CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

In PNL se introduce cenzura: la TV, numai cu vorbele lui Orban

1 comentariu / 2368 vizualizări / 16 octombrie 2018

În timp ce liberalii critică aspru decizia ÎCCJ privind obligativitatea anunțării prealabile a adunărilor publice și acuză încălcarea grosolană a dreptului la liberă exprimare, pe ușa din dos a partidului e introdusă cenzura politică a declarațiilor membrilor PNL.

”Suntem in ceasul al doisprezecelea. Soarta Partidului National Liberal este in mainile fiecarui membru al PNL, Ora exacta nu mai vine de la Bucuresti sau de la judet. A venit pana astazi si am patit ce am patit. Fiecare membru PNL, din orice organizatie locala are datoria sa se implice in reconstructia PNL. Sa delege la conferintele judetene si la Conventia Nationala reprezentanti care sa le poarte vointa reala si care sa nu se lase influentati, intimidati, deturnati de diferiti sefi neperformanti care vor sa se perpetueze nemeritat in pozitiile de conducere si care sa aiba curajul sa spuna adevarul si sa voteze acei lideri care au calitaile necesare pentru a relansa partidul.
Nu mai fiti tacuti! Nu mai fiti pasivi! Nu va mai lasati mintiti sau manipulati! Invingeti-va teama. Salvati Partidul National Liberal, pentru ca numai voi mai puteti face asta !” (Ludovic Orban – decembrie 2016)

”Mai multă democrație în PNL. Sustin ca deciziile importante ale PNL sa fie luate numai dupa consultarea filialelor judetene iar pentru deciziile fundamentale sa se instituie o platforma care sa permita consultarea tuturor membrilor PNL.” (Ludovic Orban – februarie 2017)

”Decizia Biroului Executiv nr.167 din 15 octombrie 2018:
Comunicatorii PNL care vor fi prezenți la emisiuni politice în prime-time (după orele 18,00) vor participa la o discuție cu conducerea centrală a partidului în vederea documentării asupra deciziilor luate în cadrul organismelor de conducere, la sediul PNL din Aleea Modrogan, zilnic, între orele 15,00 – 16,00.” (semnează președintele PNL, Ludovic Orban)

În condițiile în care conducerea centrală se reunește pentru decizii doar o dată pe săptămînă, dar emisiunile sunt zilnice, e limpede cam despre ce fel de ”documentare” e vorba la mijloc. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Bolsevisme PNL.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998