CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

In PNL s-a startul festivalului ”Cantarea lui Ciolos”

1 comentariu / 2522 vizualizări / 15 septembrie 2016

„Modestia premierului Dacian Cioloş surprinde din nou. Şeful Executivului, călător la clasa economică. Deşi are numeroase responsabilităţi, Dacian Cioloş ne arată cu fiecare ocazie că nu are nimic de-a face cu aroganţa, tupeul şi şmecheria predecesorilor săi. Din fruntea Executivului, premierul Dacian Cioloş demonstrează că a rămas acelaşi om simplu, modest, cu bun-simţ, cu aceleaşi drepturi şi obligaţii ca fiecare dintre noi. Un om care a performat în Comisia Europeană, un om provenit dintr-o lume cu alte standarde de calitate şi un alt mod de a comunica. Fără fală, fără promisiuni false. De astfel de oameni are nevoie România”.

Osanalele de mai sus au fost formulate în parlament, printr-o declarație politică, de către deputatul PNL de Constanța Gheorghe Dragomir și au fost însoțite și de o dorință fierbinte:

”Personal mi-aş dori ca viitorul Guvern, care va fi format după alegerile parlamentare, să fie condus tot de Dacian Cioloş, indiferent dacă va opta să se înscrie într-un partid sau nu. Premierul Cioloş trebuie să-şi continue politica de dezvoltare şi după acest mandat scurt, pentru a-şi duce la bun sfârşit proiectele începute deja. România dă semne că poate performa. Tocmai de aceea, avem nevoie în fruntea Guvernului de un om cu experienţă europeană, care să-şi poată pune amprenta, împreună cu miniştrii săi, pe dezvoltarea ţării”. (B.T.I.)

 

foto: Historia.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. nu e festival. e dezastrul tehnocrației în marș forțat. în vârf de tupeu impostoric își permit
    -știu cititorii care, cine-să renunțe la surdinele pliscurilor mincinoase.ies la drumul mare!
    urmează lupta la baionetă…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998