CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Hotnews, presa pe furate si mailurile de la Coldea

9 comentarii / 6708 vizualizări / 2 martie 2018

Hotnews a descoperit apa caldă, stați prin preajmă că urmează la rînd, probabil, roata și focul. Într-un material difuzat azi sub semnătura lui Dan Tăpălagă și generos asezonat cu eticheta ”Exclusiv”, siteul livrează bomba: Iohannis e în cărți pentru șefia Consiliului European. Așa i-au spus lui sursele de la Bruxelles.
Marfa e preluată de alți guguștiuci ai presei și rostogolită năvalnic; stiripesurse.ro confirmă, pompos, din propriile ”surse” informația și furnizează și amănunte. Mai stau și alții la coadă.

Ar fi minunat totul dacă știrea nu ar fi fost difuzată de Inpolitics, în premieră, încă din 18 februarie, în materialul ”DRAGNEA-IOHANNIS-KOVESI-CIOLOS, O ECUATIE POLITICA TERIBIL DE COMPLEXA”, și nu la modul sec, ci cu tot cu amănuntele care abia azi fac ocolul presei. În aceeași zi, materialul era preluat cu citare și de Flux24.ro

A doua zi, pe 19 februarie, ziaristul Sorin Roșca Stănescu a dedicat chiar o analiză acestei informații, citînd, în mod corect, sursa primară.

După două săptămîni, Hotnews află ”exclusiv” știrea și dă strigare mare în tot tîrgul.

Greu, băieți, în presă, cînd te-ai obișnuit să nu mai citești altceva decît mailurile de la Coldea & Anaconda….(Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

  1. […] „Hotnews a descoperit apa caldă, stați prin preajmă că urmează la rînd, probabil, roata și focul. Într-un material difuzat azi sub semnătura lui Dan Tăpălagă și generos asezonat cu eticheta ”Exclusiv”, siteul livrează bomba: Iohannis e în cărți pentru șefia Consiliului European. Așa i-au spus lui sursele de la Bruxelles”, scrie Bogdan Tiberiu Iacob pe InPolitics.ro. […]

  2. Caramba, bre, da’ cum o să-i pice lu’ domnu’ președinte al lu’ Consiliu’ Evropean când o să scrie presa rusă și chineză despre el cum c-a ciordit două case? Ca să mai pun la socoteală și treaba cu GeG…

    • Cum ar fi să-l vezi președintele Consiliului European condamnat pentru escrocherie și constituire de grup infracțional?

  3. Sa intelegem ca hotnews a ramas fara munitie servita de la sursa si umbla la furat? Vai saracii de ei! Sa nu intre in insolventa prelungita precum tv furata.

  4. […] Explicația e simplă: Bogdan Tiberiu Iacob o publicase pe site-ul lui (InPolitics) încă din data de 18 februarie și de acolo a fost preluată de mai mulți însă HotNews… Să vedem ce scrie Bogdan Tiberiu Iacob despre acest episod jenant. […]

  5. aparuse acum o luna si in ziarul national in articolul scris de catalin tache

  6. Mai complex. Li s-a stricat jocul cu „Lulu” președinte (fără carismă și tocată sistematic cu dosarele gen Microsoft – aka pentru străini mumă și pentru români ciumă – va fi susținută doar de cei care vor să câștige contracandidatul ei ) Și încearcă șă strice jocul altora.

  7. @ pibla ( #2050848 ) Dante Gennaro l”ha presa per suo conto

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998