CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Il lasa nervii? ”Cine stie ce intelegeri secrete face dl Dragnea cu evrei?”

8 comentarii / 7614 vizualizări / 26 aprilie 2018

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, că îl îngrijorează „secretomania” vizitei premierului Viorica Dăncilă în Israel şi a subliniat că prim-ministrul nu vorbeşte în această deplasare pentru România, ci pentru Guvern.

„Această vizită pe care o face premierul şi se pare şi preşedintele Camerei Deputaţilor în Israel are câteva ciudăţenii – nu au venit la discuţii, nu a plecat doamna prim-ministru cu niciun fel mandat acolo. A vorbit, deci, doar în numele şi pentru Guvern şi nu pentru România. Însă nu acest lucru m-a îngrijorat cel mai mult, ci secretomania în care s-a organizat această plecare. Nu am mai pomenit ca un premier al României să plece într-o vizită externă, să anunţe seara târziu înainte de plecare acest lucru, fără să anunţe agenda, fără să se ştie de fapt ce caută acolo. Aşa în vizită turistică poate să plece oricine oricând, dar dacă pleacă persoana care conduce Guvernul ar trebui să se ştie mai multe”, a spus Iohannis, conform Agerpres, după ce a vizitat Aerostar SA – Grup Industrial Aeronautic Bacău.

El a vorbit şi despre vizita preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în Israel.

„În ceea ce priveşte vizita preşedintelui Camerei, mai mare secret. S-a aflat că a plecat acolo, doar după ce a ajuns acolo. Nu ştiu care sunt dedesubturile acestei abordări, cine ştie ce înţelegeri secrete face domnul Dragnea acolo cu evrei (nearticulat n.n.)”, a afirmat şeful statului.

foto: ziuaveche.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. Tot se simțea el foarte confortabil, n’așa?

 2. Mama, Doamne, cce suparare mare la sasul nostru… Dar, e bine ca mai vorbeste liber, cateodata: azi intr-o vizita, alaltaieri, de pe bicicleta…Asa descoperim cine este cu adevarat Presedintele nostru: un orgolios, un invidios, un rautacios si, din punct de vedere politic… sa ne fereasca D-zeu. Sangele , apa nu se face, dragii mei. Atitudinea lui fata de Israel ( el zice, evrei) este cea a natiunii sale de obarsie….Sa vedem ce scandal monstru a genarat cuvintele lui… Ce ne mai lipsea ??? Avem tot ce ne trebuie, inclusiv, PROTOCOALE. Si ce , daca, Iohanis iubeste institutiile de forta deci, aranjati-va. Asta nu intra in fisa postului sau. El este un presedinte al Europei, al Bruxellesului, al Nato, al Onu, nu al Romaniei….El respecta tot ce decid cei de afara pentru ca-i respecta, pe romani ii considera doar buni de iobagi.

 3. Stimate Intrigat, stimata Mariana, ce bine ca prostia nu doare! Mare noroc au unii!

  • E clar ca pe dta nu te doare

  • Idiolul tău a recunoscut că preferă să fie slugă la americani.
   Dragnea l-a pus în situația să recunoască faptul că este în primul rând sluga serviciilor secrete germane. S-a lovit singur cu tesla.

 4. E tot faza cu paltonul dar mai explicita. Eu reprezint Romania … Mai sa fie. Chiar tu singur? Ia mai citeste Constitutia si vedeti ca Guvernul negociaza tratatele, etc.

 5. Malaimare asta si a dat arama pe fAța…

 6. D-na Mariana are perfecta dreptate!Dl. Iohannis este ilustrarea proverbului :„gura păcătosului, adevăr grăiește!”

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998