CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Hunor despre protestele de strada: ”Vor avea consecinte politice foarte serioase”

2 comentarii / 1849 vizualizări / 7 noiembrie 2015

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat azi, la Cluj, că evenimentele din ultima săptămână „pot să schimbe radical relațiile politice din această țară”.

„Evenimentele din ultima săptămână, ne place sau nu ne place, pot să schimbe radical relațiile politice din această țară. Trebuie să înțelegem și să vedem aceste lucruri în mod foarte clar. Cu toții trebuie să înțelegem acest lucru, mai ales aceia care se ocupă zi de zi, ca profesie, de aceste lucruri. Trebuie să înțelegem că aceste lucruri au avut niște preliminarii, niște antecedente și putem să anticipăm de pe acum că aceste evenimente vor avea consecințe foarte serioase”, a declarat Kelemen Hunor, de la tribuna Consiliului Reprezentanților Unionali, întrunit sâmbătă la Cluj.
Liderul UDMR a afirmat în continuare, potrivit Agerpres, că este evident că era post-comunistă se încheie și o nouă etapă începe în România, iar societatea are nevoie de o schimbare de paradigmă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Urmeaza cumva sa ne anunte ca Tinutul Secuiesc se rupe de Romania pentru a se alipi Ungariei?

  2. Bla, bla, bla,…Dupa cata demagogie utilizeaza Kelemen intr-o singura fraza, este evident ca UDMR-ul nu va schimba nimic din felul sau specific de a face politica, adica speculativ.

    In privinta evenimentelor din aceasta saptamana, a fost o mineriada cinica, in care s-a folosit moartea unor aiuriti pentru ca Iohannis sa preia toata puterea in Romania. Un nou Carol al II-lea.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998