară întreagă oripilată, poate ar fi timpul ca Sorina Plăcintă să se reorienteze spre alte domenii decît reformarea tineretului.(Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998