CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

In gasca lui Traian a izbucnit ”razboiul stelelor”

0 comentarii / 1520 vizualizări / 29 august 2012

Nici nu a apucat să se lanseze oficial noul pol de dreapta al președintelui, că în interior dau deja în clocot scandalurile între grupări, în special cele între vechea și nouă gardă. După ce junele Mihail Neamțu i-a sărit în beregată direct Elenei Udrea, veritabilă lezmajestate, a venit rîndul blondei să măture pămîntul cu imberbul politician, pe blogul propriu.

”Mulţi din zona de dreapta se imaginează a fi „noul Traian Băsescu”. Mă tem însă că aceste aspiraţii nu prea pot fi atinse de nimeni acum. La fel cum mă tem de aroganţa şi autosuficienţa unora care, fără a fi trecut îincă prin vreun război politic, se proclamă deja a fi „prezentul” şi „viitorul”, fără să fi avut vreun merit în „trecut”. Sunt oameni care nu au demonstrat încă nimic, dar, de la adăpostul tinereţii şi lipsei de experienţă politică (sper), spun deja cine merită şi cine nu merită să facă parte din „dreapta biruitoare”. Ei par la fel de intoxicaţi de „virusul Antena3” ca şi cei pe care îi critică zi de zi că se lasă păcăliţi de trustul lui Voiculescu” scrie Udrea.

”Fără îndoială, sunt oameni integri din punct de vedere moral, oameni care au citit mai mult de două cărţi la viaţa lor. Din păcate însă, funcţionează după aceleaşi stereotipuri de gândire precum adversarii pe care îi critică. Numai că se află de partea cealaltă a baricadei. Aşa cum am văzut scris de curând, sun toameni care mai trebuie să înveţe „să înţeleagă mai mult decât citează din cărţi despre interesul comun”.

Aparenta integritate morală actuală nu le garantează „prezentul” şi nici „viitorul”. Puterea perverteşte şi mă tem că, deşi nu au ajuns acolo, s-au lăsat deja influenţaţi. Ca o comparaţie, Ponta, Antonescu sau Şova erau, până de curând, oameni cu viitor politic şi puţin atacabili sub aspectul integrităţii, iar totul pentru ei s-a rupt în doar câteva luni.

Le doresc acestora să calce pe drumul drept şi să se păstreze integri. La fel cum le doresc să ajungă peste ani să facă măcar jumătate din lucrurile pe care le-am făcut eu în administraţie, să-i ajute la modul concret pe români să trăiască mai bine şi să poarte măcar jumătate din războaiele politice pe care le-am dus eu de-a lungul timpului împotriva stângii şi a trusturilor de presă care m-au transformat într-o ţintă. Iar pentru ca domnul „Horia” Neamţu să nu aibă dificultăţi în interpretarea acestui text simplu, fac precizarea că mă refer şi la dumnealui (pentru că eu ştiu să folosesc pronumele personale de politeţe)” conchide Udrea. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998