CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

În plin scandal cu plățile către ziariști, PNL își face mega-platformă națională de știri

3 comentarii / 2925 vizualizări / 16 noiembrie 2022

În plin scandal cu extindere internațională privind cumpărarea de ziariști și de organe de presă cu bani de la bugetul statului, la fel ca și PSD, partidul lui Nicolae Ciucă face un anunț-șoc. În locul unui pas în spate, PNL face unul în față și pregătește lansarea unui mega-proiect media la nivel național, o platformă de știri care va difuza informații din toate județele țării către alegători, conform anunțului public făcut de liberalul Silviu Mânăstire, la podcastul lui Ionuț Cristache de la Evz.

”Avem acum un proiect cu niște colegi pe partea de comunicare a partidului, vom face o platformă media și vom strînge din toață țara, din cele 40 de județe, plus sectoarele Bucureștiului, strîngem informații, știri despre ce se întîmplă local, și le punem pe platforma media spre folosința presei centrale, dacă un jurnalist vrea să vadă ce se întîmplă la Botoșani, Suceava, Cluj, Bihor în altă parte, să vadă proiecte de dezvoltare șamd” a spus Mânăstire. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Agerpres trebuie distrusa!

  2. Tot raul spre bine. Cu aceasta platforma de spalare de creere tipic mafiot liberala se va vedea care sunt jurnalsitii ce s evand pe cateva lovele, oameni de nimic ajunsi in mass media prin cele mai abhjecte criterii politice. Npua platforma a ”leberalului” manastire ca fi ca la obor, ia neamule la jurnalsiti /buc. de neam tradator si total prost.

  3. Se vede și acum. Și cu ce folos?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998