CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

UPDATE – Iliescu si Nastase reactioneaza la moartea lui Oliviu Gherman. PSD nu!

5 comentarii / 2169 vizualizări / 11 august 2020

Fostul președinte al Senatului României și al PSD(FDSN) între 1992-96, profesorul universitar dr.Oliviu Gherman, a murit aseară la vîrsta de 90 de ani. Pînă la această oră și-au exprimat profundele regrete doi foști președinți ai partidului, Ion Iliescu și Adrian Năstase, dar nimeni din actuala conducere. Știrea nu a apărut nici măcar pe siteul oficial ori pe pagina de Facebook a PSD la ora redactării acestui material.

”Am aflat cu profund regret vestea morții lui Oliviu Gherman, fost președinte al Senatului și al FDSN, om politic de înaltă ținută morală, om de stânga, cu principii de la care nu a abdicat. Membru al Consiliului Frontului Salvării Naționale, a contribuit la definirea viitorului democratic al României ieșite din comunismul ceaușist. Am pierdut un prieten și un camarad în efortul nostru de reconstrucție democratică a României, pentru modernizarea ei, pentru afirmarea stângii moderne într-o țară care se confruntă și acum cu sărăcia și cu inechitățile economice și sociale. Dumnezeu să-l odihnească! Transmit sincerele mele condoleanțe familiei lui Oliviu Gherman” a scris Ion Iliescu pe blogul propriu.

”Un intelectual, un om desavarsit. Personalitate inteligenta, calma. Un politician intelept. Ani de zile, incepand din 1992, am lucrat in „tandem”. Ca prieteni. El era presedinte al FDSN, eu presedinte executiv. El era presedinte al Senatului, eu presedinte al Camerei (1992-1996). Colegi in acelasi partid.
Fizician remarcabil, profesor universitar, ambasador la Paris. O cariera politica si legislativa de exceptie. Un model pentru o intreaga generatie. Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante intregii familii” a scris și Adrian Năstase.

Foarte probabil, în acest moment actualul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, încă încearcă să afle cine a fost Oliviu Gherman. (B.T.I.)

UPDATE: A doua zi după postarea acestui material, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a ținut un moment de reculegere în parlament în memoria lui ”Ovidiu” Gherman. Q.E.D.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Cu un gujbet in frunte ce poate face partidul?

  2. Nu te poti abtine sa nu remarci cat de mult a cazut pesedeaua, de la universitari la militieni resapati, codrini si largute

    • E de ajuns să întorci capul, să te uiți în propriul cur, și dai de Rareș Securist Roz.
      Florin Roman arată exact ca un milițian, are atitudine de securist anchetator și e prost în media PNL.

    • @ Franklin ! Purceaua, pardon psedeaua a cazut deoarece ea trebuie distrusa asa pas cu pas. De ce? Pentru ca este printre cele mai mari, daca nu cel mai mare partid cu membrii cotizanti! Ei si Armata Domnului.!
      intelighentia, pardon, intelectualitatea globalista nu are nevoie de un partid mare.
      P.S. plus ca liderii e cam de #rahat, sa nu zic cacat!

      • Să nu trecem prea ușor peste complexul securiștilor cu puța mică, izvorul real al poreclei lărguța. Prea nefătătoarea nu prea are dilatații semnificative, dar securiștii cu puța mică știu ei ce au pe-acasă. :))))))))))))))))

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998