CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Il dezamagesc pe Victor Ponta

0 comentarii / 1470 vizualizări / 23 mai 2011

Presedintele PSD crede ca s-a pus la cale o noua operatiune de intoxicare a opiniei publice. O noua diversiune. Fara sa o spuna deschis, sugereaza ca DNA a facut jocul Presedintelui Traian Basescu si al PD-L, declansand o noua tele-ancheta de mari proportii, prin punerea sub acuzare a unui senator PD-L si a secretarului general al Ministerului de Interne.

Si asta exact in ziua in care Parlamentul ar trebui sa dezbata o importanta initiativa a Uniunii Social Liberale. Care solicita punerea sub ancheta a ministrului de Externe Teodor Baconschi, pentru o declaratie care, in sine, poate constitui o grava infractiune. Eu il dezamagesc pe domnul Victor Ponta. Pentru ca nu voi ceda in fata posibilei diversiuni. Si ma voi referi la ambele evenimente. Fara sa ignor cazul Baconschi.
Tot ce se poate ca Victor Ponta sa aiba dreptate. Are o vasta experienta de procuror si stie cam cum se intampla lucrurile. Conducand un partid atat de important cum este PSD-ul, nu are cum sa evite sa centralizeze informatii importante si de aceasta natura. Nici eu nu cred in coincidente. Ba mai mult, stiu ca este o practica obisnuita si indelungata a domnului Traian Basescu de a crea un eveniment pentru a acoperi un altul. Dandu-i Cezarului ce-i al Cezarului, deci dreptate lui Victor Ponta, nu pot sa nu ma las sedus si de diversiunea Presedintelui Traian Basescu.
Cazul Baconschi este fulminant. Chiar daca nu la fel de spectaculos ca cel aruncat pe piata azi dimineata. Si chiar daca este mai putin popular. De ce? Pentru ca Teodor Baconschi, unul dintre fruntasii PD-L, om de casa al Presedintelui Traian Basescu, caruia i-a si organizat fraudarea alegerilor la Paris, indeplineste si functia de ministru de Externe. In aceasta calitate de inalt functionar public, el a promovat in Parlament un proiect de lege care le permite milioanelor de romani aflati in afara granitelor tarii sa voteze. Mecanismul in sine, asa cum pe buna dreptate s-a semnalat, poate fi astfel manipulat de catre organizatorii alegerilor, respectiv de catre guvernanti, incat sa se transforme intr-o uriasa frauda.(Sorin Rosca Stanescu)

Cititi mai mult pe CorectNews

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998