CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Inca cinci parlamentari PDL urmeaza sa fie trimisi in judecata

0 comentarii / 1434 vizualizări / 1 martie 2011

Partidul emanat în 2004 de Coaliția pentru Un Parlment Curat, PDL, are probleme tot mai mari cu Justiția: pe lîngă cei patru parlamentari deja trimiși în judecată, se pregătește un nou lot, de cinci ”bucăți”, care vor avea aceeași soartă.

Informația a fost scăpată de un lider al partidului, conform Hotnews, în timpul discuțiilor de duminică pe marginea modificărilor la statut propuse de aripa reformiștilor. Cel mai viu disputată a fost propunerea ca membrii de partid trimiși în judecată să fie suspendați, ideea stîrnind o veritabilă furtună: „Daca criteriile de integritate vor fi incluse in statut vom avea 9 parlamentari suspendati din partid si aproximativ 200 de primari. Acum avem patru deputati trimisi in judecata: Monica Iacob Ridzi, Dan Pasat, Sorin Buta si Sorin Pandele. Din semnalele pe care le avem mai urmeaza inca cinci parlamentari care vor fi trimisi in judecata”, a dezvăluit unul dintre liderii PDL.

În aceeași ședință, deputatul Cristian Boureanu s-a enervat atît de tare pentru noile propuneri încît l-a etichetat pe Sever Voinescu drept ”tîmpit” și ”nesimțit”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998