CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Halucinantul domn Boldea, cavalerul pedelist al dreptatii

0 comentarii / 2149 vizualizări / 29 iunie 2010

Scandalul zilei vine de la PDL, acolo unde deputatul Mihail Boldea a devenit, brusc, un soi de cavaler fără prihană al luptei anticorupție din propriul partid, după ce a denunțat-o pe Ada Meseșan că i-ar fi cerut bani pentru a-l promova pe televiziuni.

În opinia generos împrăștiată pe televiziuni a deputatului PDL, atitudinea șefei biroului de presă al PDL ar reprezenta un caz flagrant de contradicție între ce face și ce ar trebui să facă cineva aflat într-o asemenea postură. Cînd asta o spune deputatul Mihail Boldea înseamnă mult, am zice, evident ironic. Practic, Boldea este un veritabil campion al duplicității, ca să nu spunem un autentic cameleon. Spre exemplu, la scurtă vreme după ce Boldea a devenit deputat de Galați al puterii, fratele său, medicul de țară Valentin Boldea, a fost numit în funcţia de şef al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi, în locul dr. Costinela Georgescu, care avea ghinionul să fie pesedistă.

Nu mult după aceea, deputatul propune parlamentului modificarea Legii 161/2003 privind transparenţa în exercitarea demnităţilor publice, în sensul introducerii unui nou articol, care să prevadă că demnitarii nu au voie să facă afaceri cu statul. Sigur, să faci contracte cu statul e mai dezonorant decît să îți propulsezi neamurile în funcții.

Un alt exemplu: deputatul Boldea a fost dat în vileag de presă, nu demult, că este campionul absolut al chiriilor nesimțite plătit din bani publici la cabinetele parlamentare, adică peste 50 de milioane de lei vechi lunar. Același Boldea inițiază, însă, un proiect de lege potrivit căruia chiriașii care nu plătesc chiria sau utilitățile mai mult de 3 luni consecutiv pot fi evacuați de proprietari. Deh, nu toți chiriașii din România pot băga mîna pînă la cot în bugetul statului…

Alta: anul trecut, Boldea era să fie exclus din parlament după ce s-a aflat că este concomitent, membru al Comisiei revoluționarilor, dar și avocatul unuia dintre liderii Asociației de Revoluționari, adică un conflict de interese mai mult decît strigător la cer. În fine, același Boldea a acceptat să fie avocatul oamenilor lui Gregorian Bivolaru din MISA într-un caz de trafic de persoane, deși statutul de parlamentar îi interzicea acest lucru. Comentariile sunt, credem noi, de prisos. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998