CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iliescu: ”Cei care au plecat din PSD nu ar trebui primiti inapoi”

0 comentarii / 1531 vizualizări / 10 iunie 2010

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, azi, că este deranjat de „fripturişii” şi „ariviştii” care se duc acolo unde e „plăcinta” mai arătoasă, el apreciind că cei plecaţi din PSD nu ar mai trebui, de principiu, să fie reprimiţi în partid, fiind necesar să facă „un stagiu în afară”.

„Pe mine mă deranjează altceva: fripturiştii, ariviştii, care se duc acolo unde e plăcinta mai atrăgătoare. Ei, în Opoziţie e mai greu. De asta am spus, nu o dată, că pentru partidele serioase statutul de Opoziţie este un prilej de curăţire a rândurilor şi de mai multă moralitate în raporturile umane”, a spus Iliescu, citat de Mediafax.

Întrebat dacă cei care au plecat din PSD n-ar mai trebui primiţi înapoi, Iliescu a spus: „Depinde. De principiu, nu. Ar trebui să facă un stagiu în afară”.

El a arătat, răspunzând unei întrebări, că nu a auzit de apelul făcut de liderul PSD, Victor Ponta, privind decizia PSD de a primi în partid pe cei eventual dezertaţi de la PDL şi care vor vota moţiunea de cenzură.

„Nu am auzit acest apel, dar e o anumită mobilitate în viaţa politcă. Unii au plecat de la PSD, a venit deja de la PDL cineva, mă rog, e un fel de deschidere conjuncturală. Eu am şi alte mesaje din partea unor membri de partid care spun că cei care au fugit să nu mai fie primiţi înapoi şi să intre forţe proaspete. E un punct de vedere al oamenilor statornici care nu prea salută asemenea mişcări şi traseiseme în viaţa politică”, a spus Iliescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998