CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9681 RON UP | 1 USD = 4.6029 RON UP | 1 GBP = 5.8001 RON UP

In citeva ceasuri, plagiatul lui Ciuca s-a internationalizat

16 comentarii / 3989 vizualizări / 18 ianuarie 2022

Cu o rară promptitudine, plagiatul de care e acuzat premierul român Nicolae Ciucă ajunge în presa internațională, publicația europeană Politico.eu titrînd ”Romania’s prime minister accused of plagiarism as rivals demand probe ”.

”Nu este prima dată când plagiatul și manipularea CV-urilor sunt o problemă în rândul clasei politice din România. La câteva săptămâni după ce actualul guvern a venit la putere, ministrul digitalizării, Florin Roman, a demisionat în urma unor informații despre falsuri în CV-ul său. În 2014, premierul de atunci, Victor Ponta, și-a pierdut doctoratul în urma acuzațiilor de plagiat care au fost confirmate în 2020” ține să amintească publicația. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

16 Comentarii

 1. Iorga era mare academician si a rezistat cateva luni ca premier. Nu ne intereseaza asta cu plagiatele acuma. Sunt alte griji. Am vorbit cu d na Sercan, o sa infieze un copil.. si n o sa mai mearga la intrunirile astora de la usr ..

 2. Mulțumită unor indivizi fara scrupule și dornici de sânge ( USR) după 19 ani se caută a distruge și acest proiect politic ….sper doar sa nu reușească.
  Guvernul are nevoie mai mult decât oricând de autoritate și stabilitate ..
  Ciuca o fi deranjat băieți din energie….

 3. Sluga amerloco-iohannista, gheneralul fără onoare, ciuca al lor are și tupeu grețos: cere sa i se verifice plagiatul, de catre fostii(poate actuali) subordonati din cadrul Comisiei de Etica din cadrul UNAp.
  Plagiatorul a folosit și tehnici de ascundere a plagiatului.
  Daca ar fi fost cinstit și nu HOȚ ar fi dat-o în judecata pe doamna Emilia Șercan.
  Asa ca…
  „Prostul/HOTUL nu e prost/HOȚ destul, dacă nu e şi fudul“

 4. În 2014, stapanul pe plan local al plagiatorului ciuca, traficantul de case și copii-iohannis spunea „„cineva care este prins că a copiat şi numai trei rînduri şi a plagiat este obligat, prin clasa politică, să se retragă din politică”.

 5. Cine il vrea praf pe Ciuca, fiindca nu sint americanii ?

 6. & Sunteți de părere că în bibliografia funcțiilor publice alese și numite ar fi necesar să fie incluse și principalele dispoziții din legislația internațională, acorduri, charte, tratate , ratificate de instituțiile statului român, ?

 7. & Mieunătoarele lui Ion Cristoiu, ?

 8. & În politica de prin mai toată lumea s-a găsit și o oarecare care „să-i caute” pe politicieni și la plagiate, însă îndeosebi pe la București, și instruită în universități din SUA, ? Români avansați, ? Pare a fi fost „afectată” de „nanismul tigrilor” , ?

  • ,cu influențe, „volitiv emoționale” ,îndeosebi, ?

 9. &Vreun „semnal” de pe la Bruxelles, ?

 10. & Domnu’ Ion Cristoiu a frecat pisica așa cum imaginile publicate de inPolitics.ro arată , „oștile de tigroaice” i-au pornit la atac, în lupta cu Ciucă , ?

 11. & „Inhibiții” de „tigroaică la should-uri” (discounturi) , ? I-ați zice lu’ domnu’ Ion Cristoiu și „Che Gue_vara” al presei ,că dumnealui a plătit și despăgubiri pentru libertatea de exprimare, deci, pentru ca să, a se exprima liber, ?

 12. & (discounturi , ?), ? „Internaționalizare” mai rapidă ca virusul, a plagiatului, ? Deci, este mai lejer ca „banger”, decât doctor după criterii și dintr-alea ale ministrului veterinar Cîmpeanu, deci veterinar de faună sălbatică, nu dintr-aia domestică, vaccinată, ?

 13. Știe cineva ce soi de analfabet decrepit se poate manifesta așa? E limbaj de programare a pompelor de veceu din 1952?

 14. @ mojare , ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998