Impostorul. Mare șef peste PSD
10 comentarii / 12547 vizualizări / 20 decembrie 2019
Joi, într-o dezbatere organizată pe platoul unei televiziuni de știri, am anunțat că voi demonstra că Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD este ceva mai mult decât un produs al Academiei de Informații Mihai Viteazu, aparținând SRI. Dar ce înseamnă mai mult? Mai mult înseamnă un impostor. Un personaj care își atribuie o calitate falsă. Dar pentru asta mai era necesară în prealabil falsificarea respectivei calități. Și utilizarea falsului. Este fix rețeta prin care Marcel Ciolacu a devenit peste noapte luptător cu rol determinant în evenimentele din decembrie 1989. Revoluționar de profesie.
Mă țin de cuvânt. Și demonstrez cu documente impostura celui care s-a cocoțat în vârful PSD. Când a devenit Ciolacu luptător cu rol determinant în evenimentele din decembrie 1989? În decembrie 1989? Sau puțin mai târziu, în ’90, când au început să se împartă asemenea certficate? Nicidecum. Ciolacu a devenit luptător cu rol determinant mult mai târziu. Chiar în acest an. Simultan cu fulminanta sa ascensiune politică.
Și care a fost mecanismul? O judecătorie din localitatea în care el ar fi fost revoluționar s-a pronunțat și a stabilit acest statut.
Când s-a întâmplat asta? Imediat după evenimente? Nici vorbă. Chiar în urmă cu un an. Prin urmare, o instanță de judecată s-a tot gândit aproape 30 de ani până când, în fine, a ajuns la concluzia că domnul Ciolacu este revoluționar.
Și de unde este acea instanță? Din unul dintre orașele României, în care anterior părăsirii prin fugă de către Nicolae Ceaușescu a sediului Comitetului Central au existat mișcări de stradă și victime, ca urmare a intervenției Armatei sau Securității sau Miliției? Ei bine, nu. Adevărul atestat de documentele pe care le prezint indică fără niciun echivoc drept localitate în care Ciolacu a devenit revoluționar orașul Buzău.
Bine, bine – se poate întreba orice om cu scaun la cap – în Buzău a existat revoluție? Conform certificatului utilizat de domnul Ciolacu, răspunsul este afirmativ. Nu este însă afirmativ, dacă ne raportăm la uriașul dosar penal administrat de Secția Parchetelor Militare și în care regăsim o mulțime de informații utile. Și verificate de procurori. Iată deci o adresă interesantă semnată chiar de procurorul șef al Parchetului Militar, conform căreia, din amplele cercetări care s-au făcut pe parcursul a 30 de ani, reiese că în orașul Buzău nu s-a petrecut nicio faptă revoluționară. Nici nu avea cum. În Buzău nu a existat niciun luptător anticomunist, care să se manifeste ca atare. Nicio demonstrație de protest. Nici măcar o grevă. Niciun om nu a ieșit pe stradă cu vreo pancardă cu „Jos Ceaușescu”. În Buzău a fost liniște și pace. De aceea, organele de ordine din acel timp au stat și ele cu brațele încrucișate. Nu aveau pe cine să reprime. Numele lui Marcel Ciolacu nu le spunea nimic. Absolut nimic.
Dar ce înseamnă luptător cu rol determinant? Înseamnă o persoană care pentru noi devine extrem de importantă. Dacă nu ar fi existat mai mulți asemenea concetățeni, dispuși să-și riște viața în lupta anticomunistă, acestea împreună nu ar fi putut să aibă un rol determinant în schimbarea de regim. Iar acestor revoluționari, câți au existat și mai există încă, societatea trebuie să le rămână recunoscătoare. Și să-i trateze la propriu și la figurat ca pe niște eroi. Asigurându-le, în schimbul riscurilor pe care ei și le-au asumat, o serie întreagă de avantaje.
Problema e că în Buzău nu s-a întâmplat nimic între 14 și 22 decembrie 1989. Absolut nimic care să semene a revoluție. De aceea, Buzăul nu figurează printre localitățile care au jucat vreun rol în acel eveniment. Iată însă că acest raționament infailibil este dat peste cap de o persoană. De persoana lui Marcel Ciolacu. Care, în ciuda celor de mai sus, are patalama la mână cum că a fost luptător cu rol determinant în acele evenimente. Și atenție. Nu a jucat în deplasare, la Timișoara, la București, la Brașov sau în alte orașe care s-au umplut de sânge. Nu! Ciolacu nu s-a mișcat din Buzău. Și acolo, de unul singur, s-a apucat omul și a făcut revoluție. Și dă-i și luptă!
Acum este momentul să ne punem două întrebări. Cum a fost posibil ca, din 500.000 de membri PSD, tocmai acest Marcel Ciolacu să devină președinte interimar al partidului, după ce a organizat debarcarea Vioricăi Dăncilă și tot el să aibă și șansele cele mai mari pentru a fi ales la un Congres, pe care tot el îl organizează? Foarte simplu. Pe de-o parte, Marcel Ciolacu este un vehicul împins de la spate de cine face jocurile. Și teleghidat. Mai nou, eu unul le spun unor asemenea oameni drone. Iar drona e dirijată de cine s-a ocupat de instrucția lui la Academia de Informații a SRI. Dar cum s-a dovedit, nu este suficient. Drona poate să scape la un moment dat de sub control. Să o ia razna. Să-și conceapă o misiune proprie. În aceste condiții, experiența i-a învățat pe domnii de la butoane că, pentru a fi menținut permanent controlul, drona trebuie ținută și de nas. Marcel Ciolacu este ținut de nas cu un șantaj. Cu acest dosar contrafăcut de revoluționar. Care oricând se poate transforma într-un altfel de dosar. Un dosar de fals și de uz de fals. Așa că am răspuns și la cea de-a doua întrebare, și anume de ce, dintre atâția absolvenți PSD ai Academiei de dresaj Mihai Viteazul, a fost ales tocmai Ciolacu pentru a conduce partidul.
Ca într-un număr perfect de dresură, lui Marcel Ciolacu i se arată zahărul. Zahărul puterii maxime în PSD. Și, simultan, i se arată biciul. Ce ar putea încasa dacă mișcă în front? Și, în felul acesta, cel mai mare partid din România merge voios la tăiere.
M-am ținut de cuvânt? (Sorin Roșca Stănescu)
Ciolacu a fost și a rămas „persoană de sprijin“
În Guvernul României se mai află un apropiat al SRI, în persoana vicepremierului fără portofoliu Ion Marcel Ciolacu. Conform unui fost șef al Inspectoratului Județean Buzău al Ministerului de Interne, instituție care reunea până în decembrie 1989 Securitatea Județeană și Miliția Județeană, Ion Marcel Ciolacu, fiu de militar, a fost din fragedă tinerețe colaborator al celor două instituții, în calitate de „persoană de sprijin“. Iar după 1989 și-a continuat colaborarea cel puțin cu Inspectoratul Județean de Poliție Buzău și cu serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne. În timpul guvernării PSD din 2000-2004, Ciolacu s-a aciuat ori a fost infiltrat pe lângă președintele PSD Buzău Vasile Ion, care deținea și funcția de prefect al județului, iar ulterior a devenit senator. Relațiile dintre cei doi au devenit tot mai strânse, Vasile ajungând nașul lui Ciolacu. Finul Ciolacu a fost cel care a asigurat conexiunea dintre baronul Vasile Ion și omul de afaceri Omar Hayssam, care a derulat afaceri de anvergură în județul Buzău. După cum se știe, Hayssam a fost apropiat de unii lideri naționali ai PSD și șefi ai SRI până în 2004.
Cu o licență în drept obținută în condiții dubioase la o universitate foarte contestată (Universitatea Ecologică), Ciolacu a urmat Colegiul Național de Apărare (2008-2009) și Școala Națională de Științe Politice și Administrative (2010-2012). Între timp a devenit omul de casă al noului baron PSD de Buzău, Constantin Boșcodeală, care l-a promovat viceprimar în perioada în care a fost primar al municipiului Buzău. În 2012 a fost ales deputat de Buzău, iar în 2015, cu sprijinul președintelui PSD, Liviu Dragnea, l-a înlăturat din funcție pe Boșcodeală, devenind președinte al PSD Buzău. În această perioadă a devenit și doctorand la Academia Națională de Informații în urma unui examen de admitere la doctorat pentru care nu mai știe ce lucrări de specialitate a publicat. Și Ciolacu s-a bucurat de o atenție maximă din partea SRI, avându-l coordonator al lucrării de doctorat pe generalul Ștefan Gheorghe Teodoru, care a fost, de asemenea, rector al Academiei Naționale de Informații și era cunoscut drept un apropiat al generalului Coldea. Ciolacu nu și-a luat încă doctoratul, iar în ultimul său CV nu a mai consemnat că este doctorand la Academia SRI.
După contactul cu SRI, și Ciolacu a avut o carieră politică fulminantă VALER MARIAN Citat
Inca ceva :dl. Ciolacu nu mentioneaza in CV-ul sau ce a facut intre anii 1986 (cand ar fi trebuit sa termine liceul, daca l-a facut!) si 2004 cand s-a angajat ca jurist!!!
dar de ce te roade, turnatorule srs, ca psd e „merge voios la taiere”? vremea partidului criminal si antinational psd e pe duca.
Dar tu când te stârni de grindă? Nu de alta dar la cat rahat înghiți Esti un pericol public!
Atârni era cuvântul! Asta ca nu cumva sa crezi ca am început să te apreciez!
Cea mai mare dezamagire, vecina cu scarba, am trait-o dupa 1990, cand am vazut materialul uman pe care se baza teroarea securitatii…pe militieni ii stiam, le stiam si „elementele de sprijin”, dar de la securisti ii stiam pe „dubli” administratori de bloc, gestionarii de magazine alimentare, cadristii…astia, dar, cand au inceput sa apara prin institutii, femei de serviciu, gabrovenii, dar si cei mai complexati angajati, carora, noul SRI (initial 2,15) incercau sa le puna pile la conducere, ca era greu cu retribuirea lor si nu-i puteau lasa orfani…a fost o vreme grea…cam pana prin 2003 – 2004 cand s-a produs marele reviriment (probabil, dupa ce le-a dat Nastase baza legala pentru bishnita de stat, ca de-aia l-au si belit…) si n-a mai fost nicio rusine, au inceput „colaboratorii” sa fie abonati la prime, promovari, salarii de excelenta, in ciuda precaritatii (fara exceptie!) profesionale…Cand conspiratia imbecililor se intrepatrunde cu adunatura impostorilor (si aici ii avem capete de lista pe Iohanis, Turcan, Orban, cam toti basistii revopsiti in penelisti, plus PLUS&USR) nu mai avem nicio nadejde…Oricum, pesedeul e foarte ocupat sa se „curete” de orice „fata umana” la propriu si la figurat…Iohanis stie…
P.S. Eu am mai observat la pesedistii astia, pe la tineret, niste moace de macelari la pensie…o fi vreun criteriu de selectie…Ponta ii alegea pe unii sa-i semene, un soi de cluberisti complexati, sa inteleg ca vom vedea o intreaga linie (!!!) Ciolacu?! In legatura cu revolutia, n-a spus tortionarul Lazar ca n-a fost?! Cum, naiba, sa nu-l crezi, doar a fost implicat si el, alaturi de tata Lascu in reprimarea de la Sibiu (sau in musamalizarea ei, tot un drac!)…
Bai Sorine, ordinul de a-l infunda pe Ciolacu ti-a venit de la aceeasi persoana care ti-a ordonat sa il sapi pe Basescu ?
Spune singur, ca sa nu-ti spuna alti…..
Si totusi, la Buzau a fost Revolutie!Probabil ca urmare a unor provocari, au existat schimburi de focuri intre armata, militie si persoane neidentificate , fiind ucise 25 de persoane!Ciolacu, in calitate de „persoana de sprijin” era, probabil, trimis pe strada de militieni sa traga cu urechea!Este incredibil cat de idioti sunt PSD-istii sa se dea pa mana unui asemenea personaj!!!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2568786149883599&id=100002567163950&_ft_=mf_story_key.2568786149883599%3Atop_level_post_id.2568786149883599%3Atl_objid.2568786149883599%3Acontent_owner_id_new.100002567163950%3Athrowback_story_fbid.2568786149883599%3Astory_location.4%3Athid.100002567163950%3A306061129499414%3A2%3A0%3A1577865599%3A-6326307915756601843&__tn__=%2AW-R#footer_action_list
Se fac si se desfac revolutionari in functie de interesele parvenitilor,imostorilor,samd.Acolo und s-au luat masuri dezastroase cu morti sunt si revolutionari -luptatori cu rol determinant.Iar acolo unde s-a luat masuri eficente nu sunt luptatori cu rol determinant.