CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Hrebenciuc: ”Caderea cabinetului Boc ar aduce competenta in guvern”

0 comentarii / 1310 vizualizări / 24 octombrie 2010

Preşedintele organizaţiei PSD Bacău, deputatul Viorel Hrebenciuc, consideră, în perspectiva apropiatei moţiuni de cenzură, că eventuala cădere a cabinetului Boc ar aduce ca noutate competenţa în actul guvernamental.

„Competenţa ar fi marea schimbare adusa de un posibil guvern PSD – PNL”, a precizat Hrebenciuc, sâmbătă, într-o declaraţie pentru Agerpres. El a afirmat că prima măsură pe care ar urma să o ia guvernul creat de actuala opoziţie parlamentară ar fi eliminarea reducerilor salariale.
Viorel Hrebenciuc s-a declarat convins că ‘există şi destui parlamentari PDL care ar vota moţiunea, dacă ar fi lăsaţi să o facă democratic’.
„Noi, social-democraţii din Bacău, suntem pentru preluarea guvernării de către actuala opoziţie, deoarece suntem convinşi că putem face mai bine ţării şi oamenilor decât miniştrii cabinetului Boc”, a precizat deputatul PSD. Viorel Hrebenciuc nu a ezitat, totodată, să comenteze şi relaţia de colaborare dintre PSD si PNL.
El s-a arătat nemulţumit de „trucurile politice folosite de liderii liberali pentru a-şi impune poziţia în faţa social-democraţilor”.
„Aflăm din presă că PNL are propuneri pentru postul de prim-ministru. Corect ar fi fost să ni le transmită direct şi nu prin intermediul presei. Acestea sunt copilării în politică. Vor să ne pună în faţa faptului împlinit. Mi se pare că domnul Crin Antonescu (n.r. preşedintele PNL) nu s-a maturizat încă politic”, a declarat şeful PSD Bacău.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998