CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

În plina pandemie, primaria Sibiu construieste piste de bicicleta la pret de autostrazi

6 comentarii / 4443 vizualizări / 16 aprilie 2020

Liderii ALDE Sibiu acuză primăria municipiului că a construit piste pentru bicicliști la preț de autostrăzi, cu milioane de euro per kilometru.

”Ieri am primit o ştire care ne-a demonstrat că sifonarea banului public poate merge foarte departe” se arată într-un comunicat semnat de președintele filialei, Ovidiu Tocaciu. ”Primăria Sibiu a făcut un proiect pentru 3,67 km piste de biciclete pe malul Cibinului la un preţ de 3,2 milioane euro pe km!!! Adică acelaşi preţ pe care canadienii îl plătesc pentru un km de autostradă. E drept la noi autostrăzile sunt mult mai scumpe pentru că şi acolo se sifonează bani publici. Dar să mergi mai departe cu proiecte de piste de biciclete în plină pandemie, când ştii că sectorul medical din oraş va avea nevoie de susţinere pe termen lung denotă dispreţ pentru cetăţeni. În situaţii de criză prelungită ca aceasta priorităţile se schimbă. Pictatul de piste de biciclete nu mai este o prioritate acum, oricum sunt pustii. Poate mai eficient ar fi folosiţi banii pentru medicină, sprijin pentru sectorul IMM şi alte proiecte de relansare economică locală” se mai arată în comunicat. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

  1. Nazistii cate au furat Sibiul nu au nici o retinete

  2. Pierdere de vreme.
    1. cine e ALDE Sibiu?
    2. cine sa „trimita” o stire catre ALDE Sibiu?
    Domnule bti, pareati un om serios, oriscat. Chiar asa, profi inseamna sa fii meserias platit. E credeam ca nu sunteti profi, in breasla, dar sa vii cu fitile din astea …. si de unde, de la alde Sibiu, geeeez!

  3. Da, in Sibiu se arunca bani la greu pentru tot felul de lucrari de utilitate indoielnica. pe de alta parte an de an raman bani necheltuiti, caci firmele agreate nu au suficienti angajati sa realizeze tot ce li se ofera. Pistele de biciclete se suprapun in mare masura cu pistele pentru pietoni, sunt destul de inguste si sunt putin frecventate. Dar banii inghit cu nemiluita. Si asta cand in oras mai sunt destule strazi de pamant.

  4. care pandemie falsa ca nici nu a existat pandemie

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998