CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Horia Georgescu îl denunță pe Victor Ponta!

2 comentarii / 4955 vizualizări / 16 martie 2015

Este, până una-alta, cel mai concludent exemplu de duplicitate demonstrată a premierului Victor Ponta. Cazul Horia Georgescu. Despre care am scris de mai multe ori și chiar recent. Puternicul șef al Agenţiei Naţionale de Integritate m-a dat, de altfel, și în judecată. În timp ce Horia Georgescu fura de rupea și tăia și spânzura, inclusiv capete din PSD, multe la comandă, Victor Ponta era protectorul său din umbră. Și dirijorul său. Iar acum, când Horia Georgescu dă cu pixul, el îl denunță, implicit, pe Victor Ponta. Și o va face și explicit. Cu certitudine.
Am atras atenția asupra trecutului tenebros al acestui sinistru personaj Horia Georgescu, care a venit la conducerea Agenţiei Naţionale de Integritate în tandem cu Cătălin Macovei, un alt personaj la fel de sinistru, după ce, în prealabil, comiseseră fărădelegi, culmea, chiar în interiorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Parțial, mușamalizate. Oricum, suficient pentru ca protectorii lor din vechea administrație prezidenţială, și au fost cel puțin doi, Daniel Moldoveanu și Răzvan Murgeanu, să-i poată împinge la vârful unei instituții de unde, prin intermediul lor, să regizeze mii de execuții în piața publică.
Ei bine, de câteva ore cel puțin, opinia publică știe că Horia Georgescu a împărțit și el cașcavalul de la ANRP, făcându-se la fel de vinovat ca și ceilalți, implicaţi în această murdărie, de fraudarea masivă a banului public. Când procurorii se vor duce mai departe în trecut și vor veni până în prezent cu investigațiile lor se vor lua, literalmente, cu mâinile de cap. Și tocmai de acest personaj, Horia Georgescu, super mânjit, s-a folosit premierul Victor Ponta, procedând, așa cum am spus, murdar și duplicitar.
Pe Horia Georgescu l-a ales Victor Ponta pentru a-l prelua, într-o veritabilă ștafetă, de la regimul Traian Băsescu, dus după ce a semnat infamul pact de coabitare. L-a preluat pe Horia Georgescu pentru a fi, în continuare, protectorul acestuia, în schimbul serviciilor pe care, utilizând puterea și prestigiul Agenţiei Naţionale de Integritate, Horia Georgescu i le-a furnizat premierului, încă din momentul în care binomul USL mai funcționa. Astfel, șeful Agenţiei Naţionale de Integritate executa comenzi politice, nu numai ale vechilor săi stăpâni, ci și ale lui Victor Ponta. În timp ce, în calitate de președinte PSD și de prim-ministru, Victor Ponta se văita pe toate drumurile că primarii săi sunt executați sub pretexte imbecile, pentru că făceau parte din consilii de administrații ale unor societăţi aparținând comunității locale, de apă, electricitate, salubritate, gaze etc., el îi acoperea, simultan, spatele lui Horia Georgescu. Ceea ce i-a asigurat lui Victor Ponta pâinea și cuțitul.
Degeaba va fi anchetat, judecat și executat Horia Georgescu, dacă protectorii săi, cei care au manipulat această păpușică nebărbierită, vor rămâne neatinși. Dacă se va întâmplă așa, ștafeta va merge mai departe. În schimb, dacă ancheta DNA se va duce unde trebuie, adică la începutul începutului, într-o direcţie, și unde trebuie în cealaltă direcție, adică până la sfârșitul sfârșitului, atunci un întreg lanț vinovat va putea fi demantelat. Și se va ajunge, inclusiv, la Victor Ponta. În acest sens, cazul Horia Georgescu este un denunț împotriva duplicitarului președinte PSD. (Sorin Rosca Stanescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. […] mandat la DNA, de vazut si aici, aici. Fenomenul continua: Horia Georgescu, seful ANI, despre care Sorin Rosca Stanescu spune ca “Victor Ponta era protectorul său din umbră”, iar InPolitics se intreaba si nu fara temei, zicem noi, daca nu cumva a fost sacrificat pentru […]

  2. Daniel Andrei Moldoveanu este in delegatia lui Ponta!!!!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998