CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Iliescu: Am votat pentru USL, important este să fie o prezenţă bună

0 comentarii / 1516 vizualizări / 10 iunie 2012

„Pentru candidaţii USL, am dezvăluit secretul votului”, a spus Iliescu râzând, moment în care jurnaliştii i-au spus că legea nu permite difuzarea preferinţelor electorale în ziua votului. „Ştiu, ştiu…”, a replicat Iliescu.

„Important e să fie o prezenţă bună la vot şi cetăţenii să voteze aşa cum simt ei mai bine”, a susţinut fostul şef al statului.

Întrebat cum crede că va fi prezenţa la vot în acest an, Iliescu a răspuns, conform Mediafax: „Sunt curios chiar să văd, ar fi bine să se activizeze puţin prezenţa la vot”.

De asemenea, el a fost chestionat ce sfat are pentru tineri, care nu prea merge la vot.
Citeşte şi: Traian Băsescu a votat, alături de soţie şi de fiica sa cea mică, la Colegiul Economic „A. D. Xenopol”. Cum a fost întâmpinat preşedintele la ieşirea de la urne

„E chestiune care pentru toţi trebuie să constituie o problemă, cum anume tinerii să fie implicaţi în viaţa obştei, în viaţa socială, în viaţa comunităţilor, pentru că sunt şi tineri foarte prezenţi, care se zbat. Campania electorală este de fapt susţinută de tineri, şi uitaţi-vă în comisia aceasta de la secţie (de votare de la liceul Jean Monnet – n.r.). E numai din tineri formată”, a declarat Iliescu.

Cu ocazia votării, Iliescu s-a întâlnit pe holul liceului Jean Monnet cu Mircea Geoană şi soţia acestuia, Mihaela Geoană. Ion Iliescu şi Mircea Geoană şi-au dat mâna.

În acest an, Ion Iliescu a venit singur la secţia de votare de la liceul Jean Monnet, deşi la alegerile precedente venea de obicei împreună cu soţia sa, Nina.

„Soţia are ceva treburi, vine mai pe seară, preferă mai pe seară”, a explicat Iliescu. El a mai precizat că rezultatul alegerilor îl va aştepta în această seară acasă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998