CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9745 RON UP | 1 USD = 4.7430 RON UP | 1 GBP = 5.7323 RON DOWN

În ajunul paradei LGBT, liderul AUR, reclamat de REPER la CNCD pentru o glumă ”homofobă” pe Facebook

16 comentarii / 3237 vizualizări / 28 iulie 2023

Cătălin Teniţă, deputat REPER, anunţă că formaţiunea pe care o reprezintă a hotărât să înainteze o petiţie Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva deputatului George Simion, preşedintele AUR, ”pentru mesajele sale homofobe şi instigatoare la ură promovate pe pagina sa publică de Facebook care vizau persoanele din comunitatea LGBT+”.

În fapt, e vorba de o fotografie prelucrată, lîngă care Simion a postat comentariul ”Din înțelepciunea populară”.

”Mesajul publicat de George Simion pe pagina sa de Facebook în data de 18 iulie, la ora 14:21, era însoţit de o imagine în care apărea o persoană în vârstă, aparent profund religioasă. În imagine se putea citi un mesaj în mod evident homofob, ce sugera că vremea caniculară ce afecta la acel moment întreaga ţară era o pedeapsă divină, de la Dumnezeu, trimisă ca urmare a „păcatelor” comise de românii din comunitatea LGBT.
Această asociere făcută de George Simion nu poate fi considerată doar o simplă glumă sau o simplă ironie, ci reprezintă o formă gravă de discriminare şi de instigare la ură împotriva unei comunităţi întregi de cetăţeni, contribuind direct la propagarea unor stereotipuri şi prejudecăţi de valoare faţă de persoanele care fac parte din comunitatea LGBT şi chiar la instigarea unor atitudini ostile faţă de aceştia.
Menţionăm, de asemenea, că sâmbătă, 29 iulie, vom participa ca organizaţie politică cu valori liberale şi proeuropene la marşul PRIDE ce va avea loc la Bucureşti pentru a-şi manifesta susţinerea pentru comunitatea LGBT+” mai anunță deputatul REPER, printr-un comunicat de presă difuzat pe siteul Camerei. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. Dar ăștia la câte parade au dreptul intr-un an? Nu trece o lună, si hop-țop o paradă deșănțată!… ca sa ii vadă si sa ii scuipe toată lumea. Chiar nu le-o fi rușine sa isi expună viciul si anormalitatea? Sunt o minoritate dar au aere de parca ar fi ecuatorul. AUR nu i-a atins cu nimic, e si greu la câtă nerușinare au, ca sa simtă ceva. CNCD nu are altă treabă decât sa fie scut pentru imoralitate ?

 2. Ca politician suveranist si nationalist, Simion NU da dovada de prea multa inteligenta. Avem nevoie de TOTI CETATENII pentru a scoate Romania din groapa. Membrii comunitatii LGBT pot fi buni cetateni si nepretuiti profesionisti, n-ar trebui sa-i judecam pentru participarea la mars, ci pentru fapte ilegale, penale si pentru incalcarea Constitutiei. Defilatul cu barbi, prapuri si icoane n-ar trebui sa inspire mai mult respect decat defilatul in chiloti, fiindca NU HAINA IL FACE PE OM, iar fiecare categorie ideologica are propriul sau mod de a se TRAVESTI.

  • panaramo?

  • Otilica! Fă! Sunt io’ Felix. Vreau sa ma travestesc cu tine, sa ne ardem la foc mic sentimentilii de cetateni onesti care ei face parte din cur-cur-cubeiele cebelegiutiștitilor care este decât.
   Doar ca, fă Otilico, mancai păsulă ieri si azi le dau cu stropi. Sa feresti fă ideologia sa nu o stropesc prea tare

 3. Cine dracu te-o fi votat pe tine mai băutor de pisat, Tenita!

 4. @ Otillia- e clar. Animale nu au nevoie de haine. E suficienta blana.

 5. Homofobă, nu homofobică. Până și Google Translate știe :)

 6. Hai sa zicem că-i adevărat. Dar oare nu sunt steroripii acele etichete puse cu liber arbitru gen „homofob” „ura””instigare” repetate stereotipic într-un limbaj de lemn de Inchizitorii noii ideologii de fiecare dată când cineva are alta parere despre ideologia curcubeului?

 7. Simion e un securist cu misiunea de a submina suveranismul. Sau pur si simplu e tampit. Nu era mai clar si inatacabil mesajul antilgbtqpedo daca de ex punea pe fb o poza de la multele parade din vest unde barbati complet goi defileaza in fata minorilor balaganindu-si pulile? Cum ar fi putut ataca useristii si reperistii asa ceva?
  Terhes si Piperea au facut o mare greseala asociindu-se cu acest securist/imbecil.

  • in care stai cu limba infipta continuu

   • supt scriu

 8. Votați gAURa !

  • si te-ai umplut de cacat si la creieri

 9. Ce mare scula de bascula acest Tenita.Ba idiotule daca ai copii du-i la scoala la ora de ëducatie” ünde le spune la varsta de 9 ani cum e cu sexul anal”si cu regasirea „eului si a personalitatii”prin schimbarea de sex.Niste bolnavii de tratat la Balaceanca.Vezi si stirea cu seful ACCEPT primit de ambasada Anglieii,ingrijorata de derapajele din Romania privind rahaturile LGBT(la propriu ptr ca si-o trag prin fecale).Banc:o tanara intreaba pe bunica-mamaie de ce nu se mai fac in ziua de azi copii?.Raspuns-maica pe vremea mea oamenii se sarutau pe gura si se fu…au in piz..a,acum e invers..Scuze ptr.cei care stiau bancul.Concluzie:niste amarati ,vrednic de plans.

 10. Nu uitați de gAURă !

  • zdreanta *ulilor de boschetari jegosi ce esti.
   Vorbesti pe nas cu ula-fipta-n gat pana-n stomac

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998