CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

In sfirsit, o idee isteata: turismul romanesc promovat pe Facebook

0 comentarii / 1427 vizualizări / 13 august 2010

Reprezentanti ai Ministerului Dezvoltãrii Regionale si Turismului s-au întâlnit ieri cu Mark Cowan, Head of Emerging Markets CEEMEA – Facebook. Scopul întâlnirii a fost, potrivit unui comunicat de pe siteul ministerului, discutarea modului în care platforma si aplicatiile Facebook pot ajuta turismul românesc.

Au fost analizate perspective de colaborare în cadrul unui parteneriat strategic în domeniul marketingului între Ministerul Dezvoltãrii Regionale si Turismului si Facebook.
Reprezentantul Facebook a subliniat cã un parteneriat cu o institutie guvernamentalã constituie o noutate si pentru companie, sperând ca experienta dobânditã în campaniile comerciale derulate prin intermediul acestei platforme sã poatã fi folositã în campaniile viitoare de promovare a României ca destinatie turisticã. „Echipa Facebook este încântatã de posibilitatea de a fi implicatã în acest proiect. Credem cã legãtura creatã între utilizatori si brand, prin social advocacy, va crea un mesaj extrem de puternic în cadrul platformei Facebook” a declarat Mark Cowan.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998