CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Iliescu: În 2011 puterea trebuie să fie înlocuită de „o coaliţie pertinentă”

0 comentarii / 1372 vizualizări / 30 decembrie 2010

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, ieri, la o întâlnire cu membrii PSD Bucureşti, că în 2011 trebuie generată o situaţie politică în urma căreia actuala guvernare să îşi părăsească poziţia, el apreciind că pentru acest lucru este necesară construirea unei „coaliţii pertinente”.

„Altminteri, asta e chestiunea fundamentală a 2011: trebuie să generăm o situaţie în care actuala guvernare să-şi părăsească poziţia, dar trebuie să vină cineva din spate cu forţă şi asta, înainte de toate, este partidul nostru, pe urmă o coaliţie pertinenă cu toţi cei intereseaţi în înlocuirea actualei guvernări, care e pacoste pentru ţară”, a spus Iliescu, citat de Mediafax.

El a arătat că există şi varianta în care se va merge pe actuala situaţie politică, până în 2012, dar a apreciat că acest lucru ar însemna o suferinţă prelungită pentru ţară.

„Există şi varianta nu o să avem încotro, să mergem până la alegerile din 2012, dar asta este suferinţă prelungită pentru oameni”, a spus Iliescu.

El a pledat pentru întărirea PSD şi apoi pentru crearea de alianţe politice necesare pentru „a dărâma o guvernare păguboasă pentru ţară”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998