CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Idei useriste: polițiștii să-și cumpere arme personale pentru a lupta cu infractorii

4 comentarii / 2563 vizualizări / 6 octombrie 2022

USR solicită miniștrilor Apărării și Internelor, printr-o interpelare parlamentară, să modifice reglementările în vigoare cu privire la regimul armelor și munițiilor pentru polițiști și militari, astfel încît polițiștii să-și poată cumpăra arme de foc proprii pentru activitățile profesionale

”Polițiștii și militarii primesc din dotarea angajatorului arme. Ele nu sunt cele mai bune arme care există pe piață și o modificare legislativă, în sensul de a le permite acestora să-și achiziționeze singuri armele, ar putea să le îmbunătățească activitatea profesională. În acest sens, ar putea fi înființat un Registru de evidență al armelor de apărare și pază cu destinație militară, în care polițiștii și militarii care optează să-și achiziționeze singuri armele să ofere informațiile acestora. Iar ei ar avea dreptul de a purta aceste arme cu ei și de a le folosi în timpul misiunilor și ar avea de ales între a primi armele din dotare sau a-și achiziționa propriul echipament”, se solicită în interpelarea deputatului Beniamin Todosiu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. S-a inspirat din filmele americane.

  2. S-a inspirat din filmele americane proaste pentru americani la fel de prosti. Pentru ca sunt si foarte multi americani destepti care se uita la alt gen de filme.

  3. Si dacă avem un milițian care are bani și o mentalitate de Rambo acesta poate sa își cumpere o Benelli? Sau un Heckler Koch? Ceva asa de asalt? Cum vezi în filme?
    Băutul de pisat la usr-isti nu ajuta la mental! Oricât de mult ar bea!

  4. răngi.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998