CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iar acum ce ne facem, stimați aliați?

9 comentarii / 22060 vizualizări / 26 ianuarie 2020

Un scandal cât casa s-a declanșat. În urma unei dezvăluiri mediatizate de site-ul Cotidianul. Despre practici sexuale inadmisibile în baza militară americană de la Kogălniceanu. Minore erau aduse aici pentru a le satisface plăcerile fraților noștri de arme americani. Incusiv comandantului – și el american – al bazei. Documentele sunt oficiale. Și stau la baza unei plângeri penale.
Este incredibil, dar o persoană, o tânără româncă, care a lucrat o vreme ca translator în baza americană de la Kogălniceanu, a luat taurul de coarne. Și a decis să se lupte cu sistemul. Cu sistemul infracțional și corupt american. Și în felul ei a mers până la capăt. A rezistat chiar și când a fost amenințată de militarii americani că va fi călcată cu mașina. Și a declanșat scandalul Caracal II.
De altfel, Ana Maria Nuciu solicită conexarea acestui dosar Kogălniceanu la dosarul Caracal. Caracal-Deveselu. Situația este asemănătoare. Mai puțin prezumtivele crime. Și s-ar putea ca la mijloc să existe aceleași personaje. Pentru că acum fac și eu o dezăluire. În mod straniu, la Caracal prețul chiriilor a explodat. Se plătesc sute de euro lunar pentru o garsonieră. Oare de ce? Explicația e simplă. Dacă cineva vrea să cerceteze. Garsonierele sunt închiriate direct sau prin interpuși de militarii americani de la Deveselu. Iar în respectivele garsoniere se practică pe scală largă prostituția. Inclusiv cu minore.
Cred că în 2001 a fost semnat un acord între autoritățile statului român și autoritățile statului american. În sensul că infracțiunile săvârșite de americani pe teritoriul României nu vor fi cercetate de autoritățile române, ci de cele americane. Un mic dar, o mică parte a suveranității României jertfită pe altarul parteneriatului strategic. Așa că nu este prea clar dacă plângerii penale înregistrată la DIICOT cu multă vreme în urmă i se va da vreodată curs. Oricum, site-ul Cotidianul și-a făcut datoria. A publicat-o integral.
Ar fi păcat să aflăm că autoritățile americane nu intervin în forță. Și că nu- sancționează exemplar pe militarii americani care au încălcat legile statului român făcând sex cu minore. Care nu se știe în acest moment dacă au fost sau nu forțate la aceasta. La fel, nu se prea știe – dar cu puțină bunăvoință s-a putea afla – în ce direcție s-au dus banii militarilor americani plătiți pentru acest trafic de carne vie. În mod cert, nu s-au impozitat. În mod cert, o bună parte au intrat în rețelele de trafic de persoane și de crimă organizată.
Deci este vorba, atenție, și de corupție aici. De una dintre cele mai periculoase forme de corupție. Iar noul amabasador al Statelor Unite la București tocmai a declarat, bravo lui, că Statele Unite se vor lupta până la ultimul cartuș împotriva corupției din România. A corupției, cum a declarat el, endemice. E perfect! Hai să începem cu baza militară americană de la Kogălniceanu. Să dăm împreună un bun exemplu. (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. pute a diversiune ruseasca promovata de jurnalisti antioccidentali

  • Iar voi care scrieti asa ceva desi sunt dovezi clare, voi sunteti denigrastpori, vreti raul romanilor si ocuparea lor nu doar de armate si rachete dar si de bordeluri- ca intr-o tara ocupata. Asa faceau in Cuba inainte de fidel Castro-cuba devenise bordelul lor.

   • Iar voi care scrieti asa ceva desi sunt dovezi clare, voi sunteti denigratori, vreti raul romanilor si ocuparea lor nu doar de armate si rachete dar si de bordeluri- ca intr-o tara ocupata la nivel sordid.. Asa faceau in Cuba inainte de Fidel Castro-Cuba devenise bordelul lor.

  • Cred că ai uitat tu să-ți speli izmenele. De acolo pute.

 2. Toți trădătorii de patrie ajung sa arunce totul asupra altora , asa Cum au făcut zeci de ani cu Gloana ca fiind agent rus ajuns secretar generala adjunct NATO !!!?

 3. In tara asta sunt multi tradatori,care au simțit nevoia ba sa ii aiba stăpîni pe ruși, ba pe americani!Acesti nemernici nu suporta critici asupra stăpînilor lor!

 4. Ei, as. La Kogalniceanu sau Deveselu nu e coruptie. Coruptie este daca ciuma galbena nu continua platile astronomice , in avans, pentru fierul vechi al partenerului strategic, cum altfel.

 5. acum ne-am convins,ca in colonie sa trait greu?si dam vina pe rusi?cei ce neau batjocorit in 44 56 au aparut din nou,odata cu asa zisa marea democratie

 6. Contul ei de fb este inchis. Aceasta doamna mai traieste? Fizic ma refer, a mai vazut-o cineva?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998